Bespaarmetjedak B.V.
6 8.9 10 6
8,9
Prijs/kwaliteit
8.7
Service
9.0
Afspraken
9.0

Bespaarmetjedak B.V.

Spieringweg 603 B-C
2141 EB Vijfhuizen

Een goed advies met bijbehorende berekening van de opbrengsten is maatwerk! Het energieverbruik is bij ieder huishouden verschillend, net als de maten van het dak en de situatie rondom de woning. Om dit goed te laten verlopen, komt Bespaarmetjedak graag bij je langs voor het beste advies. Al dit voorwerk heeft nog een ander belangrijk voordeel: op de dag van montage verloopt daardoor alles vlekkeloos en kom je niet voor verrassingen te staan. Alles wordt uitgevoerd zoals het is afgesproken!

6 beoordelingen

Uitgevoerd op 24-09-18 door:

Bespaarmetjedak B.V.

9 10
9

Zonnepanelen installeren (particulier)

Toppers.

Aanbeveling:
Service snel en informatief, levering op afgesproken tijd en datum, personeel vriendelijk en aanspreekbaar, werking van de panelen perfect inzichtelijk en goed. Ik beveel Bespaarmetjedak van harte bij iedereen aan.

Uitgevoerd op 18-10-18 door:

Bespaarmetjedak B.V.

10 10
10

Zonnepanelen installeren (particulier)

Dit bedrijf maakt het waar!

Aanbeveling:
Het hele proces van het bezoek van de vertegenwoordiger van Bespaar met je dak tot en met het in werking stellen van mijn zonnepanelen door het montage team als erg prettig ervaren ! Met het montageteam de opties besproken omtrent de het leggen van de electra, bevestiging van de zekeringkast en de envoy. Alle werkzaamheden zijn keurig en volgens afspraak uitgevoerd . Montage team komt mij zeer professioneel over .Ook is communicatie naar Bespaar met je dak prima . Vragen worden binnen 24 uur beantwoordt en de de aftersales afdeling streeft naar 100 procent tevredenheid bij hun klanten.

Uitgevoerd op 21-09-18 door:

Bespaarmetjedak B.V.

8.3 10
8,3

Zonnepanelen installeren (particulier)

Alles volgens afspraak.

Aanbeveling:
Levering volgens afspraak. Kundig, snel op een dag met vriendelijke goede vakmensen. Goede nazorg en aandacht opbrengst panelen.

Uitgevoerd op 18-06-18 door:

Bespaarmetjedak B.V.

9.3 10
9,3

Zonnepanelen installeren (particulier)

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Aanbeveling:
Goede adviseurs en snelle levering. Monteurs zijn een geweldig team die netjes werken.

Uitgevoerd op 24-01-18 door:

Bespaarmetjedak B.V.

8 10
8

Zonnepanelen installeren

Geen verdere opmerkingen

Aanbeveling:
Goed advies - uitvoering tot tevredenheid - aan te bevelen

Uitgevoerd op 10-01-18 door:

Bespaarmetjedak B.V.

8.7 10
8,7

Zonnepanelen installeren

Mensen die weten waar ze met bezig

Aanbeveling:
ja alles volgens afspraak

2 werkzaamheden

Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installeren
Zonnepanelen installeren

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!

Zonnepanelen installeren (particulier)
Zonnepanelen installeren (particulier)
Zonnepanelen installeren (particulier)

Wek je eigen energie op

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Gezien de voordelen is dat ook niet zo gek, je kunt namelijk veel geld besparen met zonnepanelen. In 20 jaar tijd kunnen de besparingen oplopen tot wel €16.000!

Zonnepanelen aanschaffen

Het laten plaatsen van zonnepanelen kan erg duur zijn. De laatste jaren zijn de investeringskosten echter flink gedaald. De opbrengst van de zonnepanelen is daarentegen hoger geworden. Hierdoor is de terugverdientijd een stuk korter vergeleken met enkele jaren geleden. 

Btw terugvragen

Zonnepanelen zijn van zichzelf al een interessante investering, maar door de btw teruggave is het nog aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen. Met de btw-teruggave kan je honderden euro's van je investering terugkrijgen. Het komt neer op €800 bij aanschaf van 10 panelen!

Gratis offertes aanvragen

Ben je benieuwd wat zonnepanelen voor jou kunnen opleveren? Door gratis offertes aan te vragen kom je in contact met maximaal 5 bedrijven zodat je meerdere aanbieders kunt vergelijken.

Tip: laat je als particulier je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt dan kans op €250 korting op je panelen als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!