Solar Exchange Group
2 8.4 10 2
8,4
Prijs/kwaliteit
8.5
Service
8.0
Afspraken
8.5

Solar Exchange Group

Kritzingerstraat 13 E
2572 XJ Den Haag

ZONNEPANELEN VOOR IEDEREEN
Zonnepanelen, uw weg naar de groene, duurzame en milieuvriendelijke energie
Een half miljoen Nederlandse gezinnen zijn u al voor gegaan in hun keuze voor een verantwoorde, milieuvriendelijke manier van energie opwekken door het plaatsen van de zonnepanelen. Milieuvriendelijke energie lijkt steeds interessanter te worden, mede door het toenemende aantal zonuren in Nederland, door de steeds actuelere discussies over sterk verminderen van gebruik van aardgas en het drastisch terugdraaien van gaswinning in de provincie Groningen.

Meerdere onbetwiste voordelen bij het investeren in de zonnepanelen zijn de mogelijkheden om de BTW terug te vorderen, eventuele door de gemeente beschikbaar gestelde subsidies en last but not least de significante waardevermeerdering van uw onroerend goed. Het is immers zo dat de potentiële kopers steeds milieubewuster zijn en zodanig de interessante objecten op de vastgoedmarkt selecteren.

Ondanks alle overtuigende voordelen en argumenten wordt in Nederland nog steeds 93,4% van de energie die we gebruiken níét duurzaam opgewekt. Het wordt tijd dat we serieus stilstaan bij wat dat voor ons en voor het milieu betekent.

Wilt u ook een eigen duurzame, milieuvriendelijke energiecentrale op uw dak? Wilt u de magie ervaren van een eigen energiebron? Begin nu met het opwekken van uw eigen groene stroom en bespaar aanzienlijk op uw energierekening. Bel of mail ons voor een vrijblijvend deskundig advies.

Neem nu vrijblijvend contact op!

2 beoordelingen

Uitgevoerd op 18-09-18 door:

Solar Exchange Group

8 10
8

Zonnepanelen

Snelle afhandeling & goeie service.

Aanbeveling:
Goed advies gekregen en de offerte snel ontvangen. Uiteindelijk toch in zee gegaan met Solar Exchange Group.

Uitgevoerd op 09-10-18 door:

Solar Exchange Group

8.7 10
8,7

Zonnepanelen

Zeer tevreden!

Aanbeveling:
Goede uitleg met verschillende mogelijkheden. Prettig bedrijf om zaken mee te doen. Dik tevreden over de afhandeling.

1 werkzaamheid

Zonnepanelen
Zonnepanelen
Zonnepanelen

Krijg €800 terug op 10 panelen

✓ €800 terug op 10 panelen 

Levert meer op dan de rente over je spaargeld

Gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes vergelijken

Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. Steeds meer mensen vragen zonnepanelen offertes aan omdat ze ook geld willen besparen. De zonnepanelen van vandaag de dag zijn namelijk ook stukken betaalbaarder en efficiënter, waardoor de investering nóg aantrekkelijker wordt.

Hoeveel kun je besparen met zonnepanelen?

De voornaamste reden waarom mensen zonnepanelen laten plaatsen, is om geld te besparen op de energierekening. Door je eigen stroom op te wekken ben je niet meer afhankelijk van de energieleverancier. Hierdoor bespaar je honderden euro's per jaar.

Hoeveel je precies bespaart met zonnepanelen hangt af van meerdere factoren. Allereerst natuurlijk het aantal panelen. Maar ook de oriëntatie en hoeveelheid schaduw heeft hier invloed op. Daarnaast is er ook verschil in de efficiëntie van zonnepanelen. Sommige panelen kunnen meer energie opwekken dan andere. Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende jaarlijkse besparing:

Aantal zonnepanelenGemiddelde jaarlijkse besparing

6

€288

10

€480

14

€672

18

€864

22

€1056


Wat kosten zonnepanelen?

De prijs die je betaalt voor een zonnepaneleninstallatie is wederom afhankelijk van het aantal panelen. Maar ook factoren als het soort paneel, welke installateur je kiest en overige specifieke wensen hebben invloed op de kosten van zonnepanelen. Gemiddeld kost een zonnepaneleninstallatie €3.000 tot €6.000.

Maar als je echt benieuwd bent naar de kosten, dan kun je het beste gratis en vrijblijvend zonnepanelenoffertes aanvragen. Zo ontdek je wat een zonnepaneleninstallatie kost voor jouw woning die geheel aan jouw wensen voldoet.

Voordelen van zonnepanelen

Natuurlijk bespaar je honderden euro's met zonnepanelen. Maar er zijn nog veel meer voordelen waarvan je geniet wanneer je zonnepanelen laat installeren. Zo stijgt de woningwaarde van je woning wanneer er zonnepanelen op liggen. Je bent tevens niet meer afhankelijk van energiemaatschappijen én je helpt het milieu door je energie op een groene manier op te wekken. Gelukkig vereisen zonnepanelen ook weinig onderhoud. Na installatie kun je dus zorgeloos genieten van je groene stroom en je lage energierekening!

Btw terugvragen zonnepanelen: €800 terug op 10 panelen

Als je zonnepanelen laat installeren, kun je zelfs besparen op de investering door de btw terug te vragen aan de Belastingdienst. Dit betekent dat je €800 terugkrijgt op 10 panelen! Zo is je investering sneller terugverdiend en kan het besparen eerder beginnen.

Gratis zonnepanelen offertes

Ben jij net als veel anderen enthousiast en overweeg je zonnepanelen te kopen? Vraag gratis zonnepanelen offertes aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. De bij ons aangesloten specialisten beantwoorden graag al je vragen en helpen je verder door een gratis en vrijblijvende offerte op te maken. Zo vergelijk je eenvoudig de beste specialisten uit jouw regio.

Tip: laat je je zonnepanelen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari hebt gevonden? Dan maak je kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl!