Loading...

Over Duurzaam Advies

Duurzaam Advies is een verduurzamingcollectief gespecialiseerd in duurzame energie. We zetten samen met honderden andere bewoners per gemeente verduurzamingcollectieven op waardoor u als consument professioneel advies, uitstekende service en premium verduurzamingproducten krijgt voor de juiste tarieven.

Steeds meer huishoudens willen verduurzamen waardoor ook het aanbod van de mogelijkheden flink is toegenomen. Het maken van de juiste keuzes is niet altijd eenvoudig. Onze duurzaamheidsadviseurs zijn er om u te helpen in dit proces. Met uitgebreide kennis en advies op maat krijgt u de oplossing die het beste bij uw unieke situatie past. Wel zo prettig.

In de huidige markt is een zeer groot assortiment beschikbaar van zonnepanelen met uiteindelopende kwaliteit. Het is soms lastig om door de bomen nog het bos te kunnen zien.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met verduurzamen hebben wij een nauwkeurige selectie gemaakt in het laag, midden en hoog segment. Wij hebben de beste zonnepanelen en installatiepartners geselecteerd waardoor wij voor uw unieke situatie altijd een kwalitatief systeem kunnen adviseren dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Niet elk dak is hetzelfde. Op een schuin dak worden bijvoorbeeld andere bevestigingsmethoden toegepast dan op een plat dak. Dit zorgt voor uiteenlopende werkomstandigheden voor de monteurs. Om de juiste service en uitstekende kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend samen met gekwalificeerde installatiepartners. Onze installatiepartners hebben de juiste technische kennis en zullen alles uit de kast halen om u 100% tevreden te maken.

Kenmerken

15.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij de KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Ursula

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Heel tevreden

Erg goede service!

Uitgevoerd op 12-12-2023

J

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Dhr. Jaap

Snel geleverd en door vriendelijke monteurs geplaatst, alles werkt prima en is goed te volgen in app.

Uitgevoerd op 25-11-2023

Vraag offerte aan bij Duurzaam Advies