CK Kozijnen B.V.
3 9.0 10 3
9,0

"Op tijd en zeer netjes!!"

3 reviews | Beoordeel dit bedrijf »
Prijs/kwaliteit
8.7
Service
9.3
Afspraken
9.0

CK Kozijnen B.V.

Planckstraat 7
3316 GS Dordrecht

CK Kozijnen B.V. levert en/of monteert kunststof, aluminium en houten gevelelementen voor de zakelijke en particuliere markt. Ook kunt u bij ons terecht voor gevelbekleding, dakkapellen, aanbouwen, terrasoverkappingen, rolluiken en zonwering. Nieuw en uniek in Nederland zijn onze schuifdaken t.b.v. de terrasoverkappingen. Komt u gerust eens langs in onze uitgebreide showroom te Dordrecht waar u alles kunt bewonderen, de koffie staat klaar!

Gratis vaste inzethorren bij een opdracht vanaf € 5.000,-!

3 reviews

9 10
9

Uitgevoerd op 16-01-2017 door:

CK Kozijnen B.V.

(3 reviews gemiddelde score 9 )

relatie - netwerken

Professioneel, vakwerk, service!

Aanbeveling: Ja

CK Kozijnen is een zeer professioneel bedrijf wat vakwerk levert, daarbij is het personeel zeer vriendelijk en betrokken!

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
9.5 10
9,5

Uitgevoerd op 16-08-2016 door:

CK Kozijnen B.V.

(3 reviews gemiddelde score 9 )

Kunststof kozijnen

Op tijd en zeer netjes!!

Aanbeveling: Ja

Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, alles is netjes en op tijd geplaatst. Ook zeer tevreden over de afwerking en nette en vriendelijke service van zowel de medewerkers op kantoor als de medewerkers die komen plaatsen!! Ik raad mensen echt CK Kozijnen aan.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)
8.5 10
8,5

Uitgevoerd op 28-02-2016 door:

CK Kozijnen B.V.

(3 reviews gemiddelde score 9 )

Nieuwe kozijnen

professioneel

Aanbeveling: Ja

Goed advies, klantgericht, professioneel, goede kwaliteit.

Vind je deze beoordeling waardevol? (0) (0)

1 project

Bekijk project

9 werkzaamheden

Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen

Toe aan iets nieuws aan je woning? Nieuwe kozijnen kunnen een wereld van verschil maken! Kunststof kozijnen zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus het zal altijd bij je huis passen.

Voordelen nieuwe kozijnen

• Betere isolatie
• Inbraakpreventie
• Je huis ziet er weer uit als nieuw

Naast het verbeteren van je wooncomfort en een nieuwe uitstraling van je huis, zal het plaatsen van nieuwe kozijnen er ook voor zorgen dat je jaarlijks tot wel €150 bespaart op de energierekening.

Wil jij weten wat jij betaalt voor nieuwe kozijnen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten specialisten. Zij vertellen het je graag!

Schuifpuien
Schuifpuien

Met een mooie schuifpui kan je je woning gevoelsmatig veel groter maken. Er komt veel meer licht binnen en het voelt alsof je je tuin bij je woning betrekt.

Je kan kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Maar dat is nog niet alles: je kan ook nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. We raden je daarom aan om je goed in te lezen en de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je welke schuifpui het beste aansluit op jouw wensen en wat dat gaat kosten. De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Dakramen
Dakramen

Wil je wel meer licht op zolder, maar is een dakkapel niet mogelijk of wil je dat niet? Dan is een dakraam natuurlijk een mooie optie.

Voordelen dakraam

• Verhoogd wooncomfort
• Meer daglicht
• Minder energieverbruik als je kiest voor een goed isolerend dakraam
• Waarde van je woning stijgt
• Vaak al binnen een halve dag geplaatst

Wil je weten wat een dakraam naar jouw wensen kost? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, dan brengen wij je in contact met specialisten die het je graag vertellen.

Rolluiken
Rolluiken

Rolluiken worden meestal geplaatst als een ijzersterke inbraakpreventie, maar ze leveren ook zeker goed werk als warmte- en koudewering en geluidswering. Daarnaast beschermen rolluiken je kozijnen tegen weersinvloeden.

De multifunctionele inzet van rolluiken maakt het een populair product. Er komt geen straaltje zonlicht meer naar binnen als je de rolluiken dichtdoet, waardoor het ook lekker koel blijft in huis. Rolluiken zijn helemaal op maat te maken, dus ze kunnen voor ieder raam geplaatst worden. Het mooie is dat het plaatsen al binnen een paar uur gebeurd is!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor rolluiken en wil je weten wat je betaalt? Vraag gratis offertes aan en ontdek het!

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 


Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Dakkapel
Dakkapel

Toe aan meer ruimte en meer licht in je woning? Dan is een dakkapel plaatsen een mooie oplossing. Het maakt niet uit of je een plat dak of een schuin dak hebt, een dakkapel kan naar je eigen wens geplaatst worden. Veel mensen denken dat er alleen standaardmodellen bestaan, maar dit is zeker niet waar.

Voordelen dakkapel

• Meer ruimte
• Meer lichtinval
• Vaak in één dag geplaatst
• Je woning wordt meer waard

Ben je benieuwd naar de verschillende soorten dakkapellen en wat voor jouw situatie de beste mogelijkheid is? Vraag dan gratis offertes aan en laat je helpen door de bij ons aangesloten specialisten.

Bekijk alle werkzaamheden