Veld Kozijntechniek B.V.

Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Veld Kozijntechniek B.V.

Welkom bij Veld KozijnTechniek B.V.
Bent u toe aan nieuwe kozijnen of gaat u een nieuwe woning bouwen?

Wij richten ons op alle facetten van gevelbouw en zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het perfecte visitekaartje van uw pand wordt. Kozijnen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Tegenwoordig hebben veel mensen de voorkeur voor kunststof of aluminium kozijnen, maar ook hardhout is en blijft een prachtige optie. Veld KozijnTechniek levert en monteert kunststof, aluminium en houten kozijnen, deuren, vouw- en schuifpuien. Allemaal van topmerken, waarover u een goed, helder, duidelijk en objectief advies krijgt.

Wij kunnen tevens een volledig traject voor u uit handen nemen voor het alleen leveren en optioneel plaatsen van gevelelementen voor de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand (ook in het buitenland). Van advies naar tekening tot realisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij maken deze graag voor u!

Kenmerken

3.000+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (55)

Schrijf een review

Corina Bins

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

We hebben 2 buitendeuren laten vervangen. Ze werden er op de afgesproken dag ingezet. Er werd meegedacht. Door de temperatuur verschil begon de deur wat te klemmen, maar dat lossen ze graag op. Dus zeer tevreden. Ze reageren snel op mails.

Uitgevoerd op 13-02-2020

Envy Cheung

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel nauwkeurig werk

Het kozijn is nauwkeurig vervangen door het bedrijf met professionele medewerkers die snel te werk gaan. Reageert snel op emails, probleemoplossend te werk en heel klantvriendelijk!

Uitgevoerd op 21-02-2020

Marcel en Carola van der Riet

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Service staat hoog in het vaandel.

Vanaf de eerste afspraak tot aan de oplevering complimenten.
Allereerst al het contact met Marc. Meedenken over de mogelijkheden.
Contact met de planning is prima verlopen, korte lijnen, niet dagen op antwoord hoeven wachten.
En het plaatsen van de kozijnen verdient zeker ook een compliment. Ruim op tijd. Het onderdeel van de deur, wat de fabriek vergeten was mee te sturen, hebben Edwin en Wesley samen met Gerrit binnen een paar uurtjes opgelost, zodat de klus in 1 dag afgemaakt kon worden. Alles werd keurig achtergelaten. Binnen en buiten! We zullen jullie zeker aanbevelen bij andere! Heel erg bedankt!

Uitgevoerd op 24-01-2020

Bekijk alle beoordelingen