Loading...

Over Isolatie.com Oost B.V.

Premium Partner

Isolatie.com is een snel groeiend, modern en servicegericht bedrijf dat haar focus richt op het beheersbaar maken van uw binnenklimaat. Isolatie.com sluit naadloos aan bij het verantwoord maatschappelijk wonen en ondernemen. Wonen en werken in een energiebesparende omgeving is vriendelijk voor het milieu, bespaart 30% op je energiekosten en voorkomt geluidoverlast.

Isolatie.com isoleert nieuwbouw, bestaande bouw en herstelt ook spouwmuurisolatie. Isolatie.com opereert op zowel de particuliere als op de zakelijke markt en werkt samen met projectontwikkelaars en architecten. Ieder gebouw is bij Isolatie.com in vakkundige handen en daarvan plukken onze klanten jarenlang de vruchten!

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie zijn specialismen die we tot in de kleinste naden en kieren beheersen!
30% besparen op energiekosten
Verhoging van woon- en werkcomfort
Duurzame en milieuvriendelijke investering

Wil jij besparen op energiekosten, geluidoverlast voorkomen en duurzaam wonen? Bij isolatie.com komt jouw isolatieklus voor elkaar!
Isolatie.com zet klanten op nummer 1. Zo scoren we gemiddeld een 9 op klantenvertellen.nl, geven we gratis isolatie advies op maat en helpen we je bij jouw subsidie aanvraag. Daarnaast ontvang je 10 jaar garantie op de aangebrachte isolatie. De garantie geldt voor het toegepaste isolatiemateriaal en voor de wijze van aanbrengen.

Benieuwd hoeveel jij kan besparen? Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
2.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2021
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (284)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Ook een NEE kan een heel goed en eerlijk advies zijn

Na het maken van een afspraak met het hoofdkantoor was de adviseur (Rob Spierings) binnen een paar dagen bij ons huis. Helaas hebben we een oud huis met veel dikke muren met voorzetwanden dus heeft na-isoleren niet veel zin. Op meerdere plaatsen is een gaatje geboord om met een camera in de spouw te kijken en daarna was de conclusie helder: NEE, niet doen! En ondanks deze NEE kregen we ook nog veel advies voor onze toekomstige verbouwing. Echt een specialistisch bedrijf dus een aanrader!

Uitgevoerd op 11-10-2021

Aanbevolen door klant

Goed contact en eerlijke beoordeling

Woensdag 6-10-2021 is jullie adviseur Theo Smits bij ons geweest voor advies voor spouwmuur isolatie
Na grondig onderzoek kregen wij het advies om af te zien van deze isolatie omdat er te weinig ruimte was om te isoleren.
Wij hebben zijn eerlijke advies zeer op prijs gesteld.

Uitgevoerd op 08-10-2021

Aanbevolen door klant

Eerlijk advies

Vandaag is Johan vd Ven bij ons geweest, en helaas geen zaken met hem kunnen doen vanwege ons open hetelucht systeem ivm de vloerisolatie.
Een hele eerlijke en deskundige man, die ons ook vertelde dat bij spuiten vd spouwisolatie nog niet nodig is.
Mocht dit toch ooit nodig zijn, kiezen wij zeker naar isolatie.com, goed gesprek gehad, eerlijk en oprecht advies meedenkend met de klant! Ik zeg "super!"

Uitgevoerd op 04-10-2021

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Isolatie.com Oost B.V.