Loading...

Over Direct Duurzaam

Direct Duurzaam is een landelijk opererende organisatie die ervoor zorgt dat u op de kosten van uw stroom en gasgebruik bespaart. We betalen per slot van rekening toch al teveel voor de snel stijgende energierekening. Tegelijkertijd speelt Direct Duurzaam met het installeren van én zonnepanelen én een spaarpomp in op actuele zaken, waarbij het steeds belangrijker wordt om iets bij te dragen in de energie-transitie en aan onze verduurzaming. Dankzij deze unieke combinatie realiseert Direct Duurzaam voor u een aanzienlijke besparing en laat u bovendien op milieu gebied een grote sprong voorwaarts maken.

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

K.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

3 in 1 echt super!

We hadden al een stapeltje offertes liggen en we zagen door de bomen het bos niet meer. De adviseur kwam op bezoek en had 3 ontwerpen in 1 offerte gemaakt met verschillende merken panelen, opbrengst en kwaliteit/garantie. We hoefden niet lang na te denken, hier zat een ontwerp tussen die precies paste bij onze wensen en binnen ons voorgenomen investeringsbudget. Gewoon super advies en top gasten! Zonnepanelen is sowieso aan te raden en de mannen van Direct Duurzaam zeker!

Uitgevoerd op 11-10-2019

Sabine

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Beste prijs/kwaliteit verhouding...

Perfect advies, meedenkend met de toekomst, rekening houden met elektrische auto's en of accu's. Goede afspraken en nagekomen. Werken netjes en tijd op tijd. Goede kennis en kunde aanwezig.

Uitgevoerd op 11-10-2019

R

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd

De medewerkers waren zeer vriendelijk en correct.

Uitgevoerd op 08-10-2019

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Direct Duurzaam