Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Arie

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Goed advies, net werk afgeleverd

Vooraf goed advies waaraan ik een goed gevoel overhield. Werk netjes uitgevoerd, ook netjes opgeruimd. Is helder in wat wel en niet kan. Prima geholpen dus.

Uitgevoerd op 24-02-2021

Ronnie

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goede vakman, weet waar hij over praat. Snel en stipt, probleem opgelost.

Uitgevoerd op 02-02-2021

Hetty

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden! Netjes en keurig👍

We kregen goed advies, netjes gewerkt, erg vriendelijk behandeld! Prijs en kwaliteit zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Ton

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over het werk.

Zeer goede inspectie en oplossing voorgesteld. Een dag later is de klus op een zeer nette manier geklaard. Ik ben uitermate teveden.

Uitgevoerd op 21-01-2021

Frouwkje

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Goed kennis van zaken. Beleefd,

We kregen een prima advies we hadden last van optrekkend vocht. het werk is netjes uitgevoerd. Beleefd personeel. Ondanks het slechte weer werd er hard doorgewerkt en gezorgt dat de tuinmeubels niet vies werden
Schade aan het pleisterwerk werd gelijk hersteld. Is duidelijk over de garantievoorwaarde.

Uitgevoerd op 23-12-2020

Angelique

Vocht bestrijden

Niet op komen dagen

De heer van Leeuwen belde mij nav mijn aanvraag bij Solvari. Hij had op dat moment geen agenda en vroeg mij wat data te mailen wanneer ik zou kunnen. Vervolgens koos hij de datum en bevestigde deze ook per mail. Vervolgens kwam hij niet opdagen op de afgesproken dag en tijd. Toen ik eenmaal telefonisch contact met hem had was hij nogal verbaasd want het stond niet in zijn agenda. Ik moest hem ook vertellen waar het over ging. Aangezien wij meerdere offertes wilde heb ik gezegd het erbij te willen laten omdat hij het 4e bedrijf was die bij ons kwam kijken. Dat vond hij vreemd zoveel. Daarop zei ik dat het toch om veel geld gaat en wij ons goed willen oriënteren. Daarop zei hij dat het maar 60 euro per meter was dus helemaal niet veel geld. Dat bepaal ik natuurlijk zelf want hij wist niet eens over hoeveel meter het ging. Daarbij kun je niet oordelen over wat veel geld is voor iemand. Geen aanrader dus wat ons betreft.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Eric

Vocht bestrijden

Komt niet opdagen.

Nadat ik contact heb gehad met Armand, op 20 november afgesproken dat hij langs zou komen om naar een vochtprobleem te kijken. Hij zou rond 10.30u bij het afgesproken adres zijn. Ik moest hier speciaal voor uit Utrecht terugkomen. Om 10:53u gebeld, VM ingesproken maar geen contact. Daarna om 11:16u nog een keer gebeld en ingesproken maar wederom geen contact. Op 3 december nog een bericht op whatsapp gestuurd. Heeft hij wel gelezen maar wederom, geen bericht terug. Dit verhaal heeft mij dus kostbare tijd gekost en walldecsolutions heeft niet het fatsoen om nog contact op te nemen. Een collega van mij had ook een vochtprobleem maar dit bedrijf heb ik niet aanbevolen.

Uitgevoerd op 20-11-2020

Ard

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Gedaan zoals afgesproken

Vanmorgen stonden Willem met zijn werknemers Harry en Max op de afgesproken tijd op de stoep.
Zij hebben zelfs meer dan afgesproken gedaan en namen de tijd om uit te leggen wat ze deden en waarom.
Toen de werkzaamheden gereed waren heb ze alles netjes opgeruimd.
Heren bedankt voor de service en we gaan zien hoe de muur gaat drogen.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Bas

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Echte vakmensen, betrouwbaar aardig

Willem is zeer kundig weet veel over het onderwerp. De werkzaamheden waren vlot uitgevoerd. Hij en zijn collega’s zijn toffe mensen die absoluut niet moeilijk doen. Onze boerderij was met 1 dag vrij gemaakt van de oorzaken van het optrekkend vocht.

Uitgevoerd op 28-09-2020

rick

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Kelder lekkage opgelost

Wij hadden een complexe kelder lekkage, deze is door de heren van den druppel vochtwering opgelost.
Werken zeer netjes en zijn nette betrouwbare vakmannen. Laten alles extreem netjes achter!

Uitgevoerd op 12-08-2020

Melissa

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Super service en professioneel

In januari hebben wij onze kelder laten bekuipen. We zijn enorm tevreden over zowel het proces als het resultaat.
Elroy kwam eerst een keer langs om de kelder te bekijken en op basis daarvan een offerte te maken. Het is een enorm sympathieke, vriendelijke man. Hij denkt met je mee, geeft goed advies en komt zeer professioneel over. De offerte was ons inziens heel gunstig en we zijn met een goed gevoel in zee gegaan met dit bedrijf. En daar hebben we nog geen moment spijt van gehad. Het werk is netjes en professioneel gedaan. Nadat ze klaar waren hebben we eenmalig, na flinke regenval, last gehad van een lekkage: er zat een plek waar er nog water naar binnen kwam. Zonder problemen kwam Elroy langs en heeft de boel extra aangesmeerd en sindsdien is onze kelder helemaal waterdicht. Wij zijn echt meer dan tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 27-01-2020

Ries

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

nauwkeurigheid, netjes, op tijd.

Goed advies, netjes uitgevoerd, professioneel medewerkers, op tijd opgeleverd, alle afspraken nagekomen. Beveel ik iedereen aan,

Uitgevoerd op 26-03-2020

Shelley

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Top!

