Waterworld

Waterworld

Const. Huygensstraat 15
6181 BH Elsloo

Waarom Ontkalken?
Het ongemak en de problemen met kalk zijn welbekend.
In fabriek, bedrijf, kantoor maar ook vooral thuis manifesteert kalk zich vaak hardnekkig in en op allerlei onderdelen waarbij verstoppingen en storingen het gevolg kunnen zijn.
Denk hierbij eens uw koffiezetapparaat, waterkoker, douchekoppen, douchewanden, wastafels, toiletten, wasmachines, vaatwassers etc.
Waterworld Wateronthardingsystemen heeft 18 jaar ervaring op het gebied van waterbehandelings apparatuur en met name waterontharders. Tijd- volume- en computer gestuurde systemen worden perfect op uw wensen afgestemd.
Standaard systemen vindt u bij ons niet.
Ook bestaande waterontharders worden door ons bedrijf onderhouden middels een serviceabonnement.
Nadat ons bedrijf een onderhoudsbeurt heeft verricht krijgt de klant één jaar volledige garantie op de gehele installatie, ook al is deze 10 jaar oud.
U kunt met ons bedrijf een afspraak maken zodat wij vrijblijvend bij u langskomen om het e.e.a. te bespreken.

Voor een offerte op maat komen wij graag gratis bij u langs.

0 beoordelingen

Waterworld heeft nog geen beoordelingen ontvangen. Ben jij de eerste?

1 project

Waterontharders
Waterontharders

1 werkzaamheid

Waterontharder
Waterontharder
Waterontharder

Reken af met kalkaanslag

Met een waterontharder reken je af met kalkaanslag! In Nederland zijn er nog genoeg regio's waar er hard water uit de leidingen komt. Het is dan erg verstandig om een waterontharder te laten installeren. Dit is niet alleen een stuk aangenamer, je kunt er ook nog eens mee besparen!

Voordelen van zacht water

Zacht water bevat minder kalk dan hard water. Hierdoor krijg je met zacht water minder last van kalkaanslag in de badkamer. Maar ook apparaten blijven beter werken als er minder kalkaanslag in vormt. De kalkaanslag kan namelijk een isolerende laag vormen rond het verwarmingselement van bijvoorbeeld de cv-ketel of wasmachine. Hierdoor wordt er meer energie verbruikt om het water op te warmen. Een waterontharder vermindert de kalkaanslag waardoor de apparaten zuiniger blijven werken.

Daarnaast is zacht water een stuk aangenamer dan hard water. Mensen met huidproblemen merken vaak dat het zachte water veel beter voor hun huid is. Binnen enkele weken kunnen de huidklachten zo goed als verdwenen zijn. Ook zorgt zacht water voor een zachtere was en pakken schoonmaakmiddelen met zacht water stukken beter dan met hard water.

Prijzen waterontharders

Waterontharders bestaan in verschillende uitvoeringen. Voor een waterontharder betaal je minimaal €1.000. De prijs verschilt per specialist, per type waterontharder en wat je wensen precies zijn.

Ontvang offertes voor waterontharders

Ben jij benieuwd naar de kosten van een waterontharder? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan voor waterontharders bij Solvari! Wij brengen je in contact met vakmannen uit jouw regio die je uitstekend verder kunnen helpen.

Ons team

Directeur / monteur Thei Kerkhoffs
Directrice / administratie Petra Kerkhoffs