Loading...

Over Njord Power B.V.

Njord Power B.V. is een installatie bedrijf voor zonnepanelen. Samen met onze partners voorzien wij naast zonnepanelen ook in warmtepompen en airconditioning. Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Wij zijn begonnen met de overtuiging dat iedereen voor een eerlijke prijs moet kunnen verduurzamen. Zo hebben wij talloze huizen voorzien van zonnepanelen.

Kenmerken

1.900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2022
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2011
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

30 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 50% aan consumenten

Reviews (57)

Ad

Njord Power B.V.

Aanbevolen door klant

Verwachtingen overtroffen door prima advies

I.p.v. zonnepanelen op het zuiden in goed overleg gekozen voor oost-west opstelling ivm verminderende salderingsregeling, staat esthetisch ook veel beter/mooier, later nog in overleg een prijsaanpassing doorgevoerd.

Ook montage op afspraak in drie uur gereed en keurig opgeruimd achtergelaten. Geheel tevreden!

Uitgevoerd op 23-01-2024

Marlous

Njord Power B.V.

Aanbevolen door klant

Zonnige aanbeveling voor Njord Power.

De offerte is met zorg gemaakt, de situatie is beoordeeld, in begrijpelijke taal is mij alles uitgelegd en heb ik een eerlijk advies gekregen.

De afspraak voor het plaatsen van de panelen was zo gemaakt en met twee weken stonden de mannen al voor de deur. Snel professioneel gelegd, het contact was beleefd en vriendelijk. Alles werd netjes opgeruimd. Zes weken na installatie de eerste regenbuien, en merkte ik een lekkage. Contact opgenomen en direct werd er actie ondernomen, zonder discussies of het een of het ander de oorzaak zou kunnen zijn. Nog geen 24 uur later was het verholpen en werd ik nog na gebeld of alles nu naar tevredenheid was opgelost. Dat is een betrokkenheid en professionaliteit die echt waardeer. Ik beveel Njord Power zeker aan!

Uitgevoerd op 03-11-2023

Patricia Noorloos

Njord Power B.V.

Planning en uitvoering SLECHT.

Tja waar moet ik beginnen...zal het proberen kort te houden.ze zouden na 4 a5 weken leveren maar hoorde maar niets dus bellen tja planning had niets door gekregen, verkoper zei van wel. Oke toengepland op maandag 21 aug 8.30 ...lees ik om 8.00 in de mail dat het verzet is naar 15.00 want er waren 3 mensen niet aanwezig.ze hadden mij gebeld? Mooi niet op de telefoons stond niets!!!!!
16.30 nog niemand!!!!! Gebeld met verkoper levi.hij zou contact gaan zoeken...krijg ik te horen dat ze alle 5 in het ziekenhuis zitten want elektricien heeft in duim gesneden.dat is overmacht natuurlijk maar goed baas heeft gezegd laat de dakleggers maar vast naar klant gaan.komen ze uiteindelijk.om 18.00 aan...geen nederlands sprekende mensen waar ik dus om had gevraagd!!!!!!!! Ze konden ook zeer weinig engels!!!.
Goed om 19.00 kwam de nederlands sprekende jongen met gewonde velektricien kijken want ja met 1 hand doe je niets.
Avond 22.00 in de donker lagen de zonnepanelen erop.maar geen vernieuwd stoppenkast. Donderdag daarop kwamen ze na 15.00.voor meterkast...gewonde elektricien ( wel een aardige goede jongen deed echt zijn best) maar komen ze Weer met etens tijd nadat ik weer gebeld had waar ze bleven inmiddels 18.00....was het zo zat dus de baas gebeld dat ik zeker wel eten mocht bestellen want nu zat ik met het eten weer zonder STROOM. dat mocht ik en de bon kon.ik indienen.
Goed uiteindelijk 20.00 was alles geinstaleerd!! Ze zouden nadat alles klaar was nog x langskomen met excuus maar nooit niets meer gehoord. Positief: de verkoper Levi was behulpzaam en legde alles goed uit en mocht hem altijd bellen
- prijs scheelde wel aardig met andere offertes. mocht etensbon declareren .

NEGATIEF::

- afspraken niet nakomen!!!!! Zeggen dat ze je gebeld hebben maar niet heus.
- geen nederlands team...was wel de afspraak.
- planner George onbeleefd aan telefoon toen ik vroeg waneer we aan de beurt zouden zijn...moest maar contact opnemen met verkoper levi en met hem uitzoeken!!!!!

Uitgevoerd op 26-10-2023

Jacco den Bleker

Njord Power B.V.

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over het eindresultaat.

Start was iets later dan gepland maar binnen nog geen 5 uur was de zonnestroominstallatie in bedrijf.
Installatie verliep verder netjes volgens afspraak en alle ruimtes, ook buiten, zijn netjes opgeruimd achtergelaten.

Tip voor iedereen: zorg vooraf dat alle ruimtes opgeruimd en goed bereikbaar zijn en maak in offerte fase duidelijk afspraken met elkaar over wat waar exact moet komen te hangen en hoe de bekabeling zal moeten gaan lopen. Zorg ervoor dat dit ook goed bereikbaar is.
Dit heeft er mede voor gezorgd dat alles vandaag soepel en snel verliep.
Mannen nog bedankt voor het geleverde vakmanschap.
Waren jullie op tijd geweest en hadden jullie de ontbrekende sticker bij jullie was het wellicht een 10 geworden! Maar ik zie dit als een kleinigheidje. Vind het eigenlijk zelfs een 9,5!

Uitgevoerd op 25-09-2023

John Graafmans

Njord Power B.V.

Aanbevolen door klant

In één woord geweldig.

Goed gesprek gehad met Maurice, en goede uitleg. Daarna de panelen keurig gelegd en aangesloten. Een goede uitleg van de elektricien voor het gebruik van de app. Al met al een aanrader voor dit bedrijf.

Uitgevoerd op 07-09-2023

Robert

Njord Power B.V.

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Goed geadviseerd door Levi en daarna een zeer snelle en goede montage door het ervaren team.

Aanrader!

Uitgevoerd op 22-08-2023

Leon

Njord Power B.V.

Aanbevolen door klant

Fijne voorlichting en fijne legploeg

Heel helder voorgesprek met duidelijke afspraken en korte lijntjes. Fijne en nette legploeg met mooi resultaat. Aanrader. Daarnaast ook nog eens, niet geheel onbelangrijk, en mooie prijs!

Uitgevoerd op 18-08-2023

Lies

Njord Power B.V.

Teleurstellend in de uitvoering

Hoewel vooraf een gunstige indruk van het bedrijf en de afgesproken leverantie bestond, werd de plaatsing en aanleg een grote teleurstelling. Personeel sprak geen Nederlands en door het zeer beperkte en gebrekkige Engels was de communicatie erg lastig. Afspraken klopten niet en/of werden verzet. Ook de vooraf gesuggereerde noodzaak tot vervanging van de gehele meterkast bleek achteraf toch niet nodig te zijn. Moeilijke telefonische bereikbaarheid, terugkoppelen van afspraken werd niet nagekomen. Het duurde ruim twee maanden voordat alles was geleverd en/of aan klachten was verholpen. Hoewel het prima panelen zijn kijken we al met al hierop niet met plezier terug.

Uitgevoerd op 16-08-2023

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Njord Power B.V.