Loading...

Over Sunleaves Zuid-Holland

De aanschaf van zonnepanelen is voor velen een hele zoektocht. Waar begint u met honderden soorten panelen, verschillende soorten omvormers en alle mogelijkheden die zonnestroom u te bieden heeft?

Sunleaves staat voor een complete begeleiding van A tot Z. Van een gratis offerte en goede voorlichting tot de beste installatie en goede nazorg. Uw persoonlijke adviseur begeleidt u tijdens het hele proces. Dit betekend dat u altijd één aanspreekpunt heeft en persoonlijke aandacht voorop staat.

Wij geloven dat de tijd is gekomen om de fossiele brandstoffen te verruilen voor hetgeen de natuur ons te bieden heeft. Het is dan ook onze missie iedereen te overtuigen van de oneindige kracht van zonne-energie.

Dit alles hoeft niet veel te kosten, wij bieden namelijk de beste prijs voor uw zonnepanelen. Vindt u ergens anders het zelfde systeem tegen een lagere prijs? Dan passen wij onze prijs aan.

Kenmerken

4.400+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2017
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2017
ingeschreven bij KvK

Voorwaarden

25 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (16)

Schrijf een review

Paul

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig op tijd, snelle levering

Monteurs vriendelijk en werkten netjes. Kantoor Rotterdam goed bereikbaar per mail en telefoon bij vragen(goede persoonlijke benadering). Kortom: een aanrader!

Uitgevoerd op 16-11-2022

Paul

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitmuntend

Wat een topbedrijf. Geen stijve bedoeling maar oprechte meedenkende mensen. Bedankt!

Uitgevoerd op 06-10-2022

Rob

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijn bedrijf, eerlijke medewerkers.

Ik besloot dat ik zonnepanelen wilde, en Sunleaves had ik het beste gevoel bij, dus daar zaen mee gedaan. Ik koos panelen waarop ik de subsidie (Venlo) terug kreeg, en ze gingen aan het werk. Maar op het schuine dak durfden ze het toch niet aan, dus toen op het platte dak, maar dan was een ander systeem beter (Met optimizers). Dat was 500 euro duurder, maar dat verschil wilden ze delen want ze vonden het een vervelende situatie, dus dat vond ik netjes.

Geïnstalleerd, systeem werkt erg goed, subsidie aangevraagd maar dat was een probleem want certificaat verlopen (betreffende panelen worden nu ook niet meer aangeboden door hun). Dat was een flinke domper want dat waren toch 400 euro waar ik op gerekend had. Opgebeld; geen énkel probleem, is door hun aan mij betaald dus ik heb ze alsnog terug gekregen. Vaak gebeld, altijd netjes te woord gestaan, echt een fijn bedrijf. Zéér zeker aan te bevelen! (Jammer dat ik niet meer tekens heb.)

Uitgevoerd op 07-09-2020

Leo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ik ben zeer tervreden

Alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd . Na 3uurtjes werk was men al klaar.alles netjes verwerkt en opgeruimd.

Uitgevoerd op 02-06-2020

Antoon

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Mooi en secuur werk geleverd

Goed advies en ik beveel Sunleaves aan iedereen die zonnepanelen wil aanschaffen.
Petje af voor personeel vriendelijk en behulpzaam .

Uitgevoerd op 05-02-2020

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Afspraak nakomen,fijn op t goed

Alles nagekomen wat ze afgesproken hadden.

Uitgevoerd op 29-10-2019

Wil

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super bedrijf, betrokken personeel

Alle lof voor de medewerkers. Ze komen afspraken na en lossen alle problemen op, zelfs in hun vrije tijd op een feestdag. Passie voor hun vak. Elk probleem wordt vakkundig aangepakt.

Uitgevoerd op 22-06-19

Bernd

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima werk tegen een scherpe prijs

Adviesgesprek was prima, meteen digitaal de offerte ontvangen. Telefonisch minder goed bereikbaar. Monteurs leveren super werk, informeren je goed en overleggen waar nodig

Uitgevoerd op 30-01-19

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Sunleaves Zuid-Holland