Reviews (25)

Schrijf een review

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitstekende ervaring

Wij hebben een uitstekende ervaring met Eco Green Twente. Er wordt prettig en vlot gecommuniceerd. Het team wat komt installeren is professioneel en werkt heel netjes. Van het begin tot het eind wordt het hele traject uit handen genomen. Heerlijk. Nu gaan wij genieten van de zon en de zonnepanelen.
Bedankt voor de uitstekende en de snelle service.

Uitgevoerd op 24-04-2021

Dewald

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Zeer tevreden
Het eerste contact moment offerte tot uiteindelijk oplevering kan niet anders zeggen top
Deze man hans ( ecogreentwente) denkt mee heeft de voors en tegens van verschillende opties netjes op papier gezet en uitgebreid besproken
Door het meedenken tegelijk een hybride warmtepomp geïnstalleerd waar wij anders pas in een vervolg stadium aan hadden gedacht
Bij andere leveranciers (waar we ook offertes van hebben gehad ) was dit zeker niet gelukt qua kwaliteit en prijs
Kortom voor eventuele uitbreiding van dit systeem in de toekomst weten wij waar we moeten en willen zijn
Ecogreentwente bedankt

Uitgevoerd op 16-04-2021

Han

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Komen afspraken goed na

Deskundig en prettig advies en montage.

Uitgevoerd op 09-04-2021

Emile

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima en netjes werk. Erg tevreden

Prima persoonlijk advies gehad, en iedereen is keurig zijn afspraken nagekomen .

Uitgevoerd op 19-03-2021

D.G.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

correcte vakmensen

vlot en accuraat uitgevoerd.

Uitgevoerd op 23-02-2021

gerrit

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

alles was snel geregeld, super voor

hebben goed advies gekregen ,jongens werkte heel netjes ,

Uitgevoerd op 25-01-2021

Jos

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer gekwalificeerd

Kregen goed advies, volgens specificaties geleverd, heel netjes gewerkt met monteren en met het aansluiten, plezierig betrouwbaar en vakkundig personeel.

Uitgevoerd op 21-01-2021

Patrick

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede afspraken en netjes werk !

Goed en duidelijk advies gekregen, snelle afhandeling, prijs / kwaliteit dik in orde.
Het montage team technisch hoogwaardig, netjes in de afwerking, positief en zeer behulpzaam bij vragen.

Deze firma zou ik zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 15-01-2021

ECO Green Twente
Offerte aanvragen

Werkzaamheden

Locaties

  • Goor

    Spechthorstweg 6
    7471GH Goor

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij ECO Green Twente

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met ECO Green Twente door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten