Loading...

Over VaRi Instal BV

Wij zijn een dynamisch bedrijf met hart voor het binnenklimaat en sanitair. Wij opereren op zowel de particuliere als ook de zakelijke markt. Ons personeel is goed opgeleid in onderhoud en montage. Door het volgen van opfriscursussen en opleidingen wordt er continue aan kwaliteit gewerkt. VaRi Instal BV is een door het KvINL Erkend Installatiebedrijf, waarmee wij ons op kwaliteit onderscheiden. Als regionaal installatiebedrijf zijn wij actief in de regio in en om Roermond en Venlo. Op de particuliere markt hebben wij ons gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van werkzaamheden die zorgen voor een aangenaam en goed binnenklimaat. Op de zakelijke markt hebben wij ons gespecialiseerd in het adviseren en uitvoeren van installatie werkzaamheden.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (2)

Schrijf een review

Leon

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer mooi gedaan Ralph

Zoals men zich waarschijnlijk nog weet te herinneren begon het 22Jan 2019 plotseling hard te sneeuwen.
Ondanks dat de situatie voor de montage van de rookgas dak doorvoer steeds moeilijker werd, hebben hun de klus toch zover provisorisch afgewerkt zodat de CV ketel in bedrijf genomen kon worden.
Toen de weersomstandigheden om op het dak te werken beter werden, heeft Ralph de klus naar volle tevredenheid afgewerkt.

Uitgevoerd op 28-01-19

Marja

Loodgieter
Aanbevolen door klant

Supervakman, staat klaar!

Wij hadden een 50 jaar oud huis gekocht met enorm veroudere leidingen en dat in combinatie met een nieuwe aangebouwde keuken. Ralph heeft alle leidingen efficiënt vernieuwd en veel overtollige verwerkt zodat er minder leidingen zijn en het er veel beter uitziet in huis. Maar het top stukje vakmanschap heeft hij laten zien door nieuwe radiatoren aan te sluiten in een kruipruimte van 50 cm x 50 cm en dan over een lengte van zo'n 15 m en daar heeft hij een werkdag in en uit gekropen om het voor elkaar te krijgen. Wij vinden hem een echte vakman en een held!

Uitgevoerd op 28-02-2016

Vraag offerte aan bij VaRi Instal BV