Veld Kozijntechniek B.V.
38 9.0 10 38
9,0
Prijs/kwaliteit
8.8
Service
9.1
Afspraken
9.5

Veld Kozijntechniek B.V.

Industrieweg 24C
4153 BW Beesd

Welkom bij Veld KozijnTechniek B.V.
Bent u toe aan nieuwe kozijnen of gaat u een nieuwe woning bouwen?

Wij richten ons op alle facetten van gevelbouw en zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het perfecte visitekaartje van uw pand wordt. Kozijnen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Tegenwoordig hebben veel mensen de voorkeur voor kunststof of aluminium kozijnen, maar ook hardhout is en blijft een prachtige optie. Veld KozijnTechniek levert en monteert kunststof, aluminium en houten kozijnen, deuren, vouw- en schuifpuien. Allemaal van topmerken, waarover u een goed, helder, duidelijk en objectief advies krijgt.

Wij kunnen tevens een volledig traject voor u uit handen nemen voor het alleen leveren en optioneel plaatsen van gevelelementen voor de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand (ook in het buitenland). Van advies naar tekening tot realisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij maken deze graag voor u!

38 beoordelingen

Uitgevoerd op 29-01-18 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

8.7 10
8,7

Openslaande deuren

Enthousiast, meedenkend, top!

Aanbeveling:

Mark kwam erg enthousiast over, gaf ons goede adviezen en dacht met ons mee. Mark hield tussentijds contact met ons zodat wij ruim op tijd op de hoogte waren van de datum van plaatsing. Ook zijn installatie collega's zijn professioneel, werken netjes en zijn vriendelijk.
Al met al een aanrader! Mark mag bij ons in de toekomst komen om meerdere kozijnen te vervangen voor kunstof.

Uitgevoerd op 12-01-18 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

7.3 10
7,3

Nieuwe kozijnen

Fijn bedrijf top kwaliteit kozijnen

Aanbeveling:

Super fijn bedrijf met dito service. Het feit dat alles gemaakt wordt precies zoals dat voor jou specifieke situatie nodig is. Ook.het nalopen nadien en eventuele aanpassingen worden zonder morren gedaan

Uitgevoerd op 17-11-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9.7 10
9,7

Kunststof kozijnen

Super tevreden klant!

Aanbeveling:

Meerdere offertes opgevraagd, waarbij de offerte van Mark ons het meest aansprak. Niet de allergoedkoopste, maar wel de meest transparante. Zelf wil ik graag alles tot in de kleinste details weten en heb na aanleveren van de offerte nog tig vragen gehad. Deze werden supersnel beantwoord en duidelijk toegelicht. Door de combinatie van prijs, advies en de prachtige VEKA kozijnen, was de keuze makkelijk; het is Veld Kozijntechniek geworden.
Qua montage zijn we supertevreden, de monteurs zijn vakkundig en leveren prachtig werk af. Ik ben nogal kritisch, maar had er echt niets op aan te merken, zelf het kitwerk was zeer mooi gedaan. Na de klus een heldere uitleg en de boel opgeruimd.
PRACHTIG EINDRESULTAAT!

Uitgevoerd op 15-11-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9 10
9

Nieuwe kozijnen

Accuraat en betrouwbaar

Aanbeveling:

Juist advies, betrokken personeel afspraken worden nagekomen.

Uitgevoerd op 12-10-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

8.3 10
8,3

Kunststof kozijnen

Zeer tevreden

Aanbeveling:

Van begin tot eind was Mark betrokken en duidelijk. Plaatsing van kozijnen verliep vakkundig en de monteurs waren prettig in de omgang en werkten netjes en effectief.

Uitgevoerd op 21-09-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

10 10
10

Kunststof kozijnen

Nauwkeurig, op tijd en goede prijs

Aanbeveling:

Zeer duidelijk en goed advies gekregen over kleuren, materialen en indeling van de kozijnen. Vervolgens een zeer scherpe offerte. Samen met het goede gevoel dat ik er bij had was de knoop snel doorgehakt. Vervolgens ruim op tijd de planning doorgekregen voor het monteren van de nieuwe kozijnen. Ook hier erg tevreden over. Er is netjes en snel gewerkt. Duidelijke communicatie en goed overleg. De afwerking aan de binnenkant overtrof mijn verwachtingen. Het ziet er allemaal erg strak uit. Er wordt niets afgeraffeld.

Uitgevoerd op 22-09-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

9 10
9

Nieuwe kozijnen

Super tevreden.

Aanbeveling:

Netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 29-08-2017 door:

Veld Kozijntechniek B.V.

8.7 10
8,7

Schuifpuien

Zeer professioneel.

Aanbeveling:

De eerste kennismaking was direct al heel prettig. De heer Veld dacht met mij mee en kwam met een alternatief idee voor mijn oorspronkelijke plan. Hij heeft mij daarmee overtuigd. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond en ben ik zeer tevreden over het het hele proces (de mannen werkten hard en netjes) en het prachtige resultaat.

