Reviews (4)

Schrijf een review
Aanbevolen door klant

Uitstekende Garantie

Binnen 18 uur na telefoontje vakkundig geholpen, vakbekwame en zeer vriendelijke medewerkers die ruim de tijd namen om probleem ( condens daknok ) op te lossen.
Service en eventuele nazorg 100 % TOP

Uitgevoerd op 23-12-2022

Uitstekende kwaliteit en vakwerk

Uitstekende kwaliteit en absoluut vakwerk, deskundige jongens die de plaatsing doen, en heb je na 14 maanden een klein incident, het werd binnen 48 uur en zelfs kosteloos en zonder voorrijkosten vriendelijk en adequaat opgelost.

Uitgevoerd op 21-07-2021

zeer slechte communicatie.

zeer slechte communicatie. op telefoonnotities wordt niet teruggebeld. Mails worden niet beantwoord. klachten worden slecht afgehandeld. diverse beschadigingen aan de kapel, rolluiken die niet werkte en al 6 maanden op bestelde plisse gordijnen aan het wachten.

Uitgevoerd op 20-04-2022

Mechtild

Dakkapel

Plaatsen oke, waren op tijd

Bij het komen kijken en meten hadden we een goed gevoel over dit bedrijf. We waren tevreden toen de dakkapellen geplaatst zijn. Hoewel ze bij de plaatsing aan de voorkant niet goed gemeten hadden. Dit hebben ze toen opgelost.
We hebben helaas ervaren dat, wanneer er problemen zijn, het heel lastig is om ze te bereiken. We zijn erachter gekomen dat er teveel water op de grote dakkapel aan de achterkant blijft staan. Voordat er zonnepanelen geplaatst kunnen worden moet dit opgelost worden. Ik ben nu al vanaf begin november aan het mailen en aan het bellen.

Uitgevoerd op 06-02-2018

Pinckers Dakkapellen B.V.
Offerte aanvragen

Contact

Reeweg 120
6374BZ, Landgraaf

Locaties

  • Landgraaf

    Vogelzankweg 174
    6374AH Landgraaf

Deel dit bedrijf