Loading...

Over Isolatie.com Oost B.V.

Premium Partner

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op je energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Isolatie.com isoleert nieuwbouw, bestaande bouw en herstelt ook spouwmuurisolatie. Isolatie.com opereert op zowel de particuliere als op de zakelijke markt en werkt samen met projectontwikkelaars en architecten. Ieder gebouw is bij Isolatie.com in vakkundige handen en daarvan plukken onze klanten jarenlang de vruchten!

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie zijn specialismen die we tot in de kleinste naden en kieren beheersen!
30% besparen op energiekosten
Verhoging van woon- en werkcomfort
Duurzame en milieuvriendelijke investering

Wil jij besparen op energiekosten, geluidoverlast voorkomen en duurzaam wonen? Bij isolatie.com komt jouw isolatieklus voor elkaar!
Isolatie.com zet klanten op nummer 1. Zo scoren we gemiddeld een 9 op klantenvertellen.nl, geven we gratis isolatie advies op maat en helpen we je bij jouw subsidie aanvraag. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie. De garantie geldt voor het toegepaste isolatiemateriaal en voor de wijze van aanbrengen.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
6.600+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (322)

Schrijf een review

Voor mij de 3 onbetrouwbare ervaring

Wederom mijn neus gestoten! Tijdens het bezoek wat Rick van Maarseveen ons bracht met zijn collega(wat later zijn manager bleek) heb ik mijn negatieve ervaringen met de vorige bedrijven verteld. Bij Rick heb ik een goed gevoel en wij kwamen al snel tot een goede deal. Afspraken met de planning gemaakt en vol verwachting 15 juni zitten wachten, tussen 10.30 uur en 12.30 uur zou de gevel geïsoleerd worden. Om 12.30 uur maar eens bellen, kantoor gesloten wegens lunchpauze. Om 13.10 uur nog eens gebeld en gevraagd naar de status, inmiddels was ik al wat opgefokt, ik heb namelijk ook een agenda. Toen ik vertelde dat ik eigenlijk in staat ben de hele actie af te blazen, kreeg ik als reactie "da's ook goed" Prima doen we dat, dit was zeker niet mijn intentie,maar als je als telefoniste belemmerd word door het ontbreken van de juiste skills, mis je een deal. Daarna nog wel gebeld met Rick, die het allemaal heel vervelend vind natuurlijk, de deal was immers gesloten. Er kan altijd een iets onvoorziens gebeuren, maar comminiceer! Ik ben van mening dat de veel bedrijven in de branche er een potje van maken inclusief dit bedrijf. Zij hebben mij er van overtuigd mijn huis niet te laten isoleren

Uitgevoerd op 24-06-2022

Komen afspraken niet na

Na een goede intake en offerte kwamen ze half april om de vloerisolatie aan te brengen. Hiervoor moest eerst een mangat gegraven worden onder de fundering door. Dit was bekend en meegerekend in de offerte. Helaas, de 2 jongens zijn max 15 minuten in de kruipruimte geweest, zeiden dat het niet mogelijk was en vertrokken weer. Zonder goed overleg en met alleen de mededeling dat kantoor wel contact met ons zou opnemen.

Van kantoor niks meer gehoord dus na 2 weken zelf maar eens gebeld. Ze moest even overleggen met de jongens die geweest waren wat er precies speelde en zou me terug bellen. Tot op heden niks meer gehoord.

Ik had via een oude buurvrouw dit bedrijf doorgekregen en ik denk dat ze prima werk kúnnen leveren, mits ze geen rare, lastige dingen tegen komen. Want dan zijn ze weg. Oplossing zoeken en overleggen met de klant is blijkbaar onmogelijk...

Uitgevoerd op 22-06-2022

Aanbevolen door klant

PRIMA

Met isolatie .com in zee gegaan en ja een prima investering geweest de mensen van dit bedrijf werken netjes en vakkundig heel tevreden en zeker een aanrader ook bij de hulp van het aanvragen subsidie

Uitgevoerd op 17-06-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatie.com Oost B.V.