Veld Kozijntechniek B.V.

5/5
(53 Reviews )
Offerte's vergelijken

Deel dit bedrijf

Over Veld Kozijntechniek B.V.

Welkom bij Veld KozijnTechniek B.V.
Bent u toe aan nieuwe kozijnen of gaat u een nieuwe woning bouwen?

Wij richten ons op alle facetten van gevelbouw en zorgen ervoor dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het perfecte visitekaartje van uw pand wordt. Kozijnen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Tegenwoordig hebben veel mensen de voorkeur voor kunststof of aluminium kozijnen, maar ook hardhout is en blijft een prachtige optie. Veld KozijnTechniek levert en monteert kunststof, aluminium en houten kozijnen, deuren, vouw- en schuifpuien. Allemaal van topmerken, waarover u een goed, helder, duidelijk en objectief advies krijgt.

Wij kunnen tevens een volledig traject voor u uit handen nemen voor het alleen leveren en optioneel plaatsen van gevelelementen voor de nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand (ook in het buitenland). Van advies naar tekening tot realisatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, wij maken deze graag voor u!

Kenmerken

2.500+
aanvragen behandeld
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (53)

Schrijf een review

Marcel en Carola van der Riet

Kozijnen plaatsen of vervangen

Service staat hoog in het vaandel.

Vanaf de eerste afspraak tot aan de oplevering complimenten.
Allereerst al het contact met Marc. Meedenken over de mogelijkheden.
Contact met de planning is prima verlopen, korte lijnen, niet dagen op antwoord hoeven wachten.
En het plaatsen van de kozijnen verdient zeker ook een compliment. Ruim op tijd. Het onderdeel van de deur, wat de fabriek vergeten was mee te sturen, hebben Edwin en Wesley samen met Gerrit binnen een paar uurtjes opgelost, zodat de klus in 1 dag afgemaakt kon worden. Alles werd keurig achtergelaten. Binnen en buiten! We zullen jullie zeker aanbevelen bij andere! Heel erg bedankt!

Uitgevoerd op 24-01-2020

M.M. de Heij-Herben

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Buitengewoon goede service!!

Vanaf eerste info opvraag moment zeer snelle en adequate reacties. Goede duidelijke afspraken en alles nagekomen.
Degelijk en netjes gewerkt, mooi kunststof raam met HLV en nerf met prachtige 'luxaflex' tussen de ramen in! Een sierraad staat erg mooi en nooit meer luxaflex schoonmaken!! We krijgen er veel complimenten over.
En tot slot het meest belangrijk, ook toen er iets wel netjes maar niet helemaal naar verwachting werd afgewerkt, werd dit binnen een week tot volle tevredenheid hersteld!!
Dikke aanrader :)

Uitgevoerd op 04-07-19

Ed Kok

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen

Zeer tevreden. Deskundig vakwerk.

9 kozijnen en voordeur laten vervangen. Alles netjes in drie dagen uitgevoerd, vriendelijk personeel, volgens afspraken en voor een schappelijke prijs (vergeleken met drie andere offertes). Zelfs klein gratis meerwerk uitgevoerd voor twee kozijnen die niet in de offerte zaten. Ziet er allemaal piekfijn uit ! Veld Kozijnen toppers !

Uitgevoerd op 08-07-19

Bekijk alle beoordelingen