Loading...

Over Walldecsolutions Hoofdvestiging

Wij zijn een no-nonsens bedrijf met korte lijnen in een platte organisatiestructuur.

Walldecsolutions staat geregistreerd bij het BBIE te Den Haag. Zie website voor meer info.
www.walldecsolutions.nl

Kenmerken

1.000+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat

Reviews (15)

Schrijf een review

Silvester

Vocht bestrijden

Optrekkend vocht niet opgelost

Ik heb in September 2020 Walldecsolutions de muren van mijn woonkamer laten injecteren om de problemen m.b.t. optrekkend vocht op te lossen. Na een jaar wachten is er geen enkele verbetering opgetreden en heb ik contact gezocht met Walldecsolutions.
Ondanks de afgegeven garantieverplichting van 10 jaar, komt Walldecsolutions niet met een oplossing, komt de garantieverplichting niet na en reageert niet meer op mijn mail.

Uitgevoerd op 23-09-2020

Angelique

Vocht bestrijden

Niet op komen dagen

De heer van Leeuwen belde mij nav mijn aanvraag bij Solvari. Hij had op dat moment geen agenda en vroeg mij wat data te mailen wanneer ik zou kunnen. Vervolgens koos hij de datum en bevestigde deze ook per mail. Vervolgens kwam hij niet opdagen op de afgesproken dag en tijd. Toen ik eenmaal telefonisch contact met hem had was hij nogal verbaasd want het stond niet in zijn agenda. Ik moest hem ook vertellen waar het over ging. Aangezien wij meerdere offertes wilde heb ik gezegd het erbij te willen laten omdat hij het 4e bedrijf was die bij ons kwam kijken. Dat vond hij vreemd zoveel. Daarop zei ik dat het toch om veel geld gaat en wij ons goed willen oriënteren. Daarop zei hij dat het maar 60 euro per meter was dus helemaal niet veel geld. Dat bepaal ik natuurlijk zelf want hij wist niet eens over hoeveel meter het ging. Daarbij kun je niet oordelen over wat veel geld is voor iemand. Geen aanrader dus wat ons betreft.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Eric

Vocht bestrijden

Komt niet opdagen.

Nadat ik contact heb gehad met Armand, op 20 november afgesproken dat hij langs zou komen om naar een vochtprobleem te kijken. Hij zou rond 10.30u bij het afgesproken adres zijn. Ik moest hier speciaal voor uit Utrecht terugkomen. Om 10:53u gebeld, VM ingesproken maar geen contact. Daarna om 11:16u nog een keer gebeld en ingesproken maar wederom geen contact. Op 3 december nog een bericht op whatsapp gestuurd. Heeft hij wel gelezen maar wederom, geen bericht terug. Dit verhaal heeft mij dus kostbare tijd gekost en walldecsolutions heeft niet het fatsoen om nog contact op te nemen. Een collega van mij had ook een vochtprobleem maar dit bedrijf heb ik niet aanbevolen.

Uitgevoerd op 20-11-2020

Bekijk alle beoordelingen Vraag offerte aan bij Walldecsolutions Hoofdvestiging