Loading...

Over Isolatie.com Oost B.V.

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op je energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Isolatie.com isoleert nieuwbouw, bestaande bouw en herstelt ook spouwmuurisolatie. Isolatie.com opereert op zowel de particuliere als op de zakelijke markt en werkt samen met projectontwikkelaars en architecten. Ieder gebouw is bij Isolatie.com in vakkundige handen en daarvan plukken onze klanten jarenlang de vruchten!

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie zijn specialismen die we tot in de kleinste naden en kieren beheersen!
30% besparen op energiekosten
Verhoging van woon- en werkcomfort
Duurzame en milieuvriendelijke investering

Wil jij besparen op energiekosten, geluidoverlast voorkomen en duurzaam wonen? Bij isolatie.com komt jouw isolatieklus voor elkaar!
Isolatie.com zet klanten op nummer 1. Zo scoren we gemiddeld een 9 op klantenvertellen.nl, geven we gratis isolatie advies op maat en helpen we je bij jouw subsidie aanvraag. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie. De garantie geldt voor het toegepaste isolatiemateriaal en voor de wijze van aanbrengen.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Kenmerken

10.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (349)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Korte lijnen verkoper en de heren die het hebben aangebracht

Ik moest indien mogelijk op korte termijn i.v.m. verbouwing 2 muren geïsoleerd hebben na een project dat werd opgeschoven omdat men daar niet vooruit kon kwam er binnen een week een plekje vrij en dat werd snel en deskundig uitgevoerd....hiervoor hartelijke dank.

Uitgevoerd op 29-05-2023

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over isolatie.com

Wij hebben ons dak en onze muren laten isoleren door isolatie.com. Het dak moest in 2 fases, met ongeveer een half jaar er tussen. Geen enkel probleem. Men is flexibel en denkt graag mee. Ook (prijs) afspraken zijn helder en transparant. En het eindresultaat is ook super. En dat praktisch zonder rommel te maken. Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 23-05-2023

Aanbevolen door klant

Heel goed gewerkt

Dit bedrijf kan ik aanbevelen. Jongens waren zeer correct en netjes. Afspraken zijn volledig nagekomen. Hadden ook alles netjes opgeruimd en schoon achtergelaten.

Uitgevoerd op 09-05-2023

Aanbevolen door klant

Fijne samenwerking, goed werk geleverd.

Tijdens de uitvoering bleek een stuk binnenmuur op zolder te missen. Dat stuk kon dus niet geïsoleerd worden. Daarop volgde direct het aanbod om dat tot een later moment te laten zodat het euvel verholpen kan worden om vervolgens het laatste stukje te isoleren. Dat is een goede oplossinggerichtheid waar ik blij van wordt.

Uitgevoerd op 08-05-2023

Aanbevolen door klant

Uitstekend in een woord top

Mijn ervaring met dit bedrijf is gewoon top te noemen raad iedereen om dit bedrijf in zee tegaan alles klopt we hebben 5 5 2023 spouwmuur isolatie laten doen geweldig zeer harde werkers en netjes alles tot puntjes geregeld top team isolatie . Com ga zo door

Uitgevoerd op 07-05-2023

Aanbevolen door klant

Deskundig advies en uitvoering

Deskundig advies. Goede prijs kwaliteit verhouding. Schoon gewerkt en opgeleverd. Aanbevelingswaardig.

Uitgevoerd op 20-04-2023

Aanbevolen door klant

Het zier er naar uit dat Isolatie.com goed werk geleverd heeft

Isolatie.com heeft van mijn huis zowel de muren als de vloeren geisoleerd.

Het traject verliep over het gehele traject goed. Adviseur Timo kwam overeenkomstig afspraak langs, inspecteerde mijn woning, bekeek mogelijkheden en bracht een marktconforme offerte uit.
De planning verliep soepel en was flexibel. De werkzaamheden verliepen overeenkomstig afspraak door nette en voorkomende medewerkers. Zowel mijn woning als eromheen werd schoon opgeleverd. Ik was hier tevreden over zeker aangezien een deel van de werkzaamheden via de buren moest gebeuren.

Er waren enkele koude perioden afgelopen winter, Ik heb warmtebeeldopnamen van de muren laten maken. De temperatuurverdeling over de muur is nagenoeg overal gelijk dus het lijkt erop dat het isolatiemateriaal gelijk over de spouw in de muren verdeeld is.
Hoe groot het effect is kan ik nog niet bepalen.

Adviseur Timo was goed bereikbaar van advies tot en met de werkzaamheden en erna. Goede aftersales.

Samengevat: Het ziet er naar uit dat Isolatie.com goed werk geleverd heeft!

Uitgevoerd op 11-04-2023

Aanbevolen door klant

Alles volgens wens en afspraak verlopen

Wij hebben contact opgenomen met Isolatie.com op aanraden van diverse mensen uit de straat. Wij wilden onze spouw laten isoleren.
Bij ons is adviseur Hans van de Heuvel geweest en deze heeft alles perfect uitgelegd. Hij heeft ook een heel goed advies gegeven over de ISDE subsidie. Wij hebben dus direct opdracht gegeven om de spouwisolatie uit te laten voeren. Maar ja dan loop je tegen een wachttijd aan. Gelukkig viel het nog mee. Op de dag zelf kwamen er 2 mensen en later kwam er nog eentje voor een halve dag. Alles is perfect gelopen en ze hebben alles netjes weer opgeruimd. We waren er attent opgemaakt dat er wel eens een stopcontact vol kon lopen met de schuim en dat gebeurde bij ons ook op 1 punt. Dit werd ook direct netjes verholpen. Kortom na het werk werd er een rondje gemaakt rond het huis of alles netjes opgeruimd was en de voegkleur de juiste was. Op dat moment waren de gevoegde gaatjes al niet meer te zien en alles was netjes opgeruimd.
Een paar dagen later kwam de factuur per mail met een duidelijke uitleg hoe je de subsidie kon aanvragen. Dit hebben wij dan ook direct gedaan en na 5 weken stond deze netjes op onze rekening.
Ik heb bewust even gewacht met het invullen van deze beoordeling om ook te kunnen melden wat het eerste merkbare resultaat is. Ons vrijstaande huis is van ongeveer 1980 en is veel comfortabeler geworden. De warmte blijft langer hangen en je voelt geen koudere stukken meer in je huis. Dit moet dus ook schelen in het gasverbruik.
Kortom wij zijn zeer tevreden en blij dat we dit hebben gedaan bij dit bedrijf.

Uitgevoerd op 06-04-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatie.com Oost B.V.