Loading...

Over Isolatie.com Oost B.V.

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op je energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Isolatie.com isoleert nieuwbouw, bestaande bouw en herstelt ook spouwmuurisolatie. Isolatie.com opereert op zowel de particuliere als op de zakelijke markt en werkt samen met projectontwikkelaars en architecten. Ieder gebouw is bij Isolatie.com in vakkundige handen en daarvan plukken onze klanten jarenlang de vruchten!

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie zijn specialismen die we tot in de kleinste naden en kieren beheersen!
30% besparen op energiekosten
Verhoging van woon- en werkcomfort
Duurzame en milieuvriendelijke investering

Wil jij besparen op energiekosten, geluidoverlast voorkomen en duurzaam wonen? Bij isolatie.com komt jouw isolatieklus voor elkaar!
Isolatie.com zet klanten op nummer 1. Zo scoren we gemiddeld een 9 op klantenvertellen.nl, geven we gratis isolatie advies op maat en helpen we je bij jouw subsidie aanvraag. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie. De garantie geldt voor het toegepaste isolatiemateriaal en voor de wijze van aanbrengen.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Kenmerken

10.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (385)

Ellen A.

Isolatie.com Oost B.V.

Aanbevolen door klant

Vlot en vriendelijk

Alles snel en goed geregeld. Ook de subsidie aanvraag door hun geregeld.

Uitgevoerd op 16-05-2024

Ruud

Isolatie.com Oost B.V.

Aanbevolen door klant

Afspraak is afspraak, goed gewerkt

Na een prettig gesprek met de vertegenwoordiger de opdracht gegeven. Daarna wordt je regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en per sms en e-mail de data van werkzaamheden doorgegeven. Nette monteurs die hard werken en na afloop alles netjes schoon achterlaten. Ik vond het overigens zelf erg fijn dat ik ook voorbereidende dingen kon doen zodat de monteurs prettig konden werken.

Uitgevoerd op 13-05-2024

Ralf

Isolatie.com Oost B.V.

Aanbevolen door klant

Komen afspraken na

De muren en het dak zijn op twee verschillende dagen geïsoleerd. Op beide dagen waren ze op tijd aanwezig en hebben ze alles netjes opgeruimd. Ook hebben ze nog een kapotte voeg gerepareerd tijdens het isoleren van de muren. Top service!

Uitgevoerd op 05-05-2024

Jean

Isolatie.com Oost B.V.

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Wat is Isolatie.com een fijne en eerlijkeen niets was firma

De afspraak was dat ze om 8.uur voor de deur zouden staan en ja hoor klokslag 8 u ging de deurbel terwijl die mannen van uit Brabant kwamen en dan de Vertegenwoordiger der Mitch wat een geweldige en eerlijke kerel hebben jullie in huis het leek wel of hij door de muren heen kon kijken want hij wist precies de punten te vinden waar puin in de spouw zat en dat klopte ook nog petje af voor deze man hou deze man en de twee die de isolatie aangebracht hebben in ere want zulke mannen zijn heel zeldzaam

Uitgevoerd op 30-04-2024

Ronaldo

Isolatie.com Oost B.V.

Aanbevolen door klant

Geweldig

De jongens waren ruim op tijd, eerst even een kleine kennismaking met Bryan en Swabek, ze legde ons alles uit wat ze gingen doen met de spouwmuren, ze werken netjes en correct als we vragen hadden legde ze het helemaal uit, ze hebben keurig werk afgeleverd en alles netjes opgeruimd.
Wij kunnen de winter door ;)

Uitgevoerd op 29-04-2024

Vojtech

Isolatie.com Oost B.V.

Aanbevolen door klant

Top!

Snel flexible scherpe aanbod goede uitleg !

Uitgevoerd op 24-04-2024

Leo

Isolatie.com Oost B.V.

Aanbevolen door klant

Duidelijk en eerlijk verhaal

Heb onze spouwmuren laten isoleren , de vloer gaat binnenkort gebeuren.
De uitleg, het personeel wat het werk kwam doen, de afwerking om de geboorde gaten weer netjes dicht te maken was helemaal prima, alles werd weer keurig en schoon achter gelaten.
Dikke pluim voor dit bedrijf, kan het iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-2024

Leo Sparla

Isolatie.com Oost B.V.

Aanbevolen door klant

Geweldig vakwerk top tevreden

Wij hebben isolatie.com eigenlijk laten komen voor een heel ander werk maar dat was eigenlijk niet rendabel voor ons een eerlijke mening daar hou ik van.daarna kwam het gesprek op muurisolatie bij mijn vrouw en mij gingen gingen onze teennagels krullen wij hadden al een firma hier gehad die de zaak echt verkloot had ook gecertificeerd en wel maar die hadden het zo verpruts dat we ze een rechtzaak aan de broek hebben gedaan dat waren boeven maar isolatie.Com hield zich perfect aan de afspraken niets was teveel wij waren helemaal in de wolken eindelijk ons huis geïsoleerd geweldig werk mannen.

Uitgevoerd op 05-04-2024

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatie.com Oost B.V.