Loading...

Over Isolatie.com Oost B.V.

Premium Partner

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op je energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Isolatie.com isoleert nieuwbouw, bestaande bouw en herstelt ook spouwmuurisolatie. Isolatie.com opereert op zowel de particuliere als op de zakelijke markt en werkt samen met projectontwikkelaars en architecten. Ieder gebouw is bij Isolatie.com in vakkundige handen en daarvan plukken onze klanten jarenlang de vruchten!

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie zijn specialismen die we tot in de kleinste naden en kieren beheersen!
30% besparen op energiekosten
Verhoging van woon- en werkcomfort
Duurzame en milieuvriendelijke investering

Wil jij besparen op energiekosten, geluidoverlast voorkomen en duurzaam wonen? Bij isolatie.com komt jouw isolatieklus voor elkaar!
Isolatie.com zet klanten op nummer 1. Zo scoren we gemiddeld een 9 op klantenvertellen.nl, geven we gratis isolatie advies op maat en helpen we je bij jouw subsidie aanvraag. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie. De garantie geldt voor het toegepaste isolatiemateriaal en voor de wijze van aanbrengen.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
3.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (299)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Prima advies

Vandaag Theo op bezoek gehad om te zien of mijn oude spouw nageisoleerd kon worden. Eerlijk advies gekregen, niet mogelijk. Er zitten tempexplaten in de spouw en de resterende ruimte is te weinig. Niet wat hoopte te horen wel eerlijk.

Uitgevoerd op 19-01-2022

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies!

Vandaag was Rick precies op tijd voor een adviesgesprek voor de Spouwmuur, Vloer (kruipruimte) en dak. Hij nam ruim de tijd en gaf daarbij eerlijk aan dat er bij mijn huis niet veel winst te bepalen valt vanwege de isolatie die al aanwezig is.

Helaas valt er dus weinig winst te behalen, maar ontzettend blij met het eerlijke advies!

Mocht je een eerlijk advies willen ontvangen, vraag het dan zeker aan bij dit bedrijf!

Uitgevoerd op 18-01-2022

Aanbevolen door klant

Een positieve recensie, ook al gaan we geen zaken doen.

Na het lezen van een recensie op deze site over eerlijk advies door Isolatie.com ook maar eens een afspraak gemaakt met Hans van den Heuvel. Hans nam rustig de tijd om ons dak en na een paar gaten boren de spouwmuren te bekijken met camera. Helaas is er onvoldoende ruimte in de spouw en blijkt het dak niet verder van binnenuit geïsoleerd te kunnen worden. Des ondanks het bezoek als bijzonder prettig ervaren en schaamde ik mij bijna dat ik Hans voor niets heb laten komen. Na dat Hans de gaten nog weer netjes gevuld heeft met kit adviseerde hij ons nog een glaszetter omdat vernieuwen van het dubbelglas bij ons wel verschil zou kunnen maken.

Uitgevoerd op 16-01-2022

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatie.com Oost B.V.