1214

Carport
informatie, advies en offertes

Vrijblijvend offertes aanvragen voor een carport

Ontdek wat een carport voor je kan betekenen

 Zorgt voor een goede beschutting op de oprit

 Minder kosten dan een garage

 Verhoogd de waarde van je woning

Bescherm je auto met een carport

Een carport is een plek waar de auto overdekt kan staan. Meestal wordt een carport gemonteerd aan de woning, bijvoorbeeld als overkapping boven een oprit. Toch komen er ook losstaande carports voor. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van carports? Wij vertellen je graag meer.

Materialen van carports

Verschillende materialen

Er zijn verschillende materialen mogelijk voor het plaatsen van een carport: aluminium en hout zijn de bekendste varianten. 

Hout is de goedkoopste optie, maar vraagt wel het meeste onderhoud. Een voordeel is dat je een houten carport kunt verven in een kleur naar jouw wensen. Bovendien heeft hout een mooie en natuurlijke uitstraling.

Aluminium heeft een moderne uitstraling. Onderhoud is nauwelijks nodig bij een aluminium carport en deze zal ook niet barsten of breken. 

Kosten van een carport

De uiteindelijke prijs voor het plaatsen van een carport is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben de materiaalkeuze, afmetingen, het type dak en de manier waarop de carport bevestigd wordt invloed op de prijs. 

Ook speelt de gekozen specialist een belangrijke rol in de uiteindelijke prijs. Met de verschillende mogelijkheden is het daarom raadzaam om offertes met elkaar te vergelijken. Zo kun je kiezen voor de beste optie!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je informeren!

De voordelen van een carport

Twijfel je over de aanschaf van een carport? Wij zetten de voordelen graag nog een keer voor je op een rijtje!

Beschermende werking van carports
Bescherming
Een carport biedt je auto bescherming voor invloeden van buitenaf. Niet alleen kunnen weersomstandigheden de auto beschadigen, ook bladeren, stof en afval kunnen voor schade zorgen. Bovendien hoef je de auto minder vaak te wassen! Win-win.
voorbeeld van geen carport
Beschutting
Heb jij er op koude winterdagen ook een hekel aan om de voorruit te krabben of om de motor een halfuur warm te laten draaien? Dan biedt een carport een hoop voordelen! De kans op bevroren ruiten wordt kleiner wanneer de auto beschut staat. 
voorbeeld van geen carport
Besparing
Twijfel je tussen een carport of een garage? Een carport is goedkoper om aan te schaffen dan een garage. Beiden beschermen je auto, maar een carport heeft minder ruimte nodig én is eenvoudiger en sneller te plaatsen. 

Carport-offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

Offertes aanvragen

Aanvraag

Vul onderstaand formulier in om offertes op maat te ontvangen.
Contact met experts

Contact

Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
Kozijnen offertes

De offerte

Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

 Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten vakmannen bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de carport vakmannen ontvang je direct een offerte.

Eerder bekeken pagina's