Loading...

Over Petec Solar

Petec Solar heeft als visie dat een zonnepaneelinstallatie een duurzame installatie is welke met gerustheid minimaal 25 jaar moet functioneren.

Bij Petec Solar ontvangt u een totaalpakket met advies, engineering installatie en service. Hiermee willen wij u volledig ontzorgen zodat u snel en gemakkelijk van uw zonnepaneelinstallatie gebruik kunt maken, en de komende jaren zorgeloos verzekert bent van uw zonnepaneelinstallatie. Het aanbod van leveranciers is enorm en voor een leek moeilijk een selectie te maken over de kwaliteit van de gebruikte materialen.
Petec Solar werkt alleen met A-klasse materialen en gaan niet mee met de concurrentie die veelal om de prijs te drukken met B-klasse materialen werkt, dit past niet in onze visie.
Wij geloven niet dat het installeren snel moet gaan maar wel vakkundig en degelijk met de juiste materialen, wij werken alleen met degelijke bout en schroef verbindingen en geloven niet in klik-systemen. Al onze montagesystemen worden met speciale software uitgerekend. Of het nu gaat om de montage op schuine of platte daken, om wind- of sneeuwbelasting, om hoogtecompensatie of om architectonische eisen, Petec Solar biedt maatwerkoplossingen voor alle eisen die zonnepaneelinstallaties stellen.

Kenmerken

4.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

12 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Review (1)

Huub

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Gedagen en deskundige plaatsing.

Het advies was heel goed van iemand die de praktijk kent. Dacht mee voor de juiste plaatsing van panelen en omvormer. De uitvoering was prima en netjes ook op moeilijk bereikbare plaatsen.
Klein minpuntje was de planning.
Zeer tevreden een aanrader.

Uitgevoerd op 12-04-2021

Vraag offerte aan bij Petec Solar