Reviews (29)

Schrijf een review

G.h

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer te vreden op alle punten

Een goed advies -een duidelijke offerte met ruime toelichting-een vlotte en deskundige montage
En een goede nazorg

Uitgevoerd op 17-11-2021

Gerard

Zonnepanelen installeren

Tevreden

Naar mijn mening is het werk goed uitgevoerd.

Uitgevoerd op 06-10-2021

L

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super geregeld

Van offerte tot montage alles nagekomen zoals vooraf besproken.
Alles keurig geregeld en iedere afspraak uitgevoerd/nagekomen.
Zelfs de montage ploeg hadden het zo netjes opgeruimd dat je niet kon zien dat ze er waren geweest.
Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
No nonsens, simpel gezegd doen wat je zegt en dat gebeurd.

Uitgevoerd op 24-09-2021

Theo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel en adequaat

Goede informatie, snelle lever tijd, net werk en in zeer korte tijd afgehandeld naar behoren!
Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Uitgevoerd op 15-06-2021

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitstekende ervaring

Wij hebben een uitstekende ervaring met Eco Green Twente. Er wordt prettig en vlot gecommuniceerd. Het team wat komt installeren is professioneel en werkt heel netjes. Van het begin tot het eind wordt het hele traject uit handen genomen. Heerlijk. Nu gaan wij genieten van de zon en de zonnepanelen.
Bedankt voor de uitstekende en de snelle service.

Uitgevoerd op 24-04-2021

Dewald

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Zeer tevreden
Het eerste contact moment offerte tot uiteindelijk oplevering kan niet anders zeggen top
Deze man hans ( ecogreentwente) denkt mee heeft de voors en tegens van verschillende opties netjes op papier gezet en uitgebreid besproken
Door het meedenken tegelijk een hybride warmtepomp geïnstalleerd waar wij anders pas in een vervolg stadium aan hadden gedacht
Bij andere leveranciers (waar we ook offertes van hebben gehad ) was dit zeker niet gelukt qua kwaliteit en prijs
Kortom voor eventuele uitbreiding van dit systeem in de toekomst weten wij waar we moeten en willen zijn
Ecogreentwente bedankt

Uitgevoerd op 16-04-2021

Han

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Komen afspraken goed na

Deskundig en prettig advies en montage.

Uitgevoerd op 09-04-2021

Emile

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima en netjes werk. Erg tevreden

Prima persoonlijk advies gehad, en iedereen is keurig zijn afspraken nagekomen .

Uitgevoerd op 19-03-2021

ECO Green Twente
Offerte aanvragen

Locaties

  • Goor

    Wheedwarsweg 7
    7471GG Goor

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij ECO Green Twente

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met ECO Green Twente door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten