Reviews (11)

Schrijf een review

Rudolf

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

zeer te vreden .

Tijdens offerte gesprek thuis zeer duidelijke uitleg .
Uitvoering verliep voorspoedig en werd door vriendelijk en deskundig uitgevoerd.

Uitgevoerd op 16-01-2020

E

Spouwmuur isoleren

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. 6 weken moeten wachten nadat wij deofferte hadden goedgekeurd. Vervolgens kwamen ze bijna 2 uur te laat, moesten we zelf bellen waar ze bleven (wagen was kapot). Eind van de dag was de machine stuk (kan gebeuren), volgende ochtend zouden ze terugkomen maar kwamen ze niet opdagen. Ik weer zelf er achteraan bellen. Bleek de machine nog steeds kapot (kan ook, maar BEL dan even!!). Ze zouden die middag dan dus komen, maar helemaal niemand gezien (en ook niet gebeld door iemand!). De dag erna heb ik gebeld en mijn klacht verteld, uiteindelijk is het gisteren opgelost. Ik heb er veel stress van gehad en allemaal voor niks geregeld dat ik thuis kon werken. Balen! Dit is geen slechte communicatie, maar überhaupt geen communicatie. Ik heb alle begrip voor onvoorziene situaties, maar BEL me in ieder geval even! Zeer slecht. Werk is volgens mij verder prima uitgevoerd. Maar ik zou dit bedrijf afraden ivm de communicatie.

Uitgevoerd op 18-04-2019

Familie de Groot

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Bedankt voor alles !!

Fantastisch resultaat , in oktober ons huis laten isoleren met grijze bolletjes unipearls, ik merk vooral s ochtends het verschil dat het nog warm is beneden maar ook in de badkamer hadden vroeger de kinderen het koud maar nu is het wat aangenamer. Klein minpuntje is communicatie met de vertegenwoordiger maar dit heeft Isosun meer dan recht gezet.

Uitgevoerd op 06-03-19

Heinz

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Erg tevreden.

Vlotte verkoper met kennis van zaken; directe aanpak; afspraak moment perfect en herinnering afspraak ok; leveringen prima en vriendelijke uitvoerders. Alles werd netjes achter gelaten. Wij voelen gelijk resultaat...TOP!

Uitgevoerd op 20-06-18

Koen

Spouwmuur isoleren

Ervaring om nooit meer mee te maken

De installateurs dienden 4x langs te komen om onze woning te isoleren. Daarbij werden de rolluiken beschadigd, maar bij klachten richting Isosun krijg je nooit gehoor.
Triestige firma om mee te werken. Ik twijfel ook of wel onze gehele woning werd uitgevoerd zoals beloofd.

Uitgevoerd op 07-02-18

Robert

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Goed advies gekregen van de adviseur , isosun komt hun afspraken goed na.
Uitvoerend personeel was erg vriendelijk en gingen zeer professioneel te werk.

Uitgevoerd op 03-09-18

Danny

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Prettige werklui over de vloer.

Goede informatie - prima prijs - werkzaamheden zeer professioneel uitgevoerd - prettige werklui, wat ik zeer belangrijk vind, want men is bezig aan mijn huis/bezit - doen wat ze beloven - en de spouwmuurisolatie heeft me na deze winter al flink wat besparing op geleverd.

Uitgevoerd op 20-06-18

Wilfried

Spouwmuur isoleren

Ontevreden over afwikkeling

Klus op zich ok, verder afhandeling waardeloos. Heb gevraagd naar een garantieverklaring via mail, geen antwoord. Later via chat, zouden er op terug komen, weer geen respons.

Uitgevoerd op 20-04-18

IsoSun B.V.
Offerte aanvragen

Locaties

  • Best

    de Dintel 9
    5684PS Best
IsoSun B.V.

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij IsoSun B.V.

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met IsoSun B.V. door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten