Loading...

Over Petec Solar

Petec Solar heeft als visie dat een zonnepaneelinstallatie een duurzame installatie is welke met gerustheid minimaal 25 jaar moet functioneren.

Bij Petec Solar ontvangt u een totaalpakket met advies, engineering installatie en service. Hiermee willen wij u volledig ontzorgen zodat u snel en gemakkelijk van uw zonnepaneelinstallatie gebruik kunt maken, en de komende jaren zorgeloos verzekert bent van uw zonnepaneelinstallatie. Het aanbod van leveranciers is enorm en voor een leek moeilijk een selectie te maken over de kwaliteit van de gebruikte materialen.
Petec Solar werkt alleen met A-klasse materialen en gaan niet mee met de concurrentie die veelal om de prijs te drukken met B-klasse materialen werkt, dit past niet in onze visie.
Wij geloven niet dat het installeren snel moet gaan maar wel vakkundig en degelijk met de juiste materialen, wij werken alleen met degelijke bout en schroef verbindingen en geloven niet in klik-systemen. Al onze montagesystemen worden met speciale software uitgerekend. Of het nu gaat om de montage op schuine of platte daken, om wind- of sneeuwbelasting, om hoogtecompensatie of om architectonische eisen, Petec Solar biedt maatwerkoplossingen voor alle eisen die zonnepaneelinstallaties stellen.

Kenmerken

Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Aangesloten
bij garantiefonds
12 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden