Loading...

Over Elektro Service Brabant B.V.

Elektro Service Brabant B.V. is een energiek bedrijf met ruime ervaring in aanleg en onderhoud van allerlei elektrotechnische installaties. Wij zijn specialist in zonnepanelen en werken uitsluitend alleen met de beste merken. Ook voor montage of reparatie van noodverlichting, groepenkasten, stopcontacten etc. staan onze vakkundige elektriciëns voor u klaar.

Met ons vakkundig team voeren wij graag zowel grote als kleine opdrachten voor u uit.

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2015
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

20 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (2)

Schrijf een review

Cees.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Wij zijn zeer tevreden

Wij hebben op 19 mei 2021 na een goed aankoopadvies 12 zonnepanelen plus installatie laten leggen door Elektroservice-Brabant. Het plaatsen van de panelen plus installatie is geheel volgens afspraak verlopen.
Een geweldig team van monteurs hebben op een zeer nette en vriendelijke manier gewerkt. Alles opgeruimd verpakkingen meegenomen en de omvormer aangemeld op onze wifi. Daarna alles wat nodig was nog uitgelegd en zelfs de app ook op mijn IPhone geïnstalleerd. De B.T.W. terugvraag hoef je niet zelf te doen dat wordt door Elektroservice-Brabant geregeld. Ik heb nu al de eerste berichten van de Belasting teruggaaf al binnen gekregen. Conclusie: een bedrijf met een goede prijs-kwaliteitsverhouding die onze complimenten verdient op alle onderdelen, De rest doet de zon!

Uitgevoerd op 19-05-2021

K.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes vlot gewerkt, goed advies.

Goed advies. Netjes en vlot gewerkt. Vriendelijk personeel.

Uitgevoerd op 06-02-2021

Vraag offerte aan bij Elektro Service Brabant B.V.