Loading...

Over Duurzaam Advies

Premium partner

Duurzaam Advies is een verduurzamingcollectief gespecialiseerd in duurzame energie. We zetten samen met honderden andere bewoners per gemeente verduurzamingcollectieven op waardoor u als consument professioneel advies, uitstekende service en premium verduurzamingproducten krijgt voor de juiste tarieven.

Steeds meer huishoudens willen verduurzamen waardoor ook het aanbod van de mogelijkheden flink is toegenomen. Het maken van de juiste keuzes is niet altijd eenvoudig. Onze duurzaamheidsadviseurs zijn er om u te helpen in dit proces. Met uitgebreide kennis en advies op maat krijgt u de oplossing die het beste bij uw unieke situatie past. Wel zo prettig.

In de huidige markt is een zeer groot assortiment beschikbaar van zonnepanelen met uiteindelopende kwaliteit. Het is soms lastig om door de bomen nog het bos te kunnen zien.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen met verduurzamen hebben wij een nauwkeurige selectie gemaakt in het laag, midden en hoog segment. Wij hebben de beste zonnepanelen en installatiepartners geselecteerd waardoor wij voor uw unieke situatie altijd een kwalitatief systeem kunnen adviseren dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Niet elk dak is hetzelfde. Op een schuin dak worden bijvoorbeeld andere bevestigingsmethoden toegepast dan op een plat dak. Dit zorgt voor uiteenlopende werkomstandigheden voor de monteurs. Om de juiste service en uitstekende kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend samen met gekwalificeerde installatiepartners. Onze installatiepartners hebben de juiste technische kennis en zullen alles uit de kast halen om u 100% tevreden te maken.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
51-100
medewerkers
Sinds 2019
werkzaam in de branche
Aangesloten
bij garantiefonds
25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden