Loading...

Over AnderZ Energi b.v.

Wij helpen u graag met het uitwerken van uw totaalconcept op gebied van zonne-energie en denken mee in het aanvragen van subsidies zoals, K.I.A., E.I.A., M.I.A. VAMIL en de SDE+, maar ook de BTW teruggave. Wij regelen dit van A tot Z.

AnderZ Energi biedt een pakket aan van zonnepanelen, omvormers, montagesystemen, bekabeling, connectoren en duurzaam gerelateerde producten. Dit doen wij met name voor de zakelijke – en agrarische markt, maar ook voor de consumenten markt. Wij hebben ruime ervaring in het aanbieden van totaal concepten op het gebied van zonne-energie.
Hierbij adviseren, engineren en installeren wij met gecertificeerde partners. Om dat te bereiken zijn wij samen met onze partners, gespecialiseerd in het, samen met u, vinden van de beste toepassingen van zonne-energie op uw dak.

Met geavanceerde software, top producten en praktische kennis realiseren wij beoogde doelstellingen.

Kenmerken

1.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Cor

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig, snel en vakmanschap

Na offerte traject werden de afspraken keurig nagekomen, super installatieteam, uiterst vriendelijk, meedenkend en professioneel team. Verbluffende snelheid. Deze vriendelijk organisatie kan ik iedereen aanbevelen. Roel en het gehele team bedankt.

Uitgevoerd op 13-01-2022

Rob

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Op tijd, denken goed mee met wensen

goed advies komen thuis denken mee met wensen en mogelijkheden en je kunt altijde contact opnemen met vragen reageren snel

Uitgevoerd op 02-04-2021

Vraag offerte aan bij AnderZ Energi b.v.