Reviews (2)

Schrijf een review

Gerard

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer scherpe prijs

Van te voren meerdere offertes gevraagd en deze was ongeveer de helft goedkoper. De verkoper heeft ons goed geïnformeerd en afgelopen donderdag zijn de panelen voor zover ik kan zien goed geplaatst. Tot nu toe top.

Uitgevoerd op 07-07-2022

Mim

Zonnepanelen installeren

Zeer slechte ervaring

Al sinds september 2021 probeer ik in contact te met dit bedrijf (Totaalsolar). Tientallen terugbelverzoeken achter gelaten en inmiddels ook meerdere brieven. Wel verschillende beloften, die niet nagekomen zijn.
En nog steeds geen reactie en geen oplossing. Wel hebben ze me onderdruk gezet om het volledige bedrag over te maken voordat het probleem opgelost is…

Er zouden 6 panelen geplaatst worden, ik was er van verzekerd dat dit zou passen. Maar er bleken maar 3 op het dak de passen. De andere drie staan op balkon en ik kreeg de belofte dat ze snel met een passende oplossing zouden komen.

Update: een uur na het plaatsen van de review op hun eigen website belt een boze meneer van totaal solar, wat het nut is van het plaatsen van een review…

Uitgevoerd op 16-09-2021

Totaalsolar Marum
Offerte aanvragen

Meer over

Locaties

  • Marum

    De Wending 27
    9363AZ Marum

Deel dit bedrijf

Vraag een offerte aan bij Totaalsolar Marum

Benieuwd naar de kosten van jouw klus? Kom in contact met Totaalsolar Marum door een gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Staat je project er niet bij? Zoek hier in alle projecten