IsoSun BV.

7.2 (10 reviews )
Offerte's vergelijken
IsoSun BV.

Deel dit bedrijf

Over IsoSun BV.

Alles over spouwmuurisolatie, kosten, prijzen, subsidie, vocht, materialen, aanbrengen! Er warm bijzitten deze winter? Een koud kunstje met spouwmuurisolatie van IsoSun. Misschien denkt u bij ‘spouwmuurisolatie’ niet direct aan een anorak. Toch breekt IsoSun graag het ijs voor dit traditionele jack met capuchon dat Eskimo’s dragen. Als het kwik in de thermometer ver onder het nulpunt daalt, blijft het lichaam dankzij deze jas ‘warm en behaaglijk’ aanvoelen. De anorak is gewatteerd of met bont gevuld. Zo beschermt hij tegen de felle vrieskou en de snijdende wind in het poolgebied. Daarmee is de anorak een sprekend voorbeeld van de meerwaarde die isolatie mensen biedt. Zit u er deze winter ook graag warmpjes bij? Kies dan voor spouwmuurisolatie van IsoSun. Dankzij onze ervaring en expertise is het isoleren van uw spouwmuren een koud kunstje. Onze focus richt zich daarbij op drie pijlers: het milieu, uw gezondheid en niet te vergeten… uw energierekening.

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

reviews (10)

5
Prijs/kwaliteit
5
Service
1
Afspraken

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. 6 weken moeten wachten nadat wij deofferte hadden goedgekeurd. Vervolgens kwamen ze bijna 2 uur te laat, moesten we zelf bellen waar ze bleven (wagen was kapot). Eind van de dag was de machine stuk (kan gebeuren), volgende ochtend zouden ze terugkomen maar kwamen ze niet opdagen. Ik weer zelf er achteraan bellen. Bleek de machine nog steeds kapot (kan ook, maar BEL dan even!!). Ze zouden die middag dan dus komen, maar helemaal niemand gezien (en ook niet gebeld door iemand!). De dag erna heb ik gebeld en mijn klacht verteld, uiteindelijk is het gisteren opgelost. Ik heb er veel stress van gehad en allemaal voor niks geregeld dat ik thuis kon werken. Balen! Dit is geen slechte communicatie, maar überhaupt geen communicatie. Ik heb alle begrip voor onvoorziene situaties, maar BEL me in ieder geval even! Zeer slecht. Werk is volgens mij verder prima uitgevoerd. Maar ik zou dit bedrijf afraden ivm de communicatie.

Uitgevoerd op 18-04-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Bedankt voor alles !!

Fantastisch resultaat , in oktober ons huis laten isoleren met grijze bolletjes unipearls, ik merk vooral s ochtends het verschil dat het nog warm is beneden maar ook in de badkamer hadden vroeger de kinderen het koud maar nu is het wat aangenamer. Klein minpuntje is communicatie met de vertegenwoordiger maar dit heeft Isosun meer dan recht gezet.

Uitgevoerd op 06-03-19

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
10
Afspraken

Erg tevreden.

Vlotte verkoper met kennis van zaken; directe aanpak; afspraak moment perfect en herinnering afspraak ok; leveringen prima en vriendelijke uitvoerders. Alles werd netjes achter gelaten. Wij voelen gelijk resultaat...TOP!

Uitgevoerd op 20-06-18

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review