Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Mike

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

een GOED communicerend bedrijf

De bedrijfsleider reageert snel en adequaat. De monteur is deskundig en vriendelijk en meewerkend.
- De afspraken worden nagekomen en de klus is goed afgehandeld en problemen worden adequaat opgelost.
- De prijzen zijn in vergelijking met andere bedrijven schappelijk te noemen.

Uitgevoerd op 25-02-2022

Tiede

Cv-ketel installeren of vervangen

Slechte service

Onderhouds contract na plaatsing twee jaar betaald en als het dan uitgevoerd moet worden krijg je een schrijven dat dit niet meer gebeurd ivm te verweg. korting vervalt, abonnement geld 280€ voor niets betaald

Uitgevoerd op 15-05-2019

Age

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Nog te kort voor beoordeling

Prettig contact met Andre. Over 2 dagen Plaatsing. Dan meer inzage.

Uitgevoerd op 28-05-2021

Margreet

Cv-ketel installeren of vervangen

Nog altijd geen werkende CV

Vrijdag gaan we verhuizen, maar zoals het er nu naar uit ziet moeten we met de kinderen van 1 en 3 jaar naar een koud huis. De nieuwe CV hangt en de vloerverwarming is ingefreesd maar allemaal nog niet geïnstalleerd. Ondanks elke dag pogingen om contact te leggen weten we nog altijd niet wanneer de klus afgemaakt wordt. Grote onzekerheid!

Als de zaken op tijd worden afgerond ben ik bereid de review te verwijderen

Uitgevoerd op 05-04-2021

Frank

Cv-ketel installeren of vervangen

Goede communicatie

Van A tot Z een super fijn bedrijf om mee te werken. Ze blinken echt uit vs de rest van de bedrijven dus ik kan het echt aanraden. Van de backoffice tot de monteurs geweldig. De jongens die kwamen monteren hebben vakwerk geleverd en zijn echt specialisten. Je moet het kunnen zien, kunnen doen en dan ook nog eens mega klantgericht zijn. Een waar visitekaartje voor het bedrijf. Deze monteurs moeten ze koesteren! Vrolijk, netjes, gezellig en vakmannen!! Veel lof.

Uitgevoerd op 25-03-2021

G

Cv-ketel installeren of vervangen

Feiken bizar slecht

‪Zeer slechte ervaringen met Feiken. Ze hebben in juli 2020 een nieuwe Atag ketel geïnstalleerd. Na een maand kregen we regelmatig op de display van de thermostaat een melding dat er sprake was van drukverlies. Contact opgenomen met Feiken. Ik kreeg te horen dat dit normaal was bij een nieuwe ketel. Om de twee weken moest de ketel worden bijgevuld. Toch maar weer gebeld. Een monteur kwam langs en die constateerde dat het expansievat bij aanleg van de nieuwe ketel op een verkeerde leiding was aangelegd. Maar goed dat de monteur van Feiken geen hartchirug is. Dan was de patiënt nu overleden.

Uitgevoerd op 14-07-2020

Rene

Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed werk

Werkte door maar kon de ruimte wel schoonmaken.

Uitgevoerd op 10-03-2021

René

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Vriendelijke medewerkers deskundig

Goede deskundige medewerkers.
Afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 18-01-2021

Joke

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Kundige installatie cv-ketel

De installateurs van Saman kan ik iedereen aanbevelen. Ze werken snel en goed. Ze ruimen alles keurig op. En het leidingwerk ziet er strak uit. Ook de uitleg bij de werking van de digitale thermostaat was helder. Super!

Uitgevoerd op 12-01-2021

Peter

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

nauwkeurig en op tijd

Goed advies over plaatsing van de panelen aan de voor- en achterzijde ivm Oost-West ligging van het dak. Tijdens de werkzaamheden behulpzaam bij vervanging kapotte dakpannen. Super!! Alles volgens afspraak op juiste datum en tijd geplaatst. Zolder isolatie en afdekplaat netjes teruggeplaatst. Extra groep in meterkast. Geholpen bij aanmelding enexis ivm terugleveren aan het net. Ben hier zeer tevreden over!

Uitgevoerd op 19-11-2020

I.

