Loading...

Over Verandalux

Zoals de naam Verandalux al doet vermoeden, zijn wij experts op het gebied van veranda- en uitbouwrealisatie. Echter, wij zijn ook zeer vakkundig in het bouwen van bijzonder mooie serres! Het resultaat: zeeën van licht, een luxe en sfeerverhogende ruimte, lichtkoepels; wat alleen nog een tipje van de sluier is. Door onze deskundigheid zijn wij in staat u een product te bieden van zeer hoogwaardige kwaliteit én dat volledig voldoet aan uw al behoeften. Prefereert u een klassieke of juist een moderne sfeer of heeft u een totaal eigen smaak? U bent bij ons hoe dan ook aan het juiste adres. Wat uw wens ook is, elk niveaustijl is mogelijk.

Kenmerken

<100
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2015
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (3)

Schrijf een review

Anna

Serre bouwen of vervangen

Wat een blamage, schaam je

Wat heb ik een verschrikkelijke spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Van begin tot eind is een drama, en het is nog geen eens af. Tijdens het eerste verkoop gesprek met de verkoper/eigenaar is alles mogelijk maar concreet wordt het niet, planning blijft vaag, met welke producten of andere onderaannemers wordt gewerkt is niet duidelijk. Nadat de eerste betaling is gemaakt, wordt de planning al direct 3 maanden verlaat. Tijdens de eerste constructies worden er al veel fouten gemaakt. Onderaannemers klagen over het bedrijf en komen het niet meer af maken. Elke communicatie met de eigenaar is vervolgens een drama tot aan het agressieve aantoe. Ook draagt hij geen een enkele zorg en is absoluut niet betrokken bij de bouw. Omdat ik niet serieus wordt genomen heb ik een ingenieur het werk laten controleren, hij keurt het echter af. Nu na een dik jaar bakkeleien, bak vol ellende hebben we het stop gezet. We gaan niet meer verder met

Uitgevoerd op 19-03-2022

Ayana

Serre bouwen of vervangen

Zeer slecht

Sluit me aan bij de andere review. Zeer slecht. Afspraken worden keer op keer uitgesteld. Kwaliteit laat te wensen over, sommige dingen moesten opnieuw gedaan worden. NIET DOEN.

Uitgevoerd op 05-01-2021

Kooper

Serre bouwen of vervangen

Onbetrouwbaar bedrijf

Is een eenmanszaak, alleen een verkoper. Heeft geen vast team, niemand is betrokken bij het werk. Afspraken worden keer op keer niet nagekomen. Agressief aan de telefoon.
Zeer zeer teleurstellend

Uitgevoerd op 02-10-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Verandalux