Loading...

Over Sbi zonnepanelen

Als aardebewoner word je tegenwoordig overspoeld met berichten over CO2, stikstof en andere broeikasgassen die tot opwarming van ons planeet leiden. Verduurzaming is onze beste manier om de schade terug te draaien. Dit heeft ons Solar B Installations aangezet om een steentje bij te dragen zodat de generaties na ons ook een waardig bestaan kunnen leiden. Ons ideaal is om ieder huishouden volledig onafhankelijk van stroom en gas te maken, oftewel zelfvoorzienend. Hierdoor kunnen de kolencentrales die een aanzienlijke bijdrage leveren aan de opwarming van de aarde opgeheven worden.

Het is onmiskenbaar om te zien dat de meeste onder ons verduurzamen wegens de financiële voordelen. Daarom bieden wij A-kwaliteit zonnepanelen aan met het hoogste rendement tegen de laagste prijzen. Hierdoor kan de terugverdientijd van uw investering binnen enkele jaren gerealiseerd worden en kunt u decennia lang genieten van een zelfvoorzienend bestaan.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden
Vraagt om aanbetaling
van 40% aan consumenten

Reviews (4)

Schrijf een review

Marit

Zonnepanelen installeren

Waardeloos, kwamen 2x niet opdagen!

Verschillende keren stond een afspraak met dit bedrijf, maar ze kwamen gewoon niet opdagen en waren dagen rondom de afspraak ineens onbereikbaar. Ze vonden dit zelf ook vervelend dus boden aan om nog een keer te komen, maar zonder aanbetaling. En je raadt het al: weer kwamen ze niet!
Uiteindelijk deelden ze via mail mede dat ze ‘tussen hectiek door soms keuzes moeten maken’ en ‘ze zagen het niet voor zich dat in de toekomst samenwerking beter zou verlopen’. Na 1,5 maand wachten, zitten we nu dus nog zonder panelen!

Tip:
Als je daadwerkelijk panelen op je dak wil, kies dit bedrijf dan niet! De zomer is straks voorbij als ze (via een ander bedrijf!) eindelijk geplaatst zijn.
En doe vooral geen aanbetaling!

Uitgevoerd op 31-08-2020

B

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Perfect geïnstalleerd

Netjes geïnstalleerd en goede service

Uitgevoerd op 24-06-2020

M

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Altijd bereikbaar en vriendelijke werknemers die je alles duidelijk uitleggen

Uitgevoerd op 01-06-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Sbi zonnepanelen