9 projecten

Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project
Bekijk project

5 werkzaamheden

Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen
Nieuwe kozijnen

Lagere energierekening

✓ Jaarlijks €150 besparen op je energierekening
✓ Mooie uitstraling & veiliger wonen
✓ Kozijnen vergelijken dankzij gratis en vrijblijvende kozijn-offertes via Solvari

Kozijnen vergelijken via Solvari is aan te raden. Je komt in contact met de beste specialisten in jouw regio. Zij geven je de juiste informatie, passend advies en kozijn offertes op maat. Besparingen tot 40% mogelijk!

Voordelen nieuwe kozijnen

Het plaatsen van nieuwe kozijnen heeft veel voordelen. Je huis krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Daarnaast isoleren nieuwe kozijnen, vooral van kunststof, beter dan oude kozijnen. Je bespaart daardoor op je energierekening en je woont comfortabeler, doordat je geen last meer hebt van tocht. Tot slot zijn nieuwe kozijnen veel veiliger, waardoor je het inbrekers een stuk lastiger maakt. Wil je nieuwe kozijnen laten plaatsen? Er zijn een aantal keuzes waar je rekening mee moet houden. De bij ons aangesloten specialisten helpen je kozijnen vergelijken.

Materiaal kozijnen

Als je je kozijnen laat vervangen, sta je voor verschillende keuzes. De eerste: het materiaal. Je kan kiezen uit kunststof, hout en aluminium. Kunststof kozijnen zijn de populairste kozijnen, maar elk materiaal heeft eigen eigenschappen en voordelen. Kozijnen vergelijken is een beste klus, waar de specialisten je graag mee helpen.

Kunststof kozijnen populair

Kunststof kozijnen zijn zo populair, doordat ze stukken steviger zijn dan hout en aluminium. Ze zijn duurzaam en beschermen je het best tegen inbraak. Ook isoleren kunststof kozijnen het best en behaal je daarmee de hoogste besparing op je energierekening. Weet je nog niet precies welk materiaal kozijnen je wil? Voor elk materiaal kozijn offertes ontvangen is mogelijk!

Soorten kozijnen

Naast het materiaal kan je ook kiezen voor het soort kozijnen. Er bestaan bijvoorbeeld vaste kozijnen die niet open kunnen en kozijnen die je wel kan openen. Daarnaast heb je keus tussen o.a. een valraam en een draai-/kiepraam. Vervolgens moet er natuurlijk ook nog glas in je kozijnen. Kies je voor HR++ of HR+++? Je merkt: er zijn verschillende invloeden op de prijs per kozijn; offertes vergelijken is daarom erg verstandig.

Prijs nieuwe kozijnen

Prijsverschillen zijn groot per kozijn; offertes aanvragen is daarom aan te raden. Je kan dan goed kozijnen vergelijken én je ontdekt wat een goede prijs is. Je kan ervan uitgaan dat je voor het vervangen van kozijnen van een gemiddelde woning minimaal €6.750 betaalt. De kosten lopen uiteraard op als je specifieke wensen hebt. Gemiddeld betalen mensen €10.000 voor het vervangen van alle kozijnen. Dit is een investering, waarmee je weer jaren geniet van de uitstraling van je huis én waarmee je op je energierekening bespaart. Daarnaast stijgt de waarde van je woning.

Kozijnen vergelijken?

Op zoek naar nieuwe kozijnen? Vraag je gratis kozijn offertes aan via Solvari. We brengen je gratis en vrijblijvend in contact met maximaal 5 kozijnspecialisten. Zij geven je passend advies, prijsoverzichten op maat en natuurlijk de informatie die je nodig hebt. Kozijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk!

Tip: laat jij nieuwe kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Je maakt kans op €250 korting als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl! 

Reparatie kozijnen
Reparatie kozijnen
Reparatie kozijnen

Je kozijnen weer als nieuw

Kozijnen kunnen bij kleine beschadigingen gerepareerd worden. We raden je aan dit vakkundig door een specialist te laten doen, omdat het vaak niet de makkelijkste klusjes zijn en omdat je dan vaak garantie krijgt. Bij verkeerd repareren kan nog veel meer schade ontstaan.

Zowel kunststof, houten en aluminium kozijnen kunnen gerepareerd worden. Wat je hiervoor betaalt, hangt af van de beschadigingen. Welk materiaal is er nodig en hoe lang is de specialist ermee bezig? Natuurlijk is het repareren van kozijnen wel goedkoper dan vervangen. Houd er rekening mee dat repareren niet altijd mogelijk is.

Wil je weten wat het kost om je kozijnen te repareren? Door je gegevens achter te laten, kom je in contact met maximaal vijf specialisten die gratis en vrijblijvend offertes op maat uitbrengen.

Schuifpuien
Schuifpuien
Schuifpuien

Vergroot optisch je huis

Met een mooie schuifpui kan je je woning gevoelsmatig veel groter maken. Er komt veel meer licht binnen en het voelt alsof je je tuin bij je woning betrekt.

