Loading...

Over Solar2Enjoy B.V.

Solar2Enjoy is specialist in het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Door onze kennis van de markt en onze jarenlange ervaring hebben we succesvol veel zonnepanelen installaties mogen installeren. Inmiddels zijn er door ons bedrijf meer dan 1750+ particulieren/woningen voorzien van zonnepanelen en meer dan 125+ klein/groot zakelijke projecten door ons gerealiseerd. We streven er continue naar om nog meer woningen/bedrijfspanden te voorzien van zonnepanelen. Onze missie is dan ook om een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van Nederland. Onze visie is om met veel passie en aandacht voor onze klanten Nederlanders te stimuleren om duurzame energie op te wekken door middel van zonnepanelen te plaatsen en dit op een kwalitatief hoog niveau uit te voeren.

Kenmerken

300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2013
ingeschreven bij de KvK

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (18)

Nick

Zonnepanelen installeren

Goede plaatsing, belabberde service

We kregen goed advies en er werd echt de tijd genomen VOOR het plaatsen. Ook de plaatsing zelf goed verlopen. De service achteraf vind ik zeeeer matig. Ik ben al een half jaar aan het zeuren (want zo voelt het ondertussen) of een optimizer gerepareerd/ vervangen kan worden. Nu dus ruim 6 maanden later en veel niet nagekomen beloftes is hij eindelijk vervangen maar werkt het nog niet omdat de monteur een stap heeft overgeslagen oid. Ook weer zonder concrete afspraak hoe nu verder.

Uitgevoerd op 24-08-2018

Jaap

Zonnepanelen installeren

Prima kwaliteit en service

Fijn adviesgesprek gevoerd, planning en plaatsing van de 12 panelen in goed overleg uitgevoerd.
Kort daarna werd de dakkapel geschilderd en moesten tijdelijk 3 panelen worden verwijderd. Dit is door Solar2Enjoy als service gedaan!
Van begin tot eind hadden we te maken met vakkundige en vriendelijke mensen.
Kortom, dit bedrijf kunnen we van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-09-2022

Ivo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede en vakkundige service !

Snel en prettig contact met Hans en zoon Rolf ! Goed advies en transparante afspraken.
Nette installatie en vakkundige service !

Uitgevoerd op 11-03-2022

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ze hebben ons goed geadviseerd.

Ze hebben 12 zonnepanelen geplaatst. Ook nog twee screens in de dakkoepels. We hebben een heel goed advies gekregen en het werk is heel netjes uitgevoerd. De medewerkers waren heel enthousiast en vriendelijk. Wij kunnen dit bedrijf adviseren.

Uitgevoerd op 18-02-2021

G

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Solar2Enjoy is zeker een aanrader!

Solar2Enjoy is zeker een aanrader! Goed advies. Komen afspraken na. Zeer goed professioneel personeel, aardig en meedenkend. Net werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Uitgevoerd op 28-01-19

Marieke

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel tevreden!

Ik kreeg een goed en eerlijk advies. Er wordt echt de tijd voor je genomen en leggen je alles goed uit. Komen afspraken na en de service is fantastisch! Leuk team wat nauwkeurig werkt. Absoluut een aanrader!

Uitgevoerd op 23-01-18

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Wij raden Solar2Enjoy absoluut aan!

Het begon met een goed persoonlijk adviesgesprek waarbij we op al onze vragen antwoord kregen en waarbij de tijd werd genomen. We bleven met een aantal vragen zitten waarbij we met de adviseur een route hebben gelopen en daarbij verschillende soorten panelen hebben kunnen bezichtigen. Dit maakte voor ons de keuze makkelijker. Vervolgens het plaatsen van de zonnepanelen; een vakkundig en sociaal team plaatste de zonnepanelen. En tijdens het plaatsen was het mogelijk om met hen te overleggen over wat dan ook.
Helaas bleken de panelen de volgende dag niet te werken, maar dat werd de dag daarna al verholpen. Er zat een kabel klem onder een paneel; kan gebeuren.
We kijken terug op een uitstekende dienstverlening van Solar2Enjoy!

Uitgevoerd op 25-11-17

Henk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prettig contact en prima vakwerk

Zonnepanelen in april 2017 laten plaatsen en alles volgens afspraak uitgevoerd. Opbrengst tot nu toe boven mijn eigen verwachting. Toen hier onlangs in de buurt blikseminslag was viel het systeem uit. Gemaild voor advies en binnen 1 kwartier al een telefonische reactie van Jeroen met de oplossing. Dus ook bij storingen is de service fantastisch en dat spreekt mij erg aan.

Uitgevoerd op 13-04-2017

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Solar2Enjoy B.V.