Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Reinoud

Vocht bestrijden

Nog steeds niets gehoord

Nog altijd geen reactie van HSD, komt afspraken niet na

Uitgevoerd op 28-02-2021

Sanne

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Keurig bedrijf.

Komen de afspraken goed na, er werd keurig gewerkt.

Uitgevoerd op 15-12-2021

Pauline

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Snel, netjes en vriendelijk.

Meneer de Vries kon snel komen om onze lekkage in de kelder te verhelpen. Hij is vandaag geweest, of het resultaat volstaat weet ik nog niet maar gezien zijn kennis heb ik hier geen twijfels over.

Uitgevoerd op 10-08-2021

Gertjan

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Uitstekend werk geleverd!

Vanaf de eerste kennismaking / vochtmeting tot het plaatsen van de laatste DryBrick in de muur is alles vlekkeloos verlopen. De uitleg was goed, de uitslag van de vochtmeting: De luchtvochtigheid was veel te hoog en ons is verteld hoe dat kwam. We hebben gekozen voor de oplossing met de muurelementen in de muur, deze zijn op vakkundige wijze in onze buitenmuur geplaatst. We hoefden zelf helemaal niets te doen, alle rommel ruimden ze netjes op. Nu zitten de stenen inmiddels een tijdje in de muur en de luchtvochtigheid in huis is nu een stuk lager. Ook de vochtplekken op de muur zijn bijna niet meer zichtbaar. We hebben het gevoel dat dit systeem erg goed werkt. Nog even en dan zijn de muren helemaal droog. We zijn erg tevreden over SmartDry en kunnen hen zeer zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-2021

David

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Netjes en zeer professioneel

Goed advies en zeer klant vriendelijke gasten.
Zeer netjes en professioneel werk geleverd.
Goede uitleg en service.

Uitgevoerd op 25-06-2021

Ingmar

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt

Ze zouden langs binnen boren en een deel buiten
Maar vonden het maar gelijk wijs langs buiten te boren zodat er een stuk minder afval en stof zou zijn in huis
Mooi gedaan en niets van te zien

Uitgevoerd op 27-05-2021

Reinoud

Vocht bestrijden

Vocht terug, garantie geweigerd.

Destijds leek alles in orde, alle muren zijn geinjecteerd tegen optrekkend vocht. Nu, 10 jaar later is het optrekkend vocht terug. HSD wil niet komen kijken, concludeert dat het wel wat anders zal zijn. Inmiddels ander bedrijf in de arm moeten nemen. Ik heb een certificaat voor 30 jaar garantie, maar dat bleek niets waard.

Uitgevoerd op 01-08-2011

jolanda

Vocht bestrijden

Op tijd, nauwkeurig werk,

Snelle reactie na aanvraag offerte.
Duidelijke uitleg, mannen gaan netjes te werk.
Nu maar wachten totdat de muren droger worden.

Uitgevoerd op 25-05-2021

Jan

Vocht bestrijden

Wel op tijd .maar te weinig arbeid

Matig advies , eigenaar wel professioneel

Uitgevoerd op 20-04-2021

B

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Netjes heel het huis vocht gemeten en daarna alle muren geïnjecteerd en alles weer netjes opgeruimd en gestofzuigd.

Uitgevoerd op 08-04-2021

Lars

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Snel en eerlijk

Afspraak is 2x verzet door de vorst.
Hier was hij open en eerlijk over.
Verder heeft hij geschoven met afspraak om aan onze wensen te voldoen.

Uitgevoerd op 24-03-2021

Caroline

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Vriendelijk , duidelijk advies

Goed en duidelijk advies.
Afspraken gemaakt en tot op heden goed nagekomen.
Afspraken om te beginnen worden binnenkort gemaakt en dan hopen we natuurlijk op een goed resultaat maar hebben er alle vertrouwen in.

Uitgevoerd op 24-03-2021

Arie

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Goed advies, net werk afgeleverd

Vooraf goed advies waaraan ik een goed gevoel overhield. Werk netjes uitgevoerd, ook netjes opgeruimd. Is helder in wat wel en niet kan. Prima geholpen dus.

Uitgevoerd op 24-02-2021

Ronnie

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goede vakman, weet waar hij over praat. Snel en stipt, probleem opgelost.

Uitgevoerd op 02-02-2021

Hetty

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden! Netjes en keurig👍

We kregen goed advies, netjes gewerkt, erg vriendelijk behandeld! Prijs en kwaliteit zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Ton

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over het werk.

Zeer goede inspectie en oplossing voorgesteld. Een dag later is de klus op een zeer nette manier geklaard. Ik ben uitermate teveden.

Uitgevoerd op 21-01-2021

Frouwkje

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Goed kennis van zaken. Beleefd,

We kregen een prima advies we hadden last van optrekkend vocht. het werk is netjes uitgevoerd. Beleefd personeel. Ondanks het slechte weer werd er hard doorgewerkt en gezorgt dat de tuinmeubels niet vies werden
Schade aan het pleisterwerk werd gelijk hersteld. Is duidelijk over de garantievoorwaarde.

