Loading...

Over Verdasol

Investeren in de toekomst en tegelijkertijd fors besparen op je energierekening met zonnepanelen. Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit en is oneindig en daarmee een vorm van duurzame energie. Fossiele brandstoffen daarentegen worden schaarser en de energieprijzen blijven stijgen. Afhankelijk van jouw energieverbruik heb je in een paar jaar de investering terugverdiend door de aanzienlijke besparing op je energierekening. Investeren in duurzame energie is dus een slimme keuze voor je portemonnee en het milieu. De BTW op de aanschaf en montage van onze zonnepanelen is terug te vragen bij de Belastingdienst. Dit kan al gauw 1000 euro zijn voor een gemiddeld zonnepanelensysteem zijn. De terugverdientijd loopt hiermee terug met 1-2 jaar. Onze energiecoach kan u hier alle informatie over geven.

Kenmerken

5.300+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2020
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
16-25
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Reviews (2)

Schrijf een review

pascal

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel en persoonlijk

Goede uitleg, snel beantwoorden van vragen. Goede after sales tot nu toe

Uitgevoerd op 15-12-2022

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles volgens afspraak geregeld.

Van de diverse offertes werd dit de winnaar.
Alles is zeer duidelijk door een dame uitgelegd en daar nam ze ook de tijd voor en op een zeer prettige manier.
Het installatie team stond binnen 4 weken op de stoep en werkten zeer netje en namen naar afloop al het restafval weer mee terug, dat was bij onze buren wel anders.
Wij bevelen Verdasol dan ook aan voor een eerlijk en goed advies en niet te vergeten, de vrolijke bos zonnebloemen, die de dame langs kwam brengen.

Uitgevoerd op 02-09-2020

Vraag offerte aan bij Verdasol