Loading...

Over Nixwell B.V.

Slimme oplossingen, die zowel goed zijn voor uw beurs als voor het milieu. Dat wilt u toch ook? Nixwell kan u hierbij helpen!

Met meer dan 12,5 jaar ervaring zijn we de locale (west)-friese expert in het adviseren, leveren en installeren van zonnepanelen. Nixwell beschikt over een installQ certificering en is aangesloten bij Holland Solar.

Wij ontwerpen, leveren en monteren zonnepaneelsystemen voor particulieren en bedrijven; voor bestaande bouw, utiliteitsbouw, woningbouw en off-grid toepassingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
6-10
medewerkers
Sinds 2006
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

A.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel,Vakkundig,Betaalbaar

De eerste keer dat ik Nixwell belde kreeg ik gelijk deskundig en eerlijk advies. Niet veel later ontving ik een scherpe offerte op maat en konden we daarna vrij snel schakelen. Professioneel geïnstalleerd en zelfs de hele zware storm van 18 januari 2018 heeft geen invloed gehad! Ik was al tijden op zoek naar een installatie, een aantal bedrijven gebeld met mijn interesse. Echter kreeg ik bij een aantal bedrijven niet het gewenste antwoord of had ik het gevoel dat ik niet geheel serieus werd genomen. Nixwell signaleerde de juiste signalen en heeft mij direct geholpen. Mannen van Nixwell bedankt!

Uitgevoerd op 01-11-17

Vraag offerte aan bij Nixwell B.V.