Loading...

Over Start Duurzaam

Premium Partner

Wanneer u nadenkt over het verduurzamen van uw woning komt er veel op u af. Overal staat wel informatie, maar wat past nu het beste bij uw woning? Startduurzaam is ontstaan omdat twee ondernemers het idee hadden dat dit beter moest. Een heeft meer dan 12 jaar ervaring in verduurzamen en de ander heeft 12 jaar in de communicatie gewerkt. Deze unieke combinatie zorgt voor een unieke aanpak in de isolatie wereld en wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren. Wij komen vrijblijvend bij u langs. In een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis inspecteren onze experts welke oplossing het beste bij u past. U krijgt direct een offerte. De projectleiders nemen al het geregel rondom het isoleren uit handen en houden je continu op de hoogte van de ontwikkelingen. Gecertificeerde en erkende installateurs isoleren je woning en daarom geven wij tot wel 25 jaar garantie!

Wij willen als bedrijf lokaal en internationaal betrokken zijn bij het helpen van gezinnen die het moeilijk hebben. Zo steunen wij lokale goede doelen door het doneren van geld, maar ook door fysiek te helpen waar nodig.
Bij elke opdracht die wij laten uitvoeren doneren wij 10 kippen aan een arm gezin in Cambodja. Met deze 10 kippen kan een gezin leven van de eieren, vlees en mest en krijgen zij landbouwtraining. Op deze manier dragen we allemaal mee aan een betere wereld.

Kenmerken

Premium Partner
Aanbevolen partner
van Solvari
6.500+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
11-15
medewerkers
Sinds 2020
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (9)

Schrijf een review

Piet

Spouw (o.a. noordzijde) geïsoleerd
Aanbevolen door klant

Prima, op tijd+volgens afspraak!

Dat wat de spouwmuren betreft. Maar, wat ook in het pakket zat, was het isoleren van de onderkant van de vloer. Deze actie kon, zonder veel extra kosten te maken, geen doorgang vinden omdat de uitvoerende personen niet onder het hele huis terecht konden. Dus mijn verzoek is om degene die e.e.a. afspreekt met de bewoners, goed te laten kijken of de uitvoerders wel overal zonder het noodzakelijk verleggen van leidingen bij kunnen! Wij hebben deze klus daarom moeten cancelen en daarom ook geen subsidie gekregen voor 2 isolatie-activiteiten. Wel was aangegeven dat Duurzaam bereid was om een gedeelte van de verlegkosten mee te betalen. Daar toch niet voor gekozen.

Uitgevoerd op 09-12-2020

Gerrit

Muur isoleren

Komen afspraken niet na

Tussen 6 en 8 weken na acceptatie van de offerte zou de uitvoering plaats vinden. Met deze klus konden ze ook mijn buren gelijk doen dus interessant dachten wij. Prijs was goed.
Mails gestuurd, reageert men niet op, na gebeld en dan heeft het kantoor het niet gedaan. Ze doen zelf alleen maar de verkoop en zijn mogelijk afhankelijk van derden die de klus waar maken. Wij hebben dan ook de klus inmiddels gecanceld. Ons advies: Niet aan beginnen .

Uitgevoerd op 01-10-2020

Christel

Spouwmuur isoleren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, net werk

Offerte aanvraag verliep prettig, uitvoering werkzaamheden was heel netjes

Uitgevoerd op 06-03-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Start Duurzaam