Loading...

Over IsoSun B.V.

Alles over spouwmuurisolatie, kosten, prijzen, subsidie, vocht, materialen, aanbrengen! Er warm bijzitten deze winter? Een koud kunstje met spouwmuurisolatie van IsoSun. Misschien denkt u bij ‘spouwmuurisolatie’ niet direct aan een anorak. Toch breekt IsoSun graag het ijs voor dit traditionele jack met capuchon dat Eskimo’s dragen. Als het kwik in de thermometer ver onder het nulpunt daalt, blijft het lichaam dankzij deze jas ‘warm en behaaglijk’ aanvoelen. De anorak is gewatteerd of met bont gevuld. Zo beschermt hij tegen de felle vrieskou en de snijdende wind in het poolgebied. Daarmee is de anorak een sprekend voorbeeld van de meerwaarde die isolatie mensen biedt. Zit u er deze winter ook graag warmpjes bij? Kies dan voor spouwmuurisolatie van IsoSun. Dankzij onze ervaring en expertise is het isoleren van uw spouwmuren een koud kunstje. Onze focus richt zich daarbij op drie pijlers: het milieu, uw gezondheid en niet te vergeten… uw energierekening.

Kenmerken

7.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2012
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
51-100
medewerkers
Sinds 2008
ingeschreven bij KvK

Reviews (11)

Schrijf een review

Rudolf

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer te vreden .

Tijdens offerte gesprek thuis zeer duidelijke uitleg .
Uitvoering verliep voorspoedig en werd door vriendelijk en deskundig uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-01-2020

E

Spouwmuur isoleren

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. 6 weken moeten wachten nadat wij deofferte hadden goedgekeurd. Vervolgens kwamen ze bijna 2 uur te laat, moesten we zelf bellen waar ze bleven (wagen was kapot). Eind van de dag was de machine stuk (kan gebeuren), volgende ochtend zouden ze terugkomen maar kwamen ze niet opdagen. Ik weer zelf er achteraan bellen. Bleek de machine nog steeds kapot (kan ook, maar BEL dan even!!). Ze zouden die middag dan dus komen, maar helemaal niemand gezien (en ook niet gebeld door iemand!). De dag erna heb ik gebeld en mijn klacht verteld, uiteindelijk is het gisteren opgelost. Ik heb er veel stress van gehad en allemaal voor niks geregeld dat ik thuis kon werken. Balen! Dit is geen slechte communicatie, maar überhaupt geen communicatie. Ik heb alle begrip voor onvoorziene situaties, maar BEL me in ieder geval even! Zeer slecht. Werk is volgens mij verder prima uitgevoerd. Maar ik zou dit bedrijf afraden ivm de communicatie.

Uitgevoerd op 18-04-2019

Familie de Groot

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Bedankt voor alles !!

Fantastisch resultaat , in oktober ons huis laten isoleren met grijze bolletjes unipearls, ik merk vooral s ochtends het verschil dat het nog warm is beneden maar ook in de badkamer hadden vroeger de kinderen het koud maar nu is het wat aangenamer. Klein minpuntje is communicatie met de vertegenwoordiger maar dit heeft Isosun meer dan recht gezet.

Uitgevoerd op 06-03-19

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij IsoSun B.V.