Loading...

Over Comfort-Isolatie

Premium Partner

Offerte nodig?
-> www.comfort-isolatie.nl
-> Mail naar info@comfort-isolatie.nl

Comfort-Isolatie is de isolatiespecialist van Noord-Holland. Als jong familiebedrijf met een ambitieus team bespreken wij graag uw wensen. Hopelijk tot snel!

Onze diensten.
Comfort-isolatie biedt u maatwerkoplossingen op gebied van isolatie. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vloer-, spouwmuur- en dak isolatie. Onze duurzame producten zorgen voor een hoger wooncomfort een beter milieu en voorkomen hoge stookkosten.

Onze werkwijze.
Altijd de vraag van de klant centraal zetten. Snel leveren. Absoluut veilig werken. Oog voor de omgeving houden. Afspraken nakomen. Vriendelijk met elkaar omgaan. Zo gaan we te werk bij Comfort-isolatie.

Service.
Om dat woord draait alles in onze dienstverlening. Service staat bij ons voor snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Drie begrippen die wat ons betreft altijd bij elkaar horen. Daar kunnen we kort over zijn. Jarenlange klantrelaties en een service gerichte instelling zijn kenmerkend voor onze organisatie.

In onze dienstverlening is kwaliteit vanzelfsprekend. We staan in voor onze medewerkers, stuk voor stuk deskundige vakmensen die hun werk met inzet en toewijding doen.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
6.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2016
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

12 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (39)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Goed advies, goed uitgevoerd.

In het voorjaar hadden we een orienterend gesprek over vormen van woningisolatie. Het bleek dat ons huis al gevelisolatie had. Vloer en bodem isolatie bleek bij inspectie in de kruipruimte goed mogelijk. Omdat we eerst gingen verbouwen is het aanbrengen van de isolatie uitgesteld tot na de zomer. Zowel de vloer als de bodem isolatie is goed uitgevoerd hoewel we het rendement natuurlijk nog moeten afwachten.

Freek is een man die te tijd nam voor uitleg over de verschillende isolatiematerialen en was tevens goed en snel bereikbaar, ook over vragen over de factuur.

Uitgevoerd op 24-11-2022

Aanbevolen door klant

Uiteindelijk gewoon zeer goed.

Offerte opgevraagd via internet en er werd snel contact opgenomen. Ondanks de enorme drukte die de isolatiewereld momenteel ervaart stond Casper toch vlot aan de deur.

Samen met hem de beste opties besproken. Bleek dat ik toch al gevelisolatie had, dus dat werd netjes afgeraden. Alleen de vloerisolatie via de kruipruimte was volgens hem een goede optie.

Ondanks de drukte binnen anderhalve maand een afspraak kunnen maken, wat bij geen ander bedrijf lukte.

I.v.m. ziekte werd de uitvoerdata nog eenmaal verschoven, maar dankzij de snelle planning werd die drie dagen later alweer ingepland.

Op de dag zelf kwamen de mannen nog iets eerder dan gepland. Na een blik in de kruipruimte kwamen zij tot de conclusie dat het mangat toch niet groot genoeg was voor hen en al het materieel en dat de verkoper geen goede inschatting had gemaakt. Normaliter iets voor hen om de klus te annuleren.

Na enig beraad met verkoper Casper, waarin hij zelfs voorstelde mijn kant op te komen om het gat te graven, waren de mannen, Simon en Damian, toch bereid zelf de kruipruimte in te gaan om het gat bij te graven. En vervolgens binnen no-time het isolatiemateriaal tegen de bodem te spuiten.

Wat mij betreft hebben Simon en Damian een uitstekende klus geklaard en zodoende gaan mijn complimenten ook naar hen uit.

Uitgevoerd op 08-11-2022

Aanbevolen door klant

Snel, schoon en vriendelijk werkend

Kan (nog) niets zeggen van de kwaliteit en het rendement van de werkzaamheden. Maar degenen die het werk uitvoerden werkten schoon, heel vriendelijk en hadden in 2,5 uur 90 m3 met 5 verschillende compartimenten geïsoleerd.
De koffie hebben ze dik verdiend.

Uitgevoerd op 29-10-2022

Aanbevolen door klant

Uitstekend bevallen

Vriendelijk, spontaan eerlijk en een goede ervaring
Ga zo door

Uitgevoerd op 08-10-2022

Aanbevolen door klant

Super

We zijn uitstekend geadviseerd door max vergnes. Het aanbrengen van de muur isolatie is door de medewerkers netjes en top uitgevoerd.

Uitgevoerd op 28-09-2022

Aanbevolen door klant

Geen cowboys, maar mannen met kennis

De heren hebben verstand van zaken en leveren snel en goed advies. Vraag naar Max voor een warm maatpak voor je huis

Uitgevoerd op 28-09-2022

Aanbevolen door klant

Prima geholpen

Zijn door max netjes thuis voorgelicht en alles doorgenomen.na de vakantie een afspraak gemaakt en vandaag is de vloer netjes geïsoleerd door twee nette en vriendelijke werklui.ook nam max nog even contact met ons op dat ze er aan komen en is zelf ook nog even langs gekomen.

Uitgevoerd op 28-09-2022

Aanbevolen door klant

Goede en snelle afhandeling.

Na goede en duidelijke voorlichting, snelle afhandeling door experts.

Uitgevoerd op 27-09-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Comfort-Isolatie