Loading...

Over Zonnekeus B.V.

Over Zonnekeus

Kiest u voor Zonnekeus dan kiest u voor een persoonlijk aanpak en voor een betrouwbare en een kwalitatief hoge zonne-installatie systeem. Ons doel is het leveren van goede zonne-installaties kijkende naar de wens van de klant en de situatie. Dit houdt in dat we iedere klant als individu behandelen en een persoonlijk en gericht advies uitbrengen waar wij als Zonnekeus 100% achter staan.
Zonnekeus installaties worden met kwaliteit opgeleverd. Zonnekeus biedt daarom 10 jaar installatie garantie.
Kijkend naar de toekomst, draagt Zonnekeus bij aan een schone leefomgeving voor mens, plant en dier. Een duurzame samenleving waarin iedereen vrij en onafhankelijk kan leven en werken. De zon is er voor ons allemaal. Iedereen heeft recht op zonne-energie. Daar geloven wij in. Vandaar onze missie om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Zo bouwen wij mee aan een mooie, schone wereld die wordt aangedreven door de zon.
Zonnekeus onderscheidt zich door na elke installatie twee bomen te laten planten. Hiervan ontvangt u na de oplevering een digitaal bomen certificaat als bewijs van deelname aan het programma van Trees for all.

Zonnekeus is Premium partner van Sonnenstromfabrik
Zonnekeus heeft bewust gekozen voor het Duitse merk Sonnenstromfabrik die ook daadwerkelijk zijn zonnepanelen in Duitsland produceert in de modernste fabriek in Europa.
De optionele garantieverlenging van Sonnenstromfabrik wordt standaard Zonnekeus als service bijgeleverd. Zo bent u verzekerd van 30 jaar product en 30 jaar lineaire rendement garantie voor de Excellent glass/glass serie panelen.

• 30 jaar product en 30 jaar lineaire rendement ( EU ) garantie op Glas/Glas panelen ( Bijna alle panelen die buiten de EU geïmporteerd produceren bieden geen Europese garantiebepalingen), dit kan voor garantieclaims en knelpunt zijn.
• Glas/Glas panelen kunnen niet branden zoals dit het geval is met Glas/Folie panelen
• Kans op micro-cracks bij Glas/Glas is nihil ten opzichte van Glas/Folie panelen.
• Sonnenstromfabrik Glas/Glas panelen doorstaan hagelbuien van 30mm
• 40 jaar levensduur
.
Installatie
Elke zonnepanelen installatie wordt met aandacht en zorg geïnstalleerd. Dat begint al bij het vervoer van de zonnepanelen en het verplaatsen van de zonnepanelen op uw dak. Dit doen wij namelijk met een speciale elektrische rolsteiger of mobiele accu ladder lift. Zo bent u ervan verzekerd dat uw zonnepanelen onbeschadigd geïnstalleerd worden en minimaliseren wij de belasting op onze installateurs.

Communicatie
Onze installateurs betrekken u voor maar ook tijdens de installatie. Dit, om ervoor te zorgen dat uw wensen worden meegenomen in het advies dat wij verstrekken. Tijdens de installatie wordt er nauw contact gehouden over de voortgang.
Vakbekwame installateurs
Wij werken met vakbekwame installateurs die zowel intern als extern zijn opgeleid. De interne opleidingen zijn gericht op zaken zoals werkprocessen en communicatieve vaardigheden. De externe opleidingen voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de installatiebranches QBISnl en InstallQ.
Onze installateurs zijn als ervaren te bestempelen en werken volgens een uniforme standaard. Daarnaast zijn al onze installateurs VCA-gecertificeerd.
Ook werken wij netjes en schoon, ze gaan dus pas weg als hun werkgebied is opgeruimd.
Advies op maat

Als u de beslissing heeft genomen om zonnepanelen te laten installeren wilt u natuurlijk goed worden voorgelicht door een partij die betrouwbaar is en de kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze adviseurs hebben de ervaring en kennis om uw dak te beoordelen en hier een goed passende zonnesysteem bij te adviseren. Voor elke situatie is er een passend systeem. Wij als Zonnekeus gaan voor een persoonlijke aanpak, wij maken dus geen offerte op afstand, maar wij komen persoonlijk langs, dit is nodig om een goede offerte te kunnen maken zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan, en het systeem perfect bij u dak past. Heeft u dus vragen, twijfels of bent u benieuwd naar wat zo’n systeem ongeveer moet kosten, neem dan contact met ons op, wij staan u graag tot dienst.

Heeft u een zonne-installatie of wilt u die en heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op via email of telefoon.
Tel: 085-0606-889
Email: info@zonnekeus.nl
Web: www.zonnekeus.nl

Zonnekeus – aangedreven door zon

Kenmerken

900+
aanvragen behandeld
Gecheckt
door Solvari
Sinds 2019
partner van Solvari
Beschikbaar
via onze chat
2-5
medewerkers
Sinds 2019
ingeschreven bij KvK
Aangesloten
bij garantiefonds

Voorwaarden

10 jaar garantie
op de uitgevoerde werkzaamheden

Reviews (0)

Schrijf een review
Nog geen reviews geschreven