Reviews (3)

Schrijf een review

Paul

Zonnepanelen installeren

slechte afwerking en communicatie

Na oplevering bleek dat er geen zij en achter panelen waren geplaatst. Pas na klacht zijn er op 1 dak panelen geplaatst en de ballast goed verdeeld. Op het 2e dak is niets gedaan en de zijpanelen zijn nog niet geplaatst en de straatstenen als ballast zijn niet correct verdeeld.
Meerderde keren gebeld met Solarpas i.v.m. de monitoring app en werd beloofd dat er terug gebeld werd maar nee, er gebeurde niets. Uiteindelijk zelf contact gezocht met Enphase en binnen 30 minuten had ik de app maar het intekenen moet nog gebeuren. err zou nog terug bellen m.b.t. het intekenen maar helaas, weer niet terug gebeld.
Dit bedrijf is geen aanrader.

Uitgevoerd op 21-11-2022

Jos

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zonnepanelen op leistenen dak

Ik wilde al jaren zonnepanelen maar kreeg keer op keer van diverse bedrijven te horen dat dit niet kon op een leistenen dak. Solarpas nam de klus wel aan en heeft alles in werking gesteld om het goed en netjes voor elkaar te krijgen en dat is gelukt. We zijn dus bijzonder blij en als bijkomend voordeel hebben ze onze meterkast ook volledig gerenoveerd. Komplimenten voor de medewerkers en in het bijzonder voor de elektricien uit Afganistan (ben helaas zijn naam kwijt). Puur vakwerk afgeleverd.
Nu 7 Panelen op de voorkant en 12 op het platte dak.

Uitgevoerd op 28-10-2021

F.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

gedreven om kwaliteit te leveren

Na aanbesteding kon Solarpas snel tot leveren overgaan. Het installeren vd panelen had binnen halve dag gerealiseerd kunnen zijn, echter een verkeerd aangesloten paneel zorgde ervoor dat de gehele installatie niet werkte. Het team beet zich vast , inclusief de baas, om fout te herstellen, men werkte door ondanks regen en lage temperatuur. Fout is hersteld en installatie draait als een tierelier. Panelen werken erg goed en doen wat er beloofd is. Aftersale is prima inclusief BTW teruggaaf afhandeling.

Uitgevoerd op 22-12-2020

Solarpas Nederland B.V.
Offerte aanvragen

Contact

Celsiusstraat 42
6716BZ, Ede

Locaties

  • B&F Sustainable

    Brugstraat 1-D
    6811MB Arnhem
  • Solarpas Nederland B.V.

    Celsiusstraat 42
    6716BZ Ede

Deel dit bedrijf