Vraag direct offertes aan
Vraag direct offertes aan
  • Vul het korte formulier in
  • De vakman belt voor een vrijblijvende (online) afspraak
  • Kies de beste vakman
  • Geniet van je vernieuwde woning
Offertes aanvragen
1037

Vochtbestrijding
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend offertes
Ontdek wat een vochtbestrijder voor je kan betekenen
Verhoog je wooncomfort en binnenklimaat
Geen schimmels en muffe geur meer in huis
Behoud de waarde van huis

Een gezonde woonomgeving door vochtbestrijding

Zit er te veel vocht in je woning? Vochtbestrijding biedt de oplossing. Het is belangrijk dat je er op tijd bij bent met vochtproblemen, want te veel vocht is schadelijk voor woning en je gezondheid.

Voordelen vochtbestrijding

Voordelen van vochtbestrijding

Zorgt voor een lagere energierekening: er gaat minder warmte verloren.

Draagt bij aan een gezonde leefomgeving: te veel vocht in je woning zijn schadelijk voor huis en gezondheid.

Voorkomt grotere problemen, zoals schimmelvorming, loslatend behang en vlekken op de muur.

Zorgt voor een meerwaarde van je woning: een woning zonder vochtproblemen levert meer op dan een woning mét vochtproblemen.

Kosten vochtbestrijding

Kosten van vochtbestrijding

Omdat elk vochtprobleem een eigen aanpak nodigt heeft, is het lastig om een prijsindicatie te geven. Zo is de prijs die gehanteerd wordt voor het bestrijden van doorslaand vocht lager dan voor opstijgend vocht.

Wij raden aan om verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Zo vergelijk je specialisten uit de regio en kies je voor de beste optie.

Meer informatie over de kosten

Vochtbestrijding brochure

Brochure vochtbestrijding

Alle informatie over vochtbestrijding samen in één handige brochure? Klik op de button hieronder en download onze brochure helemaal gratis.

Soorten vochtproblemen

Vochtproblemen kunnen ontstaan door tal van oorzaken. De drie meest voorkomende vochtproblemen zijn opstijgend vocht, doorslaand vocht of een vochtige kelder. Welk vochtprobleem herken jij bij jou thuis?

Opstijgend vocht
Opstijgend vocht

Bij opstijgend vocht trekt grondwater in de muren op de begane grond. Het probleem begint vaak al in de kelder, maar dat hoeft niet. Dit vochtprobleem brengt zowel een voelbare hoge luchtvochtigheid als een muffe geur met zich mee, waarbij schimmels zich op je muur kunnen nestelen. Opstijgend vocht wordt bestreden door de muren te injecteren en eventueel de kelder af te laten dichten.

Doorslaand vocht
Doorslaand vocht

Doorslaand vocht ontstaat doordat neerslag door de gevel dringt. Doorslaand vocht is vaak zichtbaar op de muur aan de regenzijde van je woning. Zie je vochtplekken op de muur in de woonkamer? Dan is het probleem al in een vergevorderd stadium en is het des te belangrijker een vochtbestrijder in te schakelen. Doorslaand vocht wordt bestreden door de gevel te impregneren met een vochtwerend middel.

Vocht in kelder
Vochtige kelder

Kelders zijn bij uitstek ideale ruimtes om vochtproblemen te ontwikkelen. Het is een moeilijke ruimte om te ventileren vanwege de ondergrondse ligging, waardoor condensatieproblemen al snel ontstaan. Daarnaast is de kelder omgeven door vochtige grond. Dankzij kelderafdichting kun je dit vochtprobleem bestrijden. Het is aan te raden om dit te laten door een vochtbestrijder.

Ontvang vochtbestrijding offertes

Voorkom schade aan je woning en je gezondheid. Vraag gratis en vrijblijvend vochtbestrijding offertes aan via Solvari. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en bespaar je op de rekening.

  • 1
  • 2
  • 3

Adresgegevens

Begin hier
Doorgaan

Opdrachtomschrijving

Vorige Doorgaan

Contactgegevens

Het lijkt erop dat je telefoonnummer niet correct is ingevuld. De vakmannen nemen graag telefonisch contact op om je een offerte op maat te kunnen leveren. Vul een juist telefoonnummer in om goede offertes te ontvangen.
Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacy statement
Vorige

Veelgestelde vragen over vochtbestrijding

Alle informatie op één plek?