Door enkele gegevens achter te laten, kunnen wij jou in contact brengen met de juiste specialisten.  
Wat is jouw postcode?

(52 Reviews)
1037

Waarom vochtproblemen verhelpen?

Heb je last van condens op de ramen, schimmels op muren, een muffe geur in je woning of erger? Deze symptomen worden veroorzaakt door vochtproblemen in je woning. Door vochtproblemen in jouw woning te laten verhelpen door een vochtbestrijder kan je genieten van de volgende voordelen:

 Zorg voor een gezonde leefomgeving;

 Vermijd schade aan jouw woning en gezondheid;

 Zorg voor een frisse uitstraling in jouw woning;

 Behoud de waarde van jouw woning;

 Verlaag je energierekening doordat er geen warmte meer verloren gaat.

Kostenindicatie van een vochtbestrijder

De kosten voor een vochtbestrijder verschillen enorm. Zo is het bestrijden van opstijgend vocht duurder dan het bestrijden van doorslaand vocht.

Prijsindicaties voor het inhuren van een vochtbestrijder verschillen dan ook per vochtprobleem. Als richtlijn kan je er van uit gaan dat je gemiddeld 10 euro per m2 kwijt bent voor het bestrijden van doorslaand vocht, gemiddeld 100 euro per m2 voor opstijgend vocht en gemiddeld 125 euro voor het bestrijden van vochtproblemen in jouw kelder.

Door offertes te vergelijken via Solvari en in contact te komen met specialisten, weet je precies waar je aan toe bent en vind je de beste deal.

 

Begin nu met vergelijken

Voor fijn wonen maak je gebruik van Solvari

Solvari is dé toonaangevende marktplaats om met de juiste vakman voor jouw woningverbetering in contact te komen.

Inmiddels kun je voor meer dan 50 verschillende klussen in en rond je huis terecht bij Solvari. Door via Solvari gratis offertes aan te vragen, kom je direct in contact met maximaal vier bij ons aangesloten specialisten uit jouw regio. Sinds onze start in 2009 zijn daar al honderdduizenden consumenten blij van geworden!

Ontvang offertes van bedrijven zoals:

Eerder bekeken pagina's