Loading...

Over Isolatie.com

Premium Partner

Isolatie.com is een servicegericht bedrijf dat zijn focus heeft op het beheersbaar maken van jouw binnenklimaat. Wil jij besparen op energiekosten, geluidoverlast voorkomen en duurzaam wonen? Bij isolatie.com komt jouw isolatieklus voor elkaar!
Isolatie.com zet klanten op Nr. 1. Zo scoren ze gemiddeld een 9,1 op klantenvertellen.nl, geven ze gratis isolatie advies op maat en helpen ze je bij jouw subsidie aanvraag. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie. De garantie geldt voor het toegepaste isolatiemateriaal en voor de wijze van aanbrengen.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
23.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2012
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (312)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

zeer positief, goede uitleg, netjes en correct gewerkt

In het eerste gesprek werd goed duidelijk gemaakt wat wel of niet mogelijk is, uitleg van verschillende producten. Daarnaast heb ik de mensen die de klus hebben uitgevoerd ook als zeer correcte personen ervaren, snel en goed alles uitgevoerd en zeker niet onbelangrijk: ze ruimen alles op, maken alles schoon.

Uitgevoerd op 18-11-2021

Aanbevolen door klant

Snel en goed.

Ze werken netjes en snel.

Uitgevoerd op 18-11-2021

Aanbevolen door klant

Uitmuntend

Na een aantal omzwervingen kwam ik bij isolatie.com terecht. Een gesprek met Hans van den Heuvel gaf niet alleen een goed gevoel, maar vooral zijn expertise en eerlijkheid! gaf de doorslag om voor dit bedrijf te kiezen.

Hans vertelde dat de spouwmuur ‘schoon’ moest zijn omdat zij anders geen garantie konden geven.

Uiteindelijk bleek een gedeelte van de spouw te vervuild en werd isolatie van dit gedeelte spouw afgezien.

De bedrijven die al eerder aan de deur waren geweest hadden hier met geen woord over gerept. Snel geld verdienen en uiteindelijk blijf jij op termijn met de ellende achter en zie na jaren maar eens je gelijk bij zo’n bedrijf te halen.

Eigenlijk geweldig dat er dus nog een bedrijf, hoop meerdere, maar in ieder geval isolatie.com zo eerlijk is en niet alleen voor het ‘snelle’ geld verdienen gaat. Met Hans heeft het bedrijf een specialist in huis die naast vakmanschap, eerlijk en betrouwbaar is en altijd contact met je opneemt wanneer je nog vragen hebt.

Een lofzang? Het lijkt er wel op, maar ben vooral onder de indruk dat deze oprechte!! klantvriendelijke bedrijven nog bestaan

Uitgevoerd op 16-11-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatie.com