Loading...

Over Isolatie.com

Premium Partner

Isolatie.com is een servicegericht bedrijf dat zijn focus heeft op het beheersbaar maken van jouw binnenklimaat. Wil jij besparen op energiekosten, geluidoverlast voorkomen en duurzaam wonen? Bij isolatie.com komt jouw isolatieklus voor elkaar!
Isolatie.com zet klanten op Nr. 1. Zo scoren ze gemiddeld een 9,1 op klantenvertellen.nl, geven ze gratis isolatie advies op maat en helpen ze je bij jouw subsidie aanvraag. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie. De garantie geldt voor het toegepaste isolatiemateriaal en voor de wijze van aanbrengen.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
20.200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2012
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (299)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Top, snel alles geregeld.

Ze waren na aanvraag offerte binnen een week bij mij, na goedkeuren offerte waren ze snel hier en is binnen een dag de spouw en onderkant vloer geisoleerd.

Helaas was wel de serre licht beschadigd, dit is super netjes opgelost door de liggers opnieuw te laten spuiten, top!

Uitgevoerd op 17-06-2021

Van den broek

Zeeer slecht

Ze lopen weg van hun fouten ze hebben me dak beschadigd spreek ze erop aan ontkennen het gedaan te hebben terwijl Er gewoon bewijs is ze schrijven hun eigen review trap er niet in

Uitgevoerd op 16-06-2021

Petrus Konings

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies ook al ging daardoor de opdracht niet door.

Ik ben 76 jaar en eigenaar van een vrijstaand huis zonder isolatie.
Omdat ik gehoord heb dat dakisolatie de meeste energiebesparing oplevert zocht ik contact met verschillende isolatiebedrijven.
Het eerste bedrijf,isolatie.com, stuurde de heer Hans van de Heuvel.Mijn huis heeft een zolder etage met daarboven een vliering waar weinig gestookt wordt.De trap naar de zolder wordt met een deur afgesloten.
Nadat de heer van de Heuvel mijn zolder had opgemeten vertelde ik hem dat ik tot nu toe getwijfeld had aan het nut van dakisolatie voor mijn huis omdat wanneer het gesneeuwd heeft de sneeuw lang op mijn dak blijft liggen .Hij begreep mijn twijfels en vond dat in mijn situatie,ook gezien mijn leeftijd,op dit moment isoleren van het dak beter naar de toekomst kan worden verschoven wanneer nieuwe bewoners het huis aan hun wensen gaan aanpassen.
Ik heb veel waardering voor zijn eerlijk advies!

Uitgevoerd op 29-05-2021

Bekijk alle beoordelingen