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Installatie prima uitgevoerd

Contact met installateurs verliep wat moeizaam. De hulpmonteur sleepte de doos met ketel over de PVC vloer wat echt niet de bedoeling is. ik hem echt gezegd voorzichtig te moeten zijn ook op de trappen. De hfd installateur was ook niet van zins hem te helpen. Op de plek zelf is allerlei rommel achtergelaten. Dit geeft ergernis. Ondanks alle koffie vond ik de installateurs zeer afgepast. ik heb zelf moeten vragen hoe de nieuwe ketel te gebruiken. Kortom, ketel ziet er keurig uit, installatie is gelukt, telefonisch advies is allemaal correct geweest . Service installatiemonteurs magere 6.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Abdel

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd.

Voor de eerste keer langs geweest voor nieuwe cv ketel plaatsen, en perfect werk afgeleverd. Duidelijke tijdsindicatie vooraf en prettig contact.

Uitgevoerd op 15-12-2019

Lucas

Cv-ketel installeren of vervangen (kopen)
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

De perfecte ervaring

Een verademing na vele vervelende ervaringen met andere partijen. Ze reageren snel, komen afspraken tot op de details na en hanteren uitstekende prijzen. De installateur was vriendelijk en extreem behulpzaam; hij liet zelfs de ruimte waar de installatie plaatsvond schoner achter dan bij aanvang. Al met al echt de perfecte ervaring.

Uitgevoerd op 01-03-19

Leon

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer mooi gedaan Ralph

Zoals men zich waarschijnlijk nog weet te herinneren begon het 22Jan 2019 plotseling hard te sneeuwen.
Ondanks dat de situatie voor de montage van de rookgas dak doorvoer steeds moeilijker werd, hebben hun de klus toch zover provisorisch afgewerkt zodat de CV ketel in bedrijf genomen kon worden.
Toen de weersomstandigheden om op het dak te werken beter werden, heeft Ralph de klus naar volle tevredenheid afgewerkt.

Uitgevoerd op 28-01-19

Jouke

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Goede service

Op vrijdagmorgen een CV ketel besteld bij Warmtegarant. Wegens drukte in deze periode een afspraak gemaakt voor woensdag. Vervolgens vrijdagavond door de installateur Roelof Eising uit Meeden gebeld of zaterdagmorgen ook paste om te installeren. Zaterdagmiddag draaide de nieuwe Intergas CV ketel alweer door een kundige installateur.
Dit zijn bedrijven die nog meedenken!

Uitgevoerd op 16-11-18

Dennis

Cv-ketel installeren of vervangen (kopen)

Cvketeldirectgeplaatst.nl

waardeloos

2 keer offerte opgestuurd, 3 keer voor gebeld, zouden terugbellen. Helaas.
Ik zoek wel een andere

Uitgevoerd op 14-11-18

Michel

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en op tijd!

Komen de afspraken na en waren er op Tijd, de leidingen moesten wat om gelegd worden , ook dat zag er perfect uit. de rotzooi op geruimd. Alles uitgelegd, en nam de tijd voor de vragen die we na afloop hadden. Voor de middag was hij klaar.

Uitgevoerd op 11-10-18

Nienke

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar en kwaliteit!

Zeer snelle en betrouwbare levering. Scherpe prijs. Maatwerk in een lastige situatie. Goede intermediair tussen klant en leverancier.

Uitgevoerd op 03-10-18

Frank

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Prima afgehandeld!

Prima eerst communicatie, snel te woord gestaan door dit bedrijf.

Na een eerste recensie die niet zo positief was werd ik vrijwel direct gebeld. Goed en netjes aangehoord/te woord gestaan. Intergas is uiteindelijk langsgekomen te controleren of de ketel goed gemonteerd is, dat bleek zo te zijn.
Voor de kapotte kast is een financiële compensatie gegeven.

Uitgevoerd op 13-09-18

Jan

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Erg tevreden!

Goede uitleg en adviezen. Denken mee met de situatie. Bereikbaar. Komen afspraken na. Vlotte en nette installatie.

Uitgevoerd op 23-10-18

Frank

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Super Blij!

Mooie en correcte prijzen. Goede afwikkeling en netjes gewerkt. Aardige mannen overigens!

Uitgevoerd op 10-04-18

Bert

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Top dit bedrijf.

Alles is heel duidelijk, geen addertjes onder het gras, installatie
perfect uitgevoerd, en op tijd. installateurs geven goed advies.

