1010

Dakisolatie 
informatie, advies en offertes

Ontvang vrijblijvend offertes
Ontdek wat dakisolatie voor je kan betekenen
 Voorkom onnodig warmteverlies
 Streef naar een beter wooncomfort
Verlaag je energierekening met dakisolatie

Streef naar een lagere energierekening met dakisolatie

Door je dak te isoleren, kan je onnodig warmteverlies tegengaan. Hierdoor kan je streven naar een beter wooncomfort en een lagere energierekening, aangezien je minder warmte hoeft te stoken. Hier vind je alle informatie over dakisolatie, waaronder de kosten, normen en materialen. 

Voordelen van dakisolatie

Voordelen van dakisolatie

Dakisolatie is een van de belangrijkste stappen naar een lagere energiefactuur. Door je dak te isoleren kan warmte niet meer onopgemerkt ontsnappen via jouw dak, waar vaak veel warmte verloren gaat. Naast dat je kan streven naar een lagere energierekening, stijgt door dakisolatie het wooncomfort in je woning. In de winter houdt dakisolatie de warmte in je huis vast en in de zomer houdt het de warme lucht juist buiten. Op deze manier heb je het gehele jaar door een aangename temperatuur in huis.

Meer informatie over dakisolatie

Kosten van dakisolatie

Kosten van dakisolatie

Door je dak te isoleren kan je flink gaan besparen op je energierekening. Aangezien het rendement van dakisolatie erg hoog is, zal je de gemaakte kosten voor dakisolatie snel terugverdienen. De kosten voor dakisolatie verschillen enorm en hangt af van verschillende factoren. Je kan ervan uitgaan dat de gemiddelde kostprijs van dakisolatie tussen de 2.500€ en 5.500€ ligt (gemiddeld eengezinswoning met een dakoppervlak van 76 m2). 

Meer informatie over kosten

Soorten materialen

Je kan je dak met verschillende soorten materialen isoleren. De materialen kunnen in drie verschillende groepen worden verdeeld.

Minerale wol
Minerale wol
Minerale isolatiewol is voornamelijk geschikt voor het isoleren van hellende daken, aangezien het op maat gesneden kan worden en samen te drukken is. Onder isolatiewol verstaan we drie soorten wol.
  Isolatieplaten
  Isolatieplaten
  Naast isolatiewol is het mogelijk om je dak te isoleren aan de hand van isolatieplaten. De meest gebruikte isolatieplaten voor zowel hellende als platte daken zijn platen bestaande uit XPS, PIR en PUR.
   Los isolatiemateriaal
   Losse isolatie
   Tot slot is het mogelijk om je dak te isoleren met losse isolatie, oftewel los isolatiemateriaal. Twee veelvoorkomende losse isolatiematerialen naast PUR in schuimvorm zijn EPS parels en hennep

   Dakisolatie offertes aanvragen, wat zijn de vervolgstappen?

   Vul je gegevens in

   Aanvraag

   Vul onderstaand formulier in om offertes op maat te ontvangen.
   Bedrijven nemen contact op

   Contact

   Beschikbare vakmannen uit jouw regio nemen contact met je op.
   Ontvang gratis offertes

   De offerte

   Direct na het contact ontvang je de offertes en ontdek je wat het jou kost/oplevert.

    Offertes ontvangen? Vul hier je gegevens in.

   Vul onderstaand formulier in en ontvang offertes op maat. De bij Solvari aangesloten experts bellen je voor het maken van een afspraak. Na het advies van de dakisolatie-expert ontvang je direct een offerte.


   Adresgegevens

   Begin hier

   Opdrachtomschrijving

   Optioneel

   Contactgegevens

   Door vrijblijvend offertes aan te vragen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

   Veelgestelde vragen over dakisolatie