Je kan kiezen uit verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Maar dat is nog niet alles: je kan ook nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. We raden je daarom aan om je goed in te lezen en de verschillende opties goed met elkaar te vergelijken.

Door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen, ontdek je welke schuifpui het beste aansluit op jouw wensen en wat dat gaat kosten. De bij ons aangesloten specialisten helpen je graag verder!

Tip: laat je een schuifpui plaatsen door een bedrijf dat je vond via Solvari? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en wie weet krijg jij van ons €250 korting!

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen

Bespaar jaarlijks €150

Lagere energierekening door isolerende werking

 Preventief tegen inbraak en brandvertragend

 Gratis en vrijblijvend offertes vergelijken en daardoor 40% besparen


Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Geld besparen met kunststof kozijnen

Bij het aanvragen van een kunststof kozijnen offerte kijken veel mensen alleen naar de kosten. Wat echter vaak wordt vergeten is dat je met kunststof kozijnen ook geld kunt besparen. Ten eerste isoleren kunststof kozijnen uitstekend waardoor je je energierekening omlaag brengt. Kunststof kozijnen bevatten kamers met stilstaande lucht waardoor het 's winters warmer blijft in je woning en 's zomers juist weer koeler. Zo geniet je het hele jaar door van een lagere energierekening én een aangenamere temperatuur.

Daarnaast zijn de onderhoudskosten voor kunststof kozijnen lager dan bij houten kozijnen. Hoewel geen een kozijn onderhoudsvrij is, ben je aan het onderhoud van kunststof kozijnen tot wel 5 keer minder kosten kwijt dan bij houten kozijnen. 

Veiligheid van kunststof kozijnen

Ook op gebied van veiligheid zit je met kunststof kozijnen goed. Ze werken namelijk brandvertragend en vatten bijna geen vlam. Daarnaast werken kunststof kozijnen preventief tegen inbraak, omdat ze lastiger open te breken zijn door de stevigheid van het materiaal.

Kunststof kozijnen offertes

Wil je net als veel anderen ook kunststof kozijnen laten plaatsen en ben je benieuwd wat de mogelijkheden en kosten zijn voor uw woning? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan via Solvari! Wij brengen je in contact met maximaal 5 specialisten die je graag verder helpen.

Tip: laat jij je kunststof kozijnen plaatsen door een bedrijf dat je via Solvari vond? Als je je getekende offerte instuurt naar actie@solvari.nl, dan maak jij kans op €250 korting op je kunststof kozijnen! 

Dakkapel
Dakkapel
Dakkapel

Meer ruimte, meer licht

✓ Meer licht en meer ruimte
✓ Hogere woningwaarde
Dakkapel vergelijken loont: besparingen tot 40% mogelijk

Met een dakkapel creëer je eenvoudig meer ruimte en lichtinval in je huis. Door de oppervlakte te vergroten zijn je kamers efficiënter te gebruiken en stijgt de waarde van je woning. Logisch dus dat steeds meer mensen een dakkapel laten plaatsen! Maar waar begin je? Lees hier alles wat je moet weten en kom gratis en vrijblijvend in contact met specialisten. Zij helpen je met je dakkapel vergelijken!

Materiaal dakkapel vergelijken is aan te raden

Dakkapellen zijn te plaatsen in kunststof en hout. Kunststof dakkapellen zijn veruit het populairst, omdat ze duurzaam, brandwerend en veilig zijn en goed isoleren. Daarnaast hebben kunststof dakkapellen minder onderhoud nodig dan houten dakkapellen, wat weer flink scheelt in onderhoudskosten. Tip: vind je hout mooier dan kunststof? Kunststof dakkapellen zijn leverbaar met een houtnerfstructuur. Dat is genieten van alle voordelen die kunststof biedt, met de uitstraling van hout. Dakkapelspecialisten vertellen je graag meer en helpen je met materialen dakkapel vergelijken.

Prijs dakkapel

De prijs van een dakkapel vergelijken is sterk aan te raden. De prijzen lopen namelijk flink uiteen. Factoren als afmeting, materiaal en afwerking hebben invloed op de prijs van je nieuwe dakkapel. Gemiddeld kost een kunststof dakkapel van 1.50 meter hoog en 2.50 meter breed ongeveer €3.750. Grotere afmeting of specifieke wensen verhogen de prijs. Hoewel het een grote investering kan lijken, stijgt de woningwaarde wel als je een dakkapel laat plaatsen.

Dakkapel vergelijken?

Wil je weten wat een dakkapel naar jouw wensen kost? We raden je aan in contact te komen met de beste specialisten in jouw regio. Dan is dakkapel vergelijken simpel, gratis en vrijblijvend. De specialisten voorzien je van passend advies, de beste informatie en prijsoverzichten voor dakkapellen op maat. Zo weet jij precies waar je aan toe bent bij het plaatsen van een nieuwe dakkapel.

Tip: laat jij je dakkapel plaatsen door een specialist waar Solvari je mee in contact gebracht heeft? Stuur dan je getekende offerte in naar actie@solvari.nl en maak kans op €250 korting!

Bedrijfsvideo