Loading...

Over Boer Kozijnen

Boer Kozijnen opgericht in 1960, heeft zich als geheel zelfstandig bedrijf ontwikkeld in de markt. Wij hebben ons in deze 57 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van glas en kozijnen. Hiernaast hebben wij ook diverse andere producten in ons assortiment, zoals dakkapellen, serres en veranda's, vouwwanden en schuifpuien, screens/ rolluiken.

Als Profel Expert Dealer leveren wij ruim zestig types aluminium, hout & kunststof profielen. "Als dealer van de vijf beste Europese merken bieden wij producten die zich onderscheiden door de ruime kleur- en materiaalkeuze en de hoge isolatiewaarde. Daarnaast is een mooi kozijnprofiel echt van meerwaarde voor een gebouw. Het geeft extra uitstraling en identiteit aan een gebouw".

Boer Kozijnen verricht veel werk in de renovatie, waarbij mensen de oude sfeer willen laten herleven met nieuw maar authentiek en duurzaam materiaal- op maat gemaakt.
Het moet gebruiksvriendelijk en voldoen aan de huidige isolatie eisen, maar het mag ook zeker mooi zijn!

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Coen

Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen

laks bedrijf.

Mooi product, goed advies maar na de ordebevestiging is de bedrijfsvoering treurig te noemen. Zelf achter afspraken aanbellen, afspraken niet nakomen en zeer slechte communicatie. Beloven te bellen voor een afspraak maar uiteindelijk zelf maar moeten bellen omdat hun het niet doen. Blijkt het ineens wel snel te kunnen. Na het plaatsen heb ik zelf een afspraak moeten maken voor de afwerking, die 1 week later pas kon. Bij de afwerking was de hor niet aanwezig. Hier zit ik nu weer 6 weken op te wachten.
Kortom. Zeer slecht bedrijf maar wel met een goed product en goede monteurs. Het werk zelf is naar alle tevredenheid.

Uitgevoerd op 19-12-18

Ineke

Aluminium schuifpui plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

tevreden. verbeter de communicatie

Ik heb als onwetende consument nog wel wat tips. Maak een lijst voor de klant waarop staat wat deze kan verwachten en/of zelf moet of kan doen. Ik had verwacht dat de mensen die kwamen om de deuren te plaatsen materiaal bij zich zouden hebben om mijn vloer te beschermen en om de woonkamer en spullen die hierin staan te beschermen tegen het stof. Dit was niet het geval. Gelukkig heb ik hier zelf naar gevraagd en kon ik zelf een stucvloer regelen. Ik had verwacht dat dit neergelegd zou worden door jullie. Had ik dit niet gehad dan was mijn vloer zeker door het gruis kapot gelopen. Krassen enz. Ik heb zelf dekens en lakens over de tv, de bank enz neergelegd en spullen naar boven verhuisd. hierdoor zat niet alles onder het stof. Waarschuw mensen hier van te voren voor. Dat is meedenken en service verlenen. Nog mooier is als jullie hier materiaal voor hebben. Desnoods tegen meerprijs, want hoe kom je er anders aan op het laatste moment. Van te voren was niet verteld dat mijn hordeur niet gelijk geleverd zou worden. Ook dat is best belangrijk voor de verwachten. Zorg dat de informatie duidelijk en volledig is naar de klant toe. Deze heeft namelijk geen idee wat het inhoud en wat er bij komt kijken. Als we niet thuis waren geweest was er ook meer weg gebroken dan de bedoeling was. Dus zorg ervoor dat de mensen die het werk gaan uitvoeren duidelijk de tekeningen bij zich hebben en weten wat de bedoeling is. Als extra service had ik het op prijs gesteld als er na een maand gebeld zou worden hoe het bevalt en of alles naar wens is. Deze enquête is hiervoor bedoeld maar is een stuk onpersoonlijker. Er is aan de bovenkant van de pui en het huis een kitrand vergeten. dat zou na het plaatsen van de hor nog netjes afgewerkt worden en dit is helaas vergeten. Ik wilde hier nog contact over opnemen maar is er bij mij ook nog steeds bij ingeschoten.

Uitgevoerd op 20-01-2017

Vraag offerte aan bij Boer Kozijnen