Van Eijk Vochtwering

9.2 (16 reviews )
Van Eijk Vochtwering

Deel dit bedrijf

Over Van Eijk Vochtwering

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Onze gel is milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgt u geen geurhinder. Wij streven er naar uw project in één dag te klaren om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Dit doen wij tegen een eerlijke prijs. U krijgt vooraf een gratis en heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

reviews (16)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

uitstekend

zeer goed advies werd meegedacht. kwam afspraken prima na, niet duur.

Uitgevoerd op 19-02-19 door:

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Vriendelijk, professioneel en snel

Ivm optrekkend vocht in onze steense muren hebben we drie bedrijven laten langs komen. Van Eijk Vochtwering is het uiteindelijk geworden ivm helder, uitgebreid en vriendelijk advies en concurrerende offerte. Enkele weken later zijn onze muren geinjecteerd, in minder dan 1 dag en nauwelijks rommel aangetroffen. Effectiviteit vh injecteren weten we pas na een hele poos ivm het uitharden en het opdrogen van aanwezige vocht in de muren.

Uitgevoerd op 14-01-19 door:

8
Prijs/kwaliteit
9
Service
8
Afspraken

Wij zijn zeer tevreden

Perfect advies, zeer vriendelijke mensen , en werk werd perfect uitgevoerd, had het idee dat dergelijke vaklui , niet meer bestonden , maar deze zijn dan zeer zeldzaam, ga zeker wanneer het voorkomt hen aanbevelen

Uitgevoerd op 22-10-18 door:

Bekijk alle beoordelingen