Loading...

Over Evectra | Sustainable Solutions

Zonne-energie zorgt voor onafhankelijkheid, kostenbesparing en het draagt bij aan een duurzame toekomst; dit zijn de belangrijkste drijfveren achter Evectra. Wij willen uw duurzaamheidspartner zijn zodat u op de meest voordelige wijze zelfvoorzienend kan worden.

Complete ontzorging
De aanschaf van zonnepanelen is een lange termijn investering. De keuzes die gemaakt worden omtrent het ontwerp van uw PV-systeem zullen een belangrijke weerslag hebben op het uiteindelijke rendement uit uw investering. Om deze reden begeleiden wij u van A tot Z door het gehele traject met transparant en onderbouwd advies. Wij zetten in op langdurige relaties met onze klanten waarbij we veel waarde hechten aan persoonlijke service en klanttevredenheid.


Groot assortiment
Doordat wij beschikken over een in huis groothandel kunnen wij een ruim aanbod garanderen. Door onze tactische inkoop beschikken wij over een ruime voorraad en is er een ruime keuze in merken.

Evectra is dé specialist in verduurzamen. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en smart home oplossingen.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2021
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 30% aan consumenten

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven