Perfect heating B.V.
5 9.6 10 5
9,6
Prijs/kwaliteit
9.4
Service
9.8
Afspraken
9.6
« terug naar overzichtspagina

Perfect heating B.V.

Stolwijkstraat 47 B
3079DN Rotterdam

Ervaringen en beoordelingen

Uitgevoerd op 14-02-19 door:

Perfect heating B.V.

9.3 10
9,3

Vloerverwarming

Zeer tevreden.

Aanbeveling:
PerfectHeating vloerverwarming heeft de werkzaamheden boven verwachting goed uitgevoerd. Uitstekende communicatie, duidelijke informatie met (ongevraagd) advies en een overzichtelijke offerte tegen een concurrerende prijs. ECHT goede dienstverlening. Ik maakte bij het maken van de afspraak een planfout, die meer dan goed is opgelost door PerfectHeating. Zo kan het dus ook! De werkheden zelf zijn uitgevoerd door nette hardwerkende deskundige mensen. Ik ben blij dat ik voor dit bedrijf heb gekozen. Aanrader!

Uitgevoerd op 14-02-19 door:

Perfect heating B.V.

9.7 10
9,7

Vloerverwarming

Zeer nauwkeurig goede Informatie

Aanbeveling:
Zeer goed geholpen door Levon en Jack heeft het werk enorm netjes achter gelaten, alle verdere informatie is mij duidelijk uitgelegd.
Zeer tevreden over het resultaat, kan niet wachten de verwarming aan te zetten!!

Uitgevoerd op 18-10-18 door:

Perfect heating B.V.

10 10
10

Vloerverwarming

Dikke duim omhoog

Aanbeveling:
Wij hebben onze vloerverwarming door Perfect Heating aan laten leggen. Binnen een week hadden ze al tijd voor ons gemaakt ivm de spoed die wij hadden, hiervoor onze dank! De vloerverwarming was al binnen een halve dag gelegd! Infrezen is echt een aanrader, geen stofje of rotzooi in je woonkamer.

Uitgevoerd op 15-11-18 door:

Perfect heating B.V.

9.3 10
9,3

Vloerverwarming

Super monteurs en super service

Aanbeveling:
Voor ik besloot vloerverwarming te nemen heb ik vooraf rond gekeken en her en der vragen gesteld. Bij perfect heating ben ik steeds zeer vriendelijk te woord gestaan. Op basis van deze ervaringen maar zeker ook op basis van prijs hier terecht gekomen. En daar heb ik zeker geen spijt van! Heldere communicatie, vakmensen en zeer goede en snelle service. Het stof bij het frezen is me echt meegevallen, ze hebben goede spullen. Service die net een stap verder gaat. In mijn geval was bij het plaatsen van de cv ketel, 3 jaar geleden door een ander bedrijf, de aanvoer op de afvoer aangesloten. Hierdoor werkte de vloerverwarming niet correct. Perfect heating heeft dit voor me opgelost. Echt geweldig