Reviews (9)

Schrijf een review

Robin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Al onze vragen erg goed en duidelijk uitgelegd.
Meerdere offertes mogen ontvangen.
Service plaatsen panelen ook goed geregeld. Mannen hebben alles netjes opgeruimd.
Zeer tevreden dus laat de zon maar schijnen!!

Uitgevoerd op 22-01-2022

Hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles keurig volgens afspraak

Vakkundig en goed geïnstalleerd. Vragen worden snel en goed uitgelegd en opgelost.
Tevens naar tevredenheid de stoppenkast laten vervangen.
Alles voor een goede prijs. Een aanrader.

Uitgevoerd op 11-11-2021

Ben

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede voorlichting en tevens verschillende opties uitgewerkt. Nette installatie en goede, snelle communicatie als ik vragen had. Mooie en complete service.
Ik ben zeer tevreden!

Uitgevoerd op 17-11-2021

Warda

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Wij zijn erg tevreden hoe alles is verlopen. De communicatie was altijd duidelijk en transparant. Goed advies gekregen over hoeveel zonnepanelen aangeschaft kunnen worden. De installatie ging prima. De monteurs waren zeer vriendelijk, werkten hard en hadden geen moeite om vragen die we tussendoor stelden, te beantwoorden. Kortom: Wij hebben zeer positieve ervaringen met Powerstroom en kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 13-10-2021

Danny

Offerte traject
Aanbevolen door klant

Prima contact en zeer deskundig

Het contact verliep prima. Zijn pro-actief en luisteren naar de klant. Klant is echt Koning bij dze partij. Offerte verloop voor de zonnepanelen verliep dus uitstekend.
Afspraak maken is ook geen probleem.
Nog wel even afwachten hoe de levering en installatie wordt uitgevoerd.
Ik heb daar hoge verwachting bij, omdat alles tot nu toe prima verliep.

Uitgevoerd op 02-09-2021

Jaap

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Wel goede oplossingen aangedragen .

Powerstroom is zelf een goed bedrijf maar door de drukte extra ingehuurde mensen die bij mij aan het werk waren waren niet geschikt voor deze klus en hebben het werk niet netjes afgeleverd en hun rotzooi niet opgeruimd en hebben er een week over gedaan om de klus te klaren i.p.v. 3 tot 6 uur wat er eerst werd gegeven. De app om te kijken wat de zonnepanelen opleveren is regelmatig offline en klacht heb ik ze gestuurd en moet nog opgelost worden.

Uitgevoerd op 08-06-2021

Erwin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Hoi Gerben, nog bedankt voor alles, de snelheid en nauwkeurigheid was top! Groet Erwin

Uitgevoerd op 08-10-2020

Anthonie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt

We hebben in eerste instantie voor PowerStroom gekozen omdat ze een voor ons technisch passende oplossing hadden aanbevolen. Daarbij gingen ze niet voor de laagste prijs maar boden wel het beste rendement voor onze situatie. Daarnaast vielen ze ook op omdat ze absolute kwaliteitsonderdelen gebruiken.
Het installatie proces is buitengewoon netjes verlopen, met in acht name van alle corona regels. Op het dak liggen nu 15 strak gelegde zonnepanelen. De kabel in huis is netjes weg gewerkt, en ook in de meterkast is het allemaal keurig geïnstalleerd en afgewerkt. Kortom, ik ben zeer tevreden en kan PowerStroom van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 11-02-2021

EnerGe B.V.
Offerte aanvragen

Locaties

  • Hoofdkantoor

    Ketelmeerstraat 192
    8226JX Lelystad

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij EnerGe B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met EnerGe B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten