Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Emil

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, werken netjes

Overleggen goed en hebben veel kennis

Uitgevoerd op 15-11-2022

Janna

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Betrouwbare vakman pur sang!

Hans is een communicatieve vakman die zijn afspraken nakomt. De kelder is van een muffe ruimte omgetoverd tot een fijne en droge hobbyruimte waar we veel plezier van hebben. Echt een betrouwbaar topbedrijf!

Uitgevoerd op 31-10-2022

Richard

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed werk en afspraken nagekomen

Wij hebben HSD ingeschakeld voor het injecteren van onze buitenmuur. De afspraak was snel gemaakt, de offerte ook. Ze konden redelijk snel komen, en het werk is conform de afspraken uitgevoerd. Vriendelijke en nette persoon.

Uitgevoerd op 19-10-2022

Gert

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Netjes, optijd, vakwerk

Hij wist waar hij het over had. Meldde netjes dat hij wat later kwam door de file en is vakkundig aan de slag gegaan. Bij oplevering werk was ook alles netjes opgeruimd. Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden bij vochtproblemen. Als ik weer zo n klus heb dan mag hij deze alleen uitvoeren. Klasse!

Uitgevoerd op 06-10-2022

Luc

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Snel en conform afspraak

Goed advies en snel gestart met werkzaamheden. Oplevering was erg netjes

Uitgevoerd op 30-09-2022

Olivier

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Fijn contact en expertise

Kwamen de afspraken na en duidelijke toelichting. Netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 21-04-2022

Christian

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Vakmannen én zeer prettige mensen!

Vanaf het eerste contact verliep alles TOP! Heldere uitleg bij schouwen werk, goede communicatie omtrent afstemming werk en datum.
Tijdens het werk zeer netjes alles geregeld: vloeren afdekken met platen, zelf alle gruis opvegen en zuigen, zeer net plamuurwerk. Zelfs een oud gat, zelf veroorzaakt jaar geleden gedicht als service.
Vakmensen en aardig? Gevonden!!

Uitgevoerd op 05-03-2022

Sjoerd

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Geen gezeik goed werk

Goede prijs kwaliteit verhouding. En werken heel netjes zowel binnen als buiten. En alles opgeruimd en strak afgemeerd. Ga over 1 dag verven en je ziet niet meer wat er gebeurt is. Top

Uitgevoerd op 18-02-2022

Reinoud

Vocht bestrijden

Nog steeds niets gehoord

Nog altijd geen reactie van HSD, komt afspraken niet na

Uitgevoerd op 28-02-2021

Sanne

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Keurig bedrijf.

Komen de afspraken goed na, er werd keurig gewerkt.

Uitgevoerd op 15-12-2021

Pauline

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Snel, netjes en vriendelijk.

Meneer de Vries kon snel komen om onze lekkage in de kelder te verhelpen. Hij is vandaag geweest, of het resultaat volstaat weet ik nog niet maar gezien zijn kennis heb ik hier geen twijfels over.

Uitgevoerd op 10-08-2021

Gertjan

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Uitstekend werk geleverd!

Vanaf de eerste kennismaking / vochtmeting tot het plaatsen van de laatste DryBrick in de muur is alles vlekkeloos verlopen. De uitleg was goed, de uitslag van de vochtmeting: De luchtvochtigheid was veel te hoog en ons is verteld hoe dat kwam. We hebben gekozen voor de oplossing met de muurelementen in de muur, deze zijn op vakkundige wijze in onze buitenmuur geplaatst. We hoefden zelf helemaal niets te doen, alle rommel ruimden ze netjes op. Nu zitten de stenen inmiddels een tijdje in de muur en de luchtvochtigheid in huis is nu een stuk lager. Ook de vochtplekken op de muur zijn bijna niet meer zichtbaar. We hebben het gevoel dat dit systeem erg goed werkt. Nog even en dan zijn de muren helemaal droog. We zijn erg tevreden over SmartDry en kunnen hen zeer zeker aanbevelen.

Uitgevoerd op 08-04-2021

David

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Netjes en zeer professioneel

Goed advies en zeer klant vriendelijke gasten.
Zeer netjes en professioneel werk geleverd.
Goede uitleg en service.

Uitgevoerd op 25-06-2021

Ingmar

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt

Ze zouden langs binnen boren en een deel buiten
Maar vonden het maar gelijk wijs langs buiten te boren zodat er een stuk minder afval en stof zou zijn in huis
Mooi gedaan en niets van te zien

Uitgevoerd op 27-05-2021

Reinoud

Vocht bestrijden

Vocht terug, garantie geweigerd.

Destijds leek alles in orde, alle muren zijn geinjecteerd tegen optrekkend vocht. Nu, 10 jaar later is het optrekkend vocht terug. HSD wil niet komen kijken, concludeert dat het wel wat anders zal zijn. Inmiddels ander bedrijf in de arm moeten nemen. Ik heb een certificaat voor 30 jaar garantie, maar dat bleek niets waard.

Uitgevoerd op 01-08-2011

jolanda

Vocht bestrijden

Op tijd, nauwkeurig werk,

Snelle reactie na aanvraag offerte.
Duidelijke uitleg, mannen gaan netjes te werk.
Nu maar wachten totdat de muren droger worden.

Uitgevoerd op 25-05-2021

Jan

Vocht bestrijden

VOF Protect Vochtwering

Wel op tijd .maar te weinig arbeid

Matig advies , eigenaar wel professioneel

Uitgevoerd op 20-04-2021

B

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden.

Netjes heel het huis vocht gemeten en daarna alle muren geïnjecteerd en alles weer netjes opgeruimd en gestofzuigd.

Uitgevoerd op 08-04-2021

Lars

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Snel en eerlijk

Afspraak is 2x verzet door de vorst.
Hier was hij open en eerlijk over.
Verder heeft hij geschoven met afspraak om aan onze wensen te voldoen.

Uitgevoerd op 24-03-2021

Caroline

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Vriendelijk , duidelijk advies

Goed en duidelijk advies.
Afspraken gemaakt en tot op heden goed nagekomen.
Afspraken om te beginnen worden binnenkort gemaakt en dan hopen we natuurlijk op een goed resultaat maar hebben er alle vertrouwen in.

Uitgevoerd op 24-03-2021

Arie

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Goed advies, net werk afgeleverd

Vooraf goed advies waaraan ik een goed gevoel overhield. Werk netjes uitgevoerd, ook netjes opgeruimd. Is helder in wat wel en niet kan. Prima geholpen dus.

Uitgevoerd op 24-02-2021

Ronnie

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goede vakman, weet waar hij over praat. Snel en stipt, probleem opgelost.

Uitgevoerd op 02-02-2021

Hetty

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden! Netjes en keurig👍

We kregen goed advies, netjes gewerkt, erg vriendelijk behandeld! Prijs en kwaliteit zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Ton

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden over het werk.

Zeer goede inspectie en oplossing voorgesteld. Een dag later is de klus op een zeer nette manier geklaard. Ik ben uitermate teveden.

Uitgevoerd op 21-01-2021

Frouwkje

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Goed kennis van zaken. Beleefd,

We kregen een prima advies we hadden last van optrekkend vocht. het werk is netjes uitgevoerd. Beleefd personeel. Ondanks het slechte weer werd er hard doorgewerkt en gezorgt dat de tuinmeubels niet vies werden
Schade aan het pleisterwerk werd gelijk hersteld. Is duidelijk over de garantievoorwaarde.

Uitgevoerd op 23-12-2020

Angelique

Vocht bestrijden

Niet op komen dagen

De heer van Leeuwen belde mij nav mijn aanvraag bij Solvari. Hij had op dat moment geen agenda en vroeg mij wat data te mailen wanneer ik zou kunnen. Vervolgens koos hij de datum en bevestigde deze ook per mail. Vervolgens kwam hij niet opdagen op de afgesproken dag en tijd. Toen ik eenmaal telefonisch contact met hem had was hij nogal verbaasd want het stond niet in zijn agenda. Ik moest hem ook vertellen waar het over ging. Aangezien wij meerdere offertes wilde heb ik gezegd het erbij te willen laten omdat hij het 4e bedrijf was die bij ons kwam kijken. Dat vond hij vreemd zoveel. Daarop zei ik dat het toch om veel geld gaat en wij ons goed willen oriënteren. Daarop zei hij dat het maar 60 euro per meter was dus helemaal niet veel geld. Dat bepaal ik natuurlijk zelf want hij wist niet eens over hoeveel meter het ging. Daarbij kun je niet oordelen over wat veel geld is voor iemand. Geen aanrader dus wat ons betreft.

Uitgevoerd op 08-01-2021

Eric

Vocht bestrijden

Komt niet opdagen.

Nadat ik contact heb gehad met Armand, op 20 november afgesproken dat hij langs zou komen om naar een vochtprobleem te kijken. Hij zou rond 10.30u bij het afgesproken adres zijn. Ik moest hier speciaal voor uit Utrecht terugkomen. Om 10:53u gebeld, VM ingesproken maar geen contact. Daarna om 11:16u nog een keer gebeld en ingesproken maar wederom geen contact. Op 3 december nog een bericht op whatsapp gestuurd. Heeft hij wel gelezen maar wederom, geen bericht terug. Dit verhaal heeft mij dus kostbare tijd gekost en walldecsolutions heeft niet het fatsoen om nog contact op te nemen. Een collega van mij had ook een vochtprobleem maar dit bedrijf heb ik niet aanbevolen.

Uitgevoerd op 20-11-2020

Ard

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Gedaan zoals afgesproken

Vanmorgen stonden Willem met zijn werknemers Harry en Max op de afgesproken tijd op de stoep.
Zij hebben zelfs meer dan afgesproken gedaan en namen de tijd om uit te leggen wat ze deden en waarom.
Toen de werkzaamheden gereed waren heb ze alles netjes opgeruimd.
Heren bedankt voