Loading...

Over Miosole

ZONNEPANELEN PLAATSEN
Miosole levert zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. Wij monteren op hellende-en platte daken de onderconstructie van aluminium, staal of kunststof. Vervolgens monteren wij de zonnepanelen op de onderconstructie, plaatsen de omvormer en zorgen voor de solar bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer. Uiteraard leggen wij de bedrading voor de netspanning van de omvormer naar de meterkast en verzorgen de aansluiting of uitbreiding op de groepenkast. Kort gezegd; wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld!


ZONDER INVESTERING
Wilt u graag zonnepanelen, maar zonder direct een grote investering te doen? Dan is een groene lening de oplossing. Bij een groene lening leent u tegen een zeer aantrekkelijk rentetarief waardoor een goed rendement te behalen is. Miosole kan dit traject voor u verzorgen waardoor u toch zonnepanelen kunt laten plaatsen en daar direct rendement van kunt ondervinden.


REINIGEN ZONNEPANELEN
Miosole reinigt uw verontreinigde zonnepanelen. Verontreinigde zonnepanelen leveren minder rendement, ervaring en testen hebben dit bewezen. De opbrengst van uw zonnepanelen kan afnemen met zo’n 5 tot 20%, afhankelijk van de vervuiling. Het is dus belangrijk om uw zonnepanelen schoon te houden, vergelijk het maar met het wassen van uw ramen. Door uw zonnepanelen te reinigen voorkomt u dat deze sterk verontreinigd raken waardoor de zonnecellen minder straling van de zon ontvangen.

Kenmerken

400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2018
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven