Loading...

Over Hoogendoorn Elektrotechniek / Hoogendoorn Solar

Na 20 jaar ervaring in de elektrotechnische branche start Cock Hoogendoorn in 1997 het het bedrijf Cock Hoogendoorn Elektro- en Besturingstechniek B.V., dat elektrische installaties van A tot Z uitvoert.

Al snel wordt een pand op het ITC-terrein in Hazerswoude (Z-H) geopend, waar werkplaats en magazijn vandaag zijn gehuisvest. Tegenwoordig heeft Cock een team van tien vaste medewerkers in dienst.

Kwaliteit, en maatwerk staan hoog in het vaandel bij ons bedrijf. Het team van vaste medewerkers staat hier dan ook garant voor.

Om kwaliteit en maatwerk op de juiste manier te kunnen leveren, wordt er met de klant mee gedacht en advies gegeven, zodat het resultaat geheel aan de verwachtingen voldoe

Kenmerken

100+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 1998
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

2 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 20% aan consumenten

Reviews (2)

Aanbevolen door klant

Vakkundig en communicatief; prima!

Een aantal zonnepanelen geplaatst en de groepenkast vervangen. Prima afstemming vooraf en goed doorvertaald in een opdracht.
De plaatsing van de zonnepanelen en groepenkast is ook volgens plan gedaan; alles netjes in een halve dag geplaatst door vakkundige medewerkers. Prima ondersteuning bij aanmelden bij energieleverancier.
Prijs-kwaliteitverhouding is goed en het bedrijf wekt een solide en betrouwbare indruk.
Ik raad Hoogendoorn elektrotechniek dan ook van harte aan.

Uitgevoerd op 19-07-2021

Raymond

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nauwkeurig en klantvriendelijk.

Wij hebben uitgebreid advies gekregen. Zowel bij ons thuis als via een aantal telefonische gesprekken. Ik heb verschillende offertes gekregen met verschillende opties en mogelijkheden, toegepast op onze situatie, zodat ik goed kon vergelijken en een weloverwogen keuze kon maken. Daarnaast was de prijs scherp t.o.v. andere aanbieders. Ik vind het prettig dat een dergelijke installatie is geinstalleerd door een elektotechnisch bedrijf dat ook in de buurt is gevestigd en de mogelijkheid bied om ondersteuning te bieden indien mogelijk. Ik moest langer wachten op de installatie dan tijdens de offertefase werd geschat, maar ik wacht liever iets langer op een goede installatie dan dat het als een haastklus wordt gedaan. Daadwerkelijke installatie verliep goed en de medewerkers namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Bovendien zijn mijn aanwijzingen t.o.v. het huis en plaatsing goed opgevolgd.

Uitgevoerd op 26-06-2017

Vraag offerte aan bij Hoogendoorn Elektrotechniek / Hoogendoorn Solar