Loading...

Over Belisol Dronten

Bij Belisol maken en plaatsen we kozijnen en deuren. We laten geen openingen voor excuses of verrassingen. Dezelfde zin voor perfectie die we toepassen op een werf, passen we toe op onze relatie met u.

Onze producten vertegenwoordigen een belangrijke investering in een gezinsbudget, en we vinden dat daar van onze kant ook een lange- termijnengagement tegenover moet staan: de Belisol Belofte.

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Review (1)

Schrijf een review

Geert

Kozijnen plaatsen of vervangen

Belisol lost schade niet op!

Wij hebben voor onze gehele bovenverdieping nieuwe kozijnen besteld bij Belisol Dronten.
Vanaf het moment dat de handtekening gezet onder de offerte ging het verkeerd.
Op de afgesproken dag van levering en plaatsing waren er helaas geen monteurs te bekennen. De kozijnen waren nog niet binnen, het was blijkbaar te veel moeite om ons hiervan op de hoogte te stellen. Na een aantal weken kwamen ze eindelijk de kozijnen plaatsen, helaas waren de helft van de kozijnen verkeerd ingemeten en dus te klein…. Waar mensen werken kunnen helaas fouten ontstaan, het is niet anders.
De andere kozijnen die wel goed waren zijn geplaatst.
Hierbij hebben de monteurs door de elektra van de rolluiken geboord, op de cv leidingen gestaan, waardoor deze dubbel geklapt zijn. Nu in de discussie over het restant van de nota, zeer onplezierig en onrespectvol.
Afspraken worden niet nagekomen en gedreigd met incassokosten als er niet snel betaald wordt!

Uitgevoerd op 17-09-2020

Vraag offerte aan bij Belisol Dronten