Teno Isolatie B.V.
8 8.1 10 8
8,1

"Nouwkurig en oprijs"

8 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
7.9
Service
8.0
Afspraken
8.3
« terug naar overzichtspagina

Teno Isolatie B.V.

James Wattstraat 22A-1
8912AS Leeuwarden

Ervaringen en beoordelingen

Uitgevoerd op 07-01-19 door:

Teno Isolatie B.V.

3.3 10
3,3

Spouwmuur isoleren

Slordig en tel onbereikbaar

Aanbeveling:
Afspraak voor spouwmuurisolatie aanbrengen op 7 jan 2019 aanvang 9:00 uur .Om 1o uur nog niemand van TENO , vervolgens div malen gebeld met TENO. (Bereikbaarheid zeer slecht) De werkzaamheden zouden uitgevoerd worden door 2 monteurs door ziekte was er maar 1 monteur/medewerker. Hij deelde mede dat door pech met de bedrijfsauto hij (ruim 1 uur) te laat was. Ik had nog een afspraak, ruim na de werkzaamheden van TENO , die door alle vertraging uitliep. (De bedrijfsauto was vastgeraakt in grasgazon voor mijn pand , de medewerker van TENO geassisteerd met het vrijmaken van de auto) De medewerker ook alle vrijheid gegeven om de klus te klaren. Na mijn terugkomst was de monteur klaar en had geen problemen ondervonden. Toen de monteur weg was nog eens gekeken .. Wat een puinhoop achtergelaten, boorgaten niet gedicht en overal specie en speciewater. Weer div malen gebeld met TENO. Er kwam nog een videorapportage ......

Uitgevoerd op 05-03-19 door:

Teno Isolatie B.V.

8.7 10
8,7

Spouwmuur isoleren

Alles prima voor elkaar

Aanbeveling:
Wij hebben net ons huis helemaal laten isoleren door Teno isolatie. (spouw, vloer en dak) Alles in 1 dag klaar. Een goed en vakkundig advies gesprek gehad met Richard. Goede monteurs die weten wat ze doen. Al met al een goed bedrijf die weten wat ze doen. Een echte aanrader.

Uitgevoerd op 18-01-19 door:

Teno Isolatie B.V.

9 10
9

Vloer isoleren

zeer tevreden

Aanbeveling:
Uitstekend professioneel advies

Uitgevoerd op 26-10-18 door:

Teno Isolatie B.V.

8.7 10
8,7

Spouwmuur- en vloerisolatie

Nauwkeurig , op tijd en vakkundig

Aanbeveling:
Ik werd voorzien van een goed advies. Maar kon ook goed onderhandelen over de prijs met Teno. Teno stelt zich flexibel op zodat er aan de wensen van de klant beantwoord wordt. Wanneer het dak geïsoleerd moet worden dan contacteer ik sws Teno. Ik raad een ieder Teno aan.