Loading...

Over StartDuurzaam

Premium Partner

Bij Startduurzaam willen we er graag voor zorgen dat onze potentiële klanten een helder beeld krijgen van de mogelijkheden tot verduurzaming van hun woning. Dit doen wij door onafhankelijk advies te geven over de oplossingen die het best aansluiten bij uw wensen en uw woning. Wij bieden meerdere materialen aan, voor zowel spouwmuur-, vloer-, bodem- en dakisolatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring, maar omdat ieder huis uniek is, zullen wij elke woning individueel beoordelen. Hierdoor bent u gegarandeerd van het beste advies!

Tim van de planning zoekt met u naar een moment waarop een van onze specialisten bij u op bezoek kan komen, waarna er een op maat gemaakte offerte zal worden uitgebracht. Vervolgens kunt u voor vragen zo goed als altijd bij deze mannen terecht, maar ook bij Ben van de binnendienst kunt u alles kwijt. Van vragen over subsidie, uitvoering, planning, tot complimenten over zijn collega's, hij staat u graag te woord!

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
13.800+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (10)

Schrijf een review

F.

Muur isoleren
Aanbevolen door klant

Duidelijk en eerlijk advies

De medewerker kwam op tijd. Eerst bespraken we de aanleiding, het gasverbruik en onze twijfel of bij-isolatie nodig zou zijn. Er werden op twee punten gaatje in de voeg geboord. Toen bleek dat er een behoorlijke isolatie in de muur zat en er 2 cm restruimte zat. De medewerker gaf eerlijk aan, dat dit zonde zou zijn om bij te isoleren. De isolatie volstond. De gaatjes werden netjes dichtgemaakt, waardoor je er niks meer van ziet. Een eerlijk advies, blij mee!

Uitgevoerd op 22-07-2022

Piet

Spouw (o.a. noordzijde) geïsoleerd
Aanbevolen door klant

Prima, op tijd+volgens afspraak!

Dat wat de spouwmuren betreft. Maar, wat ook in het pakket zat, was het isoleren van de onderkant van de vloer. Deze actie kon, zonder veel extra kosten te maken, geen doorgang vinden omdat de uitvoerende personen niet onder het hele huis terecht konden. Dus mijn verzoek is om degene die e.e.a. afspreekt met de bewoners, goed te laten kijken of de uitvoerders wel overal zonder het noodzakelijk verleggen van leidingen bij kunnen! Wij hebben deze klus daarom moeten cancelen en daarom ook geen subsidie gekregen voor 2 isolatie-activiteiten. Wel was aangegeven dat Duurzaam bereid was om een gedeelte van de verlegkosten mee te betalen. Daar toch niet voor gekozen.

Uitgevoerd op 09-12-2020

Gerrit

Muur isoleren

Komen afspraken niet na

Tussen 6 en 8 weken na acceptatie van de offerte zou de uitvoering plaats vinden. Met deze klus konden ze ook mijn buren gelijk doen dus interessant dachten wij. Prijs was goed.
Mails gestuurd, reageert men niet op, na gebeld en dan heeft het kantoor het niet gedaan. Ze doen zelf alleen maar de verkoop en zijn mogelijk afhankelijk van derden die de klus waar maken. Wij hebben dan ook de klus inmiddels gecanceld. Ons advies: Niet aan beginnen .

Uitgevoerd op 01-10-2020

Christel

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, net werk

Offerte aanvraag verliep prettig, uitvoering werkzaamheden was heel netjes

Uitgevoerd op 06-03-2020

Johan

Vloer isoleren
Aanbevolen door klant

Ze waren niet op tijd.

Ze belde dat ze onder weg waren en een probleem hadden met de vrachtwagen. Dus dat was opgelost. Kan gebeuren.

Uitgevoerd op 08-04-2020

Rene

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Goede afspraken gemaakt

Werk werd goed uitgevoerd

Uitgevoerd op 08-08-2020

R

Spouwmuur na-isoleren
Aanbevolen door klant

Goed

De uitvoerenden hebben prima werk geleverd. Echter is er geen certificaat bij geleverd wat ons bij aanname opdracht door Start Duurzaam wel is toegezegd.

Uitgevoerd op 09-04-2020

Harrij

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer netjes gewerkt. Geen gezeur en

Goed advies gehad en iedereen kwam zijn afspraken na.

Uitgevoerd op 17-04-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij StartDuurzaam