Uitgevoerd op 23-05-18

Arie

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt!

Mijn oude cv, na 18 jaar, defect. Warmgaranr gebeld om ongv. 09:00 uur en om 13:00 uur was er een nieuwe HR ketel geinstaleerd! Prima begeleiding en uitleg.

Uitgevoerd op 10-04-18

Erwin

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Uitstekend. Zeer professioneel. Duidelijke uitleg en alles netjes afgehandeld.

Uitgevoerd op 06-02-18

J.

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Ik ben heel tevreden top service.

Zeer snel een offerte ontvangen en na akkoord ketel binnen 3 dagen geplaatst. Monteur heeft zeer netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 28-11-2017

Bas

Cv-ketel installeren of vervangen

Erg ontevreden. Geen nazorg.

Kevin Bras was snel ter plekke in een drukke tijd, om vast te stellen dat er een nieuwe CV moest komen. Het installeren ervan de volgende dag ging gepaard met een enorme troep in huis, water op de twee trappen wat gepaard ging met het zand van buiten. De CV deed het wel, maar het expansievat kwam hij later doen.
Bij het tweede bezoek zijn we overeengekomen dat hij enkele leidingen op zou gaan leggen en daarvoor maakten we een nieuwe afspraak. Die avond moest een van zijn jongens langskomen om de stekker andersom in het stopcontact te steken, de CV deed het daarna weer wel.
Bij de derde afspraak is Kevin niet opkomen dagen en sindsdien heb ik geen enkel contact met hem kunnen krijgen. Niet via mobiel, niet via zijn vaste nummer en ook niet via de mail. Hoewel we alles al betaald hebben, zit het nieuwe expansievat er nog niet op en valt de druk van 2 naar 0,7BAR in twee weken, ofwel lekkage ergens.

Uitgevoerd op 13-10-2017

Erkan

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Professionals !

Goede professionele monteurs
Duidelijk en helder in informatie
Ga zo door !

Uitgevoerd op 05-04-2017

E

Cv-ketel installeren of vervangen

Ketelplan.nl

Aanbevolen door klant

Opzich prima bedrijf.

Ketelplan is een prima bedrijf om een cv ketel bij aan te schaffen. Ze zijn snel met offertes en plaatsen snel. Wat we een groot nadeel vinden is dat ze werken met ander bedrijf voor de service. Onze cv ketel wat net half jaar oud hadden we al lekkage. Ze hadden oude leidingen laten zitten en daar nieuwe leidingen aan bevestigt. We moesten hier dus zelf voor de kosten opdraaien. Op zich niet erg maar het bedrijf wat er kwam komt 2 keer voor het zelfde probleem dus dubbele rekening. Het zou netter geweest zijn als ketelplan de oude leidingen en koppelingen gelijk bij plaatsen van cv zou vervangen. Scheelt mensen extra onkosten.

Uitgevoerd op 03-12-2016

Hans

Cv-ketel installeren of vervangen
Aanbevolen door klant

Niets op aan te merken. Top!

Snelle en scherpe offerte. Na goedkeuring binnen 4 dagen geplaatst.
Zeer tevreden.

Uitgevoerd op 03-08-2017

Esther

Cv-ketel installeren of vervangen (kopen)

Onprof. en bewust slecht (meerwerk)

Ik zou een ieder aanraden niet in zee te gaan met Warmland CV-ketels. Absoluut géén net werk afgeleverd om vervolgens ook nog eens meerwerk in rekening te brengen die voortkwam vanuit hun eigen slecht afgeleverde werk. Radiatoren niet geplaatst op de afgesproken locatie, leidingen zichtbaar geplaatst (terwijl het plafond open lag! Waarbij ik dan denk 'zo zou je als 'expert' zijnde dit ook niet doen in je eigen huis') en zelfs ook flexibele leidingen (die er net zo uitzien als waterleidingen) zichtbaar gelaten! Daarnaast hebben zij tegels in de WC kapot gemaakt door iets daarop te laten vallen. Vervolgens hebben zij hier niks over gezegd en heb ik dit zelf moeten constateren. Absoluut niet netjes in communicatie en vervolgens meerkosten van én Warmland én onze aannemer die de WC opnieuw heeft kunnen betegelen. Lange discussie over betaling gehad. Echt naaiers.

Uitgevoerd op 10-08-2016

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review