De Jong Dakkapellen
5 7.6 10 5
7,6

"Zeer tevreden."

5 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.0
Service
7.4
Afspraken
7.4
« terug naar overzichtspagina

De Jong Dakkapellen

Olsterweg 7
8251 DC Dronten

Ervaringen en beoordelingen

Uitgevoerd op 12-12-18 door:

De Jong Dakkapellen

9 10
9

Dakkapel

Harde werkers

Aanbeveling:
Vandaag en gister twee dakkapellen geplaatst. Aardige en Harde werkers. Ze kwamen tijdens installatie erachter dat er een scheur in kozijn zat maar de uitvoerder is gelijk naar de fabriek gereden en er wordt nieuw kozijn gefabriceerd...

Uitgevoerd op 07-12-18 door:

De Jong Dakkapellen

8.7 10
8,7

Dakkapel

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
Gisteren ons nieuwe dakkapel geplaatst, zeer netjes en snel afgeleverd. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 07-12-18 door:

De Jong Dakkapellen

9 10
9

Dakkapel

Conclusie: helemaal top!

Aanbeveling:
Gisteren en vandaag twee dakkapellen geplaatst door de mannen van De Jong. Ouderwets vakwerk, vriendelijke en correcte lui, harde werkers en ze laten je niet in de rommel zitten. Ons huis, bouwjaar 1970, zijn we in een aantal stappen aan het moderniseren en één van de laatste grote klussen was het vervangen van de dakkapel aan de achterkant (maatje XS, geplaatst in de jaren 80) en het laten plaatsen van een dakkapel aan de voorkant. Onze eisen: beide zo groot mogelijk en in dezelfde stijl als onze nieuwe kozijnen. Duurt heeft ons van een uitstekend advies voorzien en in goed overleg zijn we snel en goed tot een mooie indeling en kleurstelling gekomen. Altijd afwachten hoe het resultaat uiteindelijk is, maar daarin zijn onze verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Uiterlijk past perfect bij de rest en qua ruimte hebben we er nog meer mee gewonnen dan verwacht.

Uitgevoerd op 26-05-20 door:

De Jong Dakkapellen

2.3 10
2,3

Dakkapel

Zeer slecht, niet aan te bevelen.

Aanbeveling:
Sinds 26 mei 2018 is ons dakkapel geplaatst sindsdien is dit bedrijf nog niet in geslaagd om een defecte draaikiepraam fatsoenlijk te betellen en het te plaatsen.
Sterker nog wij moeten zelf achteraan bellen en achterkomend dat ze het juiste raam na 5 weken niet eens besteld hebben en wordt nog aan ons doodleuk gevraagd aan welke zijde het scharnier zit.
Ben inmiddels weer nog een 6 weken verder. Op mails wordt niet gerepareerd en telefoon wordt ook niet opgenomen. Ook hebben ze mijn dakgoot beschadigd ben nog steeds aan het wachten wanneer deze gerepareerd gaat worden.
We zitten inmiddels al in november.