Loading...

Over Veld Kozijntechniek B.V.

Welkom bij Veld KozijnTechniek B.V.
Bent u toe aan nieuwe kozijnen of gaat u een nieuwe woning bouwen?

Wij richten ons op alle facetten van gevelbouw en zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het perfecte visitekaartje van uw pand wordt. Kozijnen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Tegenwoordig hebben veel mensen de voorkeur voor kunststof of aluminium kozijnen, maar ook hardhout is en blijft een prachtige optie. Veld KozijnTechniek levert en monteert kunststof, aluminium en houten kozijnen, deuren, vouw- en schuifpuien. Allemaal van topmerken, waarover u een goed, helder, duidelijk en objectief advies krijgt.

Wij kunnen tevens een volledig traject voor u uit handen nemen voor het alleen leveren en optioneel plaatsen van gevelelementen voor de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand (ook in het buitenland). Van advies naar tekening tot realisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij maken deze graag voor u!

Kenmerken

3.700+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (56)

Schrijf een review

J.H.

Rolluik plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

ROLLUIKEN VERVANGEN

In 2018 zijn er kunststof kozijnen en rolluiken geplaatst. Dit naar alle tevredenheid. In augustus bleek dat bij de rolluiken beschadigingen optraden. Dit gemeld. Enige tijd later ontving ik een bericht van een medewerker van Veldkozijn dat de schade was gemeld bij de fabriek van de rolluiken. Vandaag zijn zonder enige discussie nieuwe rolluiken geplaatst. Chapeau voor deze service. Veldkozijntechniek verdient een DIKKE TIEN!!

Uitgevoerd op 03-11-2020

Corina

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

We hebben 2 buitendeuren laten vervangen. Ze werden er op de afgesproken dag ingezet. Er werd meegedacht. Door de temperatuur verschil begon de deur wat te klemmen, maar dat lossen ze graag op. Dus zeer tevreden. Ze reageren snel op mails.

Uitgevoerd op 13-02-2020

Envy

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Professioneel nauwkeurig werk

Het kozijn is nauwkeurig vervangen door het bedrijf met professionele medewerkers die snel te werk gaan. Reageert snel op emails, probleemoplossend te werk en heel klantvriendelijk!

Uitgevoerd op 21-02-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Veld Kozijntechniek B.V.