Van Eijk Vochtwering
14 9.2 10 14
9,2

"Proffesioneel te werk"

14 beoordelingen  |  Beoordeel dit bedrijf

Prijs/kwaliteit
8.9
Service
9.4
Afspraken
9.1

Van Eijk Vochtwering

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Onze gel is milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgt u geen geurhinder. Wij streven er naar uw project in één dag te klaren om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Dit doen wij tegen een eerlijke prijs. U krijgt vooraf een gratis en heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

* Gratis, vrijblijvende offerte * Garantie * Laagste prijsgarantie! *

14 beoordelingen

Uitgevoerd op 14-01-19 door:

Van Eijk Vochtwering

8 10
8

Opstijgend vocht

Vriendelijk, professioneel en snel

Aanbeveling:
Ivm optrekkend vocht in onze steense muren hebben we drie bedrijven laten langs komen. Van Eijk Vochtwering is het uiteindelijk geworden ivm helder, uitgebreid en vriendelijk advies en concurrerende offerte. Enkele weken later zijn onze muren geinjecteerd, in minder dan 1 dag en nauwelijks rommel aangetroffen. Effectiviteit vh injecteren weten we pas na een hele poos ivm het uitharden en het opdrogen van aanwezige vocht in de muren.

Uitgevoerd op 22-10-18 door:

Van Eijk Vochtwering

8.3 10
8,3

Opstijgend vocht

Wij zijn zeer tevreden

Aanbeveling:
Perfect advies, zeer vriendelijke mensen , en werk werd perfect uitgevoerd, had het idee dat dergelijke vaklui , niet meer bestonden , maar deze zijn dan zeer zeldzaam, ga zeker wanneer het voorkomt hen aanbevelen
Vraag direct een gratis offerte aan

Uitgevoerd op 15-10-18 door:

Van Eijk Vochtwering

10 10
10

Opstijgend vocht

Eerlijk en professioneel

Aanbeveling:
Eerlijk en goed advies. De mannen hebben het werk heel netjes uitgevoerd. Heel net en professioneel bedrijf, waar ik gelijk een goed gevoel bij had.

Uitgevoerd op 25-07-18 door:

Van Eijk Vochtwering

10 10
10

Opstijgend vocht

Proffesioneel te werk

Aanbeveling:
Van eijk komt persoonlijk kijken en heeft veel kennis dat merk je meteen.ze zijn het nog vlug kunnen komen doen en een beetje tegenslag gehad aan de buitenmuur was de bezetting door de hitte verkorreld.zijn ze gewoon de week erna opnieuw komen doen.echt top mannen!

Uitgevoerd op 28-05-18 door:

Van Eijk Vochtwering

9 10
9

Opstijgend vocht

Aanbevelen bij andere zeer zeker.

Aanbeveling:
Goed advies gekregen. Afspraken keurig nagekomen
Alles keurig netjes afgewerkt en opgeruimd..

Uitgevoerd op 04-10-2017 door:

Van Eijk Vochtwering

10 10
10

Opstijgend vocht

netjes, keurig, vriendelijk, goed,

Aanbeveling:
OP tijd, nauwkeurig. Zeer goede uitleg, meedenken, tips geven. Alles mooi gedaan en weer schoon achtergelaten. Supervriendelijk

Uitgevoerd op 19-10-2017 door:

Van Eijk Vochtwering

9 10
9

Opstijgend vocht

Zeer tevreden

Aanbeveling:
Geeft een goed en duidelijk advies. Tijdens de werkzaamheden wordt netjes gewerkt, legt uit wat hij doet. Na de werkzaamheden loopt hij alles na. Super bedrijf.

Uitgevoerd op 13-10-2017 door:

Van Eijk Vochtwering

9 10
9

Opstijgend vocht

Kundig en vriendelijk

Aanbeveling:
Bedrijf met kennis van zaken. Legde alles goed uit en heeft de werkzaamheden keurig verricht. Na afloop werd alles nog eens doorgenomen en ook na de werkzaamheden mag ik nog contact opnemen voor eventuele vragen.

1 project

Eerder uitgevoerd
Eerder uitgevoerd

2 werkzaamheden

Vochtbestrijding
Vochtbestrijding
Vochtbestrijding

Voorkom schade aan je gezondheid

Heb je het idee dat er te veel vocht in huis is? Laat dit dan zeker controleren en verhelpen! Te veel vocht is schadelijk voor je huis en voor je gezondheid. Reden genoeg om een vochtbestrijder in te schakelen.

Optrekkend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Hierbij trekt grond- en regenwater metselwerk en fundering in. Om dit vochtprobleem te verhelpen, worden de te behandelen muren geïnjecteerd. Ook doorslaand vocht is een veelvoorkomend vochtprobleem: regenwater trekt dan in de muren. Om dat te verhelpen worden de muren geïmpregneerd.

Wil jij graag in contact komen met een vochtbestrijder om de mogelijkheden door te spreken? Vraag dan meteen offertes aan en zorg voor een gezond huis.

Tip: heb je je vochtprobleem laten verhelpen door een specialist die je vond via Solvari? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak je kans op €250 korting!

Opstijgend vocht
Opstijgend vocht
Opstijgend vocht

Gezonde vochtigheidsgraad

Opstijgend vocht in je muren en vloeren komt vaak voor, vooral bij woningen die voor 1960 zijn gebouwd. Woningen werden toen nog gemaakt van materialen die niet helemaal vochtwerend zijn, waardoor muren en vloeren het grondwater absorberen.

We raden je aan om vochtproblemen zo snel mogelijk aan te laten pakken door een vochtbestrijder. Vochtproblemen tasten namelijk de conditie van je muren en vloeren aan, waardoor de waarde van je woning sterk vermindert.

Opstijgend vocht verhelpen

Eén manier om opstijgend vocht te verhelpen, is door de muren chemisch te injecteren. Er worden dan gaten in de muur geboord waarin een vochtwerende gel wordt gespoten. De chemische reactie zorgt er dan voor dat je muur waterdicht is.

Opstijgend vocht behandelen: kostprijs

De prijs die je uiteindelijk betaalt, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste natuurlijk van het aantal muren dat je wil laten behandelen en de totale oppervlakte daarvan.

Daarnaast is er de hardnekkigheid van het opstijgend vocht. In ernstige gevallen van kan de specialist beslissen een wapening te plaatsen tegen zouten, scheuren en hoge waterdruk. Dat heeft aanzienlijke invloed op de behandeling en kostprijs van opstijgend vocht.

Ten derde verschilt het of je het werk zelf uitvoert of door een specialist. Wij raden je sterk aan altijd een specialist te contacteren. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken, schatten jouw situatie beter in en kunnen wellicht een garantie bieden op de vochtbestrijding.

Ontdekken welke methode het best is en wat de kostprijs is om opstijgend vocht te behandelen? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de bij ons aangesloten vochtbestrijders.

Bedrijfsvideo