Loading...

Over Windowsolutions B.V.

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen zijn een aanwinst voor iedere woning. Ze zorgen voor een perfecte isolatie en zijn onderhoudsarm. U hoeft ze alleen af en toe nog schoon te maken.

Kunststof deuren
Kunststof deuren zijn een aanwinst voor iedereen woning. Ze zorgen namelijk voor een goede isolatie en zijn onderhoudsarm. U hoeft alleen nog af en toe schoonmaken.

Kunststof schuifpui
Kunststof schuifdeuren zijn een aanwinst voor iedereen woning. Ze zorgen namelijk voor een goede isolatie en zijn onderhoudsarm. U hoeft alleen nog af en toe schoonmaken.

Gevel en dakrand bekleding
Met Keralit gevelbekleding haalt u een top kwaliteit product in huis. De basis van Keralit is gemaakt van "Fiberyl" en bestaat onder andere uit gerecyclede kunststoffen met glasvezel. Deze unieke grondstofsamenstelling zorgt voor een oersterk paneel met een uiterst lage uitzetting in vergelijking met andersoortige kunststof panelen.

Horren
Wilt u altijd kunnen genieten van frisse lucht? Na een warme zomerdag, als de temperatuur buiten is gedaald, is er niets fijner dan uw huis te laten doorluchten met koele lucht. Helaas ontkomt u er niet aan dat insecten dan uw huis binnendringen. Daarnaast zit u ook niet te wachten dat een mug uw nachtrust verstoort.

Rolluiken & Screens
Rolluiken staat voor leven met comfort in huis en zijn uitermate geschikt voor zonwering, het weren van kou, aankleding van panden en het verhogen van de veiligheid. Wilt u alleen de zon weren dan kunt u ook kiezen voor een screen. Electrisch of handmatig. Uw huis heeft immers een belangrijke plaats in uw leven.

Kenmerken

200+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2016
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat