Loading...

Over RKV Cleantech

RKV Cleantech is een familiebedrijf dat gevestigd is in Emmen. Het bedrijf bestaat uit Kees Koopstra en zijn zoons Vincent en Ruben. Inmiddels heeft ons bedrijf ruime ervaring in het installeren van PV systemen. Bij RKV Cleantech staan veiligheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en esthetiek hoog in het vaandel. Elke installatie wordt volledig werkzaam afgeleverd.

RKV Cleantech kiest er voor om vrijwel uitsluitend parallel geschakelde systemen te installeren. Hiervoor kiezen wij omdat systemen met micro omvormers op het dak vele malen veiliger zijn. Deze systemen zijn de meest betrouwbare systemen in de markt. Daarom geeft de producent Enphase 25 jaar garantie op haar micro-omvormers. Er wordt dus een installatie geplaatst van zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid met een optimale opbrengst per paneel.

Onze klanten kunnen hun systeem zelf in de gaten houden met de Enlighten-app van Enphase. In deze app wordt de opbrengst per paneel én van de volledige installatie weergegeven.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2018
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (9)

Gertjan

Zonnepanelen installeren

RKV Cleantech

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden; binnen korte tijd.

Goed advies. Waren met 2 man de eerste dag om draad te trekken naar zonnepanelen en met 3 man de tweede dag voor de panelen en omvormers. Heel professioneel en alle afspraken nagekomen. Tot nu toe doen ze het heel goed.

Uitgevoerd op 06-05-2020

Jan

Zonnepanelen installeren

RKV Cleantech

Aanbevolen door klant

Zeer professioneel bedrijf

Zoek je een bedrijf om zonnepanelen bij je op dak te laten plaatsen? Stop maar met zoeken. RKV Cleantech is voor mij de absolute specialist op dit gebied. Er zijn veel 'cowboys' die je beloven om snel en goedkoop zonnepanelen te plaatsen. Maar let op. Goedkoop is duurkoop, want dat soort systemen kan onveilig zijn en is van matige kwaliteit. Slechte installatie kan zelfs brandgevaarlijk zijn. Een belangrijk onderdeel van zonnepanelen zijn de omvormers. RKV biedt hierop 20 jaar garantie en andere partijen waar ik mee heb gesproken maar 10 jaar. Ook in de kwaliteit van de zonnepanelen zit veel verschil. Ik heb 13 panelen laten plaatsen en wek net zoveel energie op als dat ik verbruik. De installatie was top. Ondanks een lastig dak werd de klus vlot en vakkundig gedaan. En wat ik zelf altijd erg belangrijk vind; het zijn ook nog eens super aardige mensen met veel kennis en ervaring en het hart op de juiste plek. Aanrader!!!

Uitgevoerd op 21-10-2020

Akke

Zonnepanelen installeren

RKV Cleantech

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Kwaliteit! Vooraf goed advies gekregen, en er was tijdens de installatie alle ruimte voor de vragen die we hadden. Het personeel was vriendelijk en ze werkten netjes. Alle rest materiaal is netjes opgeruimd en meegenomen. De aanleg is keurig gedaan, en bij de belasting aftrek wordt alle hulp geboden die nodig is.

Uitgevoerd op 11-09-2020

Ruud

Zonnepanelen installeren

RKV Cleantech

Aanbevolen door klant

Nette jongens. Leuk familiebedrijf.

Van advies tot installatie en de oplevering professioneel advies en service. Echt aan alles is gedacht. Deze mannen weten wat ze doen en doen het met passie.

Uitgevoerd op 29-09-2020

Titia

Zonnepanelen installeren

RKV Cleantech

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over RKV Cleantech

Goed advies, werk goed uitgevoerd, vakbekwaam, zeer tevreden

Uitgevoerd op 18-04-2020

Benno

Zonnepanelen installeren

RKV Cleantech

Aanbevolen door klant

Kundig en eerlijk

Goede uitleg van het systeem

Uitgevoerd op 03-08-2020

Johan

Zonnepanelen installeren

RKV Cleantech

Goed en duidelijk advies en denken

Hebben goede materiaal kennis en adviseren bij installatie en hebben overal een antwoord op. Heel fijn om te weten...

Uitgevoerd op 15-03-2020

Arnold

Zonnepanelen installeren

RKV Cleantech

Zeer tevreden

Goed advies en kundige vakmensen.

Uitgevoerd op 23-10-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij RKV Cleantech