Van Eijk Vochtwering

9.3 (16 reviews )
Offerte's vergelijken
Van Eijk Vochtwering

Deel dit bedrijf

Over Van Eijk Vochtwering

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Onze gel is milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgt u geen geurhinder. Wij streven er naar uw project in één dag te klaren om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Dit doen wij tegen een eerlijke prijs. U krijgt vooraf een gratis en heldere offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

reviews (16)

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Super service!

We zijn erg goed geadviseerd. Eerlijke benadering en afspraken zijn stipt nagekomen. Netjes gewerkt en in vergelijking met alle anderen een passende garantie termijn van 30 jaar + nacontrole. Super fijn bedrijf om mee te werken. Beveel het bedrijf ten sterkste aan voor iedereen die zijn vochtprobleem wil bestrijden.

Uitgevoerd op 19-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Myriam,
Bedankt voor uw goede beoordeling over Van Eijk Vochtwering. Fijn om te horen dat u een pasend advies gekregen heeft met een goede garantie termijn!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

10
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

uitstekend

zeer goed advies werd meegedacht. kwam afspraken prima na, niet duur.

Uitgevoerd op 19-02-19

8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
Afspraken

Vriendelijk, professioneel en snel

Ivm optrekkend vocht in onze steense muren hebben we drie bedrijven laten langs komen. Van Eijk Vochtwering is het uiteindelijk geworden ivm helder, uitgebreid en vriendelijk advies en concurrerende offerte. Enkele weken later zijn onze muren geinjecteerd, in minder dan 1 dag en nauwelijks rommel aangetroffen. Effectiviteit vh injecteren weten we pas na een hele poos ivm het uitharden en het opdrogen van aanwezige vocht in de muren.

Uitgevoerd op 14-01-19

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review