Uitgevoerd op 23-12-2020

Angelique

Vocht bestrijden

Niet op komen dagen

De heer van Leeuwen belde mij nav mijn aanvraag bij Solvari. Hij had op dat moment geen agenda en vroeg mij wat data te mailen wanneer ik zou kunnen. Vervolgens koos hij de datum en bevestigde deze ook per mail. Vervolgens kwam hij niet opdagen op de afgesproken dag en tijd. Toen ik eenmaal telefonisch contact met hem had was hij nogal verbaasd want het stond niet in zijn agenda. Ik moest hem ook vertellen waar het over ging. Aangezien wij meerdere offertes wilde heb ik gezegd het erbij te willen laten omdat hij het 4e bedrijf was die bij ons kwam kijken. Dat vond hij vreemd zoveel. Daarop zei ik dat het toch om veel geld gaat en wij ons goed willen oriënteren. Daarop zei hij dat het maar 60 euro per meter was dus helemaal niet veel geld. Dat bepaal ik natuurlijk zelf want hij wist niet eens over hoeveel meter het ging. Daarbij kun je niet oordelen over wat veel geld is voor iemand. Geen aanrader dus wat ons betreft.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Eric

Vocht bestrijden

Komt niet opdagen.

Nadat ik contact heb gehad met Armand, op 20 november afgesproken dat hij langs zou komen om naar een vochtprobleem te kijken. Hij zou rond 10.30u bij het afgesproken adres zijn. Ik moest hier speciaal voor uit Utrecht terugkomen. Om 10:53u gebeld, VM ingesproken maar geen contact. Daarna om 11:16u nog een keer gebeld en ingesproken maar wederom geen contact. Op 3 december nog een bericht op whatsapp gestuurd. Heeft hij wel gelezen maar wederom, geen bericht terug. Dit verhaal heeft mij dus kostbare tijd gekost en walldecsolutions heeft niet het fatsoen om nog contact op te nemen. Een collega van mij had ook een vochtprobleem maar dit bedrijf heb ik niet aanbevolen.

Uitgevoerd op 20-11-2020

Ard

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Gedaan zoals afgesproken

Vanmorgen stonden Willem met zijn werknemers Harry en Max op de afgesproken tijd op de stoep.
Zij hebben zelfs meer dan afgesproken gedaan en namen de tijd om uit te leggen wat ze deden en waarom.
Toen de werkzaamheden gereed waren heb ze alles netjes opgeruimd.
Heren bedankt voor de service en we gaan zien hoe de muur gaat drogen.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Bas

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Echte vakmensen, betrouwbaar aardig

Willem is zeer kundig weet veel over het onderwerp. De werkzaamheden waren vlot uitgevoerd. Hij en zijn collega’s zijn toffe mensen die absoluut niet moeilijk doen. Onze boerderij was met 1 dag vrij gemaakt van de oorzaken van het optrekkend vocht.

Uitgevoerd op 28-09-2020

rick

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Kelder lekkage opgelost

Wij hadden een complexe kelder lekkage, deze is door de heren van den druppel vochtwering opgelost.
Werken zeer netjes en zijn nette betrouwbare vakmannen. Laten alles extreem netjes achter!

Uitgevoerd op 12-08-2020

Melissa

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Super service en professioneel

In januari hebben wij onze kelder laten bekuipen. We zijn enorm tevreden over zowel het proces als het resultaat.
Elroy kwam eerst een keer langs om de kelder te bekijken en op basis daarvan een offerte te maken. Het is een enorm sympathieke, vriendelijke man. Hij denkt met je mee, geeft goed advies en komt zeer professioneel over. De offerte was ons inziens heel gunstig en we zijn met een goed gevoel in zee gegaan met dit bedrijf. En daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het werk is netjes en professioneel gedaan. Nadat ze klaar waren hebben we eenmalig, na flinke regenval, last gehad van een lekkage: er zat een plek waar er nog water naar binnen kwam. Zonder problemen kwam Elroy langs en heeft de boel extra aangesmeerd en sindsdien is onze kelder helemaal waterdicht. Wij zijn echt meer dan tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 27-01-2020

Ries

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

nauwkeurigheid, netjes, op tijd.

Goed advies, netjes uitgevoerd, professioneel medewerkers, op tijd opgeleverd, alle afspraken nagekomen. Beveel ik iedereen aan,

Uitgevoerd op 26-03-2020

Shelley

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Top!

Super goed werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Prijs de helft goedkoper dan andere bedrijven die offerte kwamen maken. Tom dacht mee in mogelijkheden gezien sommige stukken via buiten konden om tegeltjes te besparen. Wij hopen dat het werkt maar hebben er voor 100% vertrouwen in. Bedankt!

Uitgevoerd op 14-01-2020

Jan

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zijn langs geweest om alles te bekijken en advies gegeven,daarna alle werkzaamheden netjes uitgevoerd
volgens afspraak.Super

Uitgevoerd op 13-12-2019

Rinus

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Stipt op tijd. Prima werk geleverd.

Wij kregen goed advies. Prima werk geleverd. Waren zeer netjes in hun manier van werken en professioneel. Vochtexpert Nederland is een echte aanrader.

Uitgevoerd op 03-12-2019

Egbert

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

keurig uitgevoerd volgens afspraak

Netjes op tijd. Duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Netjes alles weer opgeruimd. Over de resultaten valt nog niets te zeggen.

Uitgevoerd op 18-09-2019

W

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Werkt zeer netjes plakt de vloer af

Advies was duidelijk en goed keurig netjes opgeruimd en afval meegenomen,wilde zelfs de vloer dweilen.

Uitgevoerd op 13-11-2019

bob

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar , netjes , vakman

Kelder is waterdicht gemaakt zijn er super blij mee. knap werk

Uitgevoerd op 01-11-2019

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review