Super goed werk geleverd en alles keurig achter gelaten. Prijs de helft goedkoper dan andere bedrijven die offerte kwamen maken. Tom dacht mee in mogelijkheden gezien sommige stukken via buiten konden om tegeltjes te besparen. Wij hopen dat het werkt maar hebben er voor 100% vertrouwen in. Bedankt!

Uitgevoerd op 14-01-2020

Jan

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Zijn langs geweest om alles te bekijken en advies gegeven,daarna alle werkzaamheden netjes uitgevoerd
volgens afspraak.Super

Uitgevoerd op 13-12-2019

Rinus

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Stipt op tijd. Prima werk geleverd.

Wij kregen goed advies. Prima werk geleverd. Waren zeer netjes in hun manier van werken en professioneel. Vochtexpert Nederland is een echte aanrader.

Uitgevoerd op 03-12-2019

Egbert

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

keurig uitgevoerd volgens afspraak

Netjes op tijd. Duidelijke informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Netjes alles weer opgeruimd. Over de resultaten valt nog niets te zeggen.

Uitgevoerd op 18-09-2019

W

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Werkt zeer netjes plakt de vloer af

Advies was duidelijk en goed keurig netjes opgeruimd en afval meegenomen,wilde zelfs de vloer dweilen.

Uitgevoerd op 13-11-2019

bob

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Betrouwbaar , netjes , vakman

Kelder is waterdicht gemaakt zijn er super blij mee. knap werk

Uitgevoerd op 01-11-2019

Peter

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Oplossingsgericht

Ook als het tegenzit, monteur was ziek, wordt de klus nog dezelfde dag opgepakt.
Vriendelijk en neemt de tijd voor je vragen. Top.

Uitgevoerd op 03-11-2019

harrie

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

snel , betrouwbaar , beste prijs

heeft optrekkend vocht en natte kelder waterdicht en vochtvrij gekregen. zeer tevrede

Uitgevoerd op 28-08-2019

Frits

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Professioneel en zeer vakkundig

Kreeg goed en duidelijk advies, zeer vakkundige en professionele medewerkers, werk is zeer netjes uitgevoerd en alle afspraken zijn keurig nagekomen.

Uitgevoerd op 26-10-2019

Frits

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer vakkundig, nauwkeurig werken

Kreeg goed advies, professionele medewerkers, het werk is zeer netjes uitgevoerd en alle afspraken worden keurig nagekomen. Wij zijn super tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan!

Uitgevoerd op 26-10-2019

Tom

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Top werk afgeleverd

Zeer prettig bedrijf om mee te communiceren, reageren snel en transparant. Komen de gemaakte afspraken na en er wordt keurig werk afgeleverd. En de werk plek wordt brandschoon achter gelaten. Ben zee tevreden en kan opstijgendvocht.nl iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 10-10-2019

Myriam

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Super service!

We zijn erg goed geadviseerd. Eerlijke benadering en afspraken zijn stipt nagekomen. Netjes gewerkt en in vergelijking met alle anderen een passende garantie termijn van 30 jaar + nacontrole. Super fijn bedrijf om mee te werken. Beveel het bedrijf ten sterkste aan voor iedereen die zijn vochtprobleem wil bestrijden.

Uitgevoerd op 19-06-19

Nico

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Goed meegedacht en uitgevoerd.

Mijn huis uit 1911 wordt op dit moment verbouwd, na het verwijderen van de vloer stuitten wij op optrekkend vocht, na een kijkafspraak kwam Armand met een nette offerte waarbij hij meteen tips gaf mbt vloerisolatie en andere zaken, erg prettig. De klus zelf kon hij dusdanig inplannen zodat ik zelf niet in de knel zou komen met mijn eigen werkzaamheden. De muurinjectie is verder snel en accuraat uitgevoerd, wij zijn erg tevreden.

Uitgevoerd op 04-05-19

Aaron

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Professioneel, nauwkeurig en snel

Kan de effectiviteit van de bestrijding nog niet beoordelen (duurt even tot je dat ziet) maar alles liep zoals het zou moeten.

Uitgevoerd op 26-04-19

jacqueline

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

uitstekend

zeer goed advies werd meegedacht. kwam afspraken prima na, niet duur.

Uitgevoerd op 19-02-19

Sander

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Vriendelijk, professioneel en snel

Ivm optrekkend vocht in onze steense muren hebben we drie bedrijven laten langs komen. Van Eijk Vochtwering is het uiteindelijk geworden ivm helder, uitgebreid en vriendelijk advies en concurrerende offerte. Enkele weken later zijn onze muren geinjecteerd, in minder dan 1 dag en nauwelijks rommel aangetroffen. Effectiviteit vh injecteren weten we pas na een hele poos ivm het uitharden en het opdrogen van aanwezige vocht in de muren.

Uitgevoerd op 14-01-19

H

Opstijgend vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Keurig volgens afspraak.

Heb een uitstekend advies gekregen van Armand van Walldec solutions waar ik verder mee kan.
Het leek optrekkend vocht te zijn maar volgens zijn vakkundig advies blijkt het probleem een andere oorzaak te hebben.

Uitgevoerd op 11-01-19

Marjon

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden!

Vriendelijke medewerkers die ons heel goed geholpen hebben. Binnen 1 week na ons eerste contact was het systeem al geplaatst! Keurig werk geleverd, alles netjes opgeruimd. Of het werkt kunnen we na 1 week nog niet zeggen, maar we hebben er alle vertrouwen in!

Uitgevoerd op 11-12-18

client/review.filter

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review