Veld Kozijntechniek B.V.

9.1 (52 reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Veld Kozijntechniek B.V.

Welkom bij Veld KozijnTechniek B.V. Bent u toe aan nieuwe kozijnen of gaat u een nieuwe woning bouwen? Wij richten ons op alle facetten van gevelbouw en zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het perfecte visitekaartje van uw pand wordt. Kozijnen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Tegenwoordig hebben veel mensen de voorkeur voor kunststof of aluminium kozijnen, maar ook hardhout is en blijft een prachtige optie. Veld KozijnTechniek levert en monteert kunststof, aluminium en houten kozijnen, deuren, vouw- en schuifpuien. Allemaal van topmerken, waarover u een goed, helder, duidelijk en objectief advies krijgt. Wij kunnen tevens een volledig traject voor u uit handen nemen voor het alleen leveren en optioneel plaatsen van gevelelementen voor de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand (ook in het buitenland). Van advies naar tekening tot realisatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij maken deze graag voor u!

Projecten (1)

Bekijk alle projecten

reviews (52)

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Buitengewoon goede service!!

Vanaf eerste info opvraag moment zeer snelle en adequate reacties. Goede duidelijke afspraken en alles nagekomen.
Degelijk en netjes gewerkt, mooi kunststof raam met HLV en nerf met prachtige 'luxaflex' tussen de ramen in! Een sierraad staat erg mooi en nooit meer luxaflex schoonmaken!! We krijgen er veel complimenten over.
En tot slot het meest belangrijk, ook toen er iets wel netjes maar niet helemaal naar verwachting werd afgewerkt, werd dit binnen een week tot volle tevredenheid hersteld!!
Dikke aanrader :)

Uitgevoerd op 04-07-19

Antwoord van Solvari

Beste M.M.,
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de klus die Veld Kozijntechniek bij u heeft uitgevoerd. Bedankt ook voor het delen van uw goede en leuke review hierover!

Vriendelijke groet,

Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
Afspraken

Zeer tevreden. Deskundig vakwerk.

9 kozijnen en voordeur laten vervangen. Alles netjes in drie dagen uitgevoerd, vriendelijk personeel, volgens afspraken en voor een schappelijke prijs (vergeleken met drie andere offertes). Zelfs klein gratis meerwerk uitgevoerd voor twee kozijnen die niet in de offerte zaten. Ziet er allemaal piekfijn uit ! Veld Kozijnen toppers !

Uitgevoerd op 08-07-19

Antwoord van Solvari

Beste Ed,
Zo te zien was dit een mooie klus voor jullie beide!
Goed om te lezen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent met het eindresultaat. Bedankt voor het delen van uw goede beoordeling!

Alvast veel plezier van uw nieuwe kozijnen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
Afspraken

Zeer tevreden

Bijzonder goed, prettig en professioneel advies. Er was betrokkenheid. Alle afspraken werden nagekomen.

Uitgevoerd op 20-06-19

Antwoord van Solvari

Beste Martijn,
Bedankt voor het delen van deze goede review voor Veld kozijn techniek. Altijd goed op te horen dat u naar wens geholpen bent.

Veel plezier van uw kozijnen.

Vriendelijke groet,
Lisa van Solvari

Bekijk alle beoordelingen Schrijf een review