Bespaarmetjedak B.V.

8.9 (6 reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Bespaarmetjedak B.V.

Een goed advies met bijbehorende berekening van de opbrengsten is maatwerk! Het energieverbruik is bij ieder huishouden verschillend, net als de maten van het dak en de situatie rondom de woning. Om dit goed te laten verlopen, komt Bespaarmetjedak graag bij je langs voor het beste advies. Al dit voorwerk heeft nog een ander belangrijk voordeel: op de dag van montage verloopt daardoor alles vlekkeloos en kom je niet voor verrassingen te staan. Alles wordt uitgevoerd zoals het is afgesproken!

reviews (6)

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Toppers.

Service snel en informatief, levering op afgesproken tijd en datum, personeel vriendelijk en aanspreekbaar, werking van de panelen perfect inzichtelijk en goed. Ik beveel Bespaarmetjedak van harte bij iedereen aan.

Uitgevoerd op 24-09-18

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Dit bedrijf maakt het waar!

Het hele proces van het bezoek van de vertegenwoordiger van Bespaar met je dak tot en met het in werking stellen van mijn zonnepanelen door het montage team als erg prettig ervaren ! Met het montageteam de opties besproken omtrent de het leggen van de electra, bevestiging van de zekeringkast en de envoy. Alle werkzaamheden zijn keurig en volgens afspraak uitgevoerd . Montage team komt mij zeer professioneel over .Ook is communicatie naar Bespaar met je dak prima . Vragen worden binnen 24 uur beantwoordt en de de aftersales afdeling streeft naar 100 procent tevredenheid bij hun klanten.

Uitgevoerd op 18-10-18

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
Afspraken

Alles volgens afspraak.

Levering volgens afspraak. Kundig, snel op een dag met vriendelijke goede vakmensen. Goede nazorg en aandacht opbrengst panelen.

Uitgevoerd op 21-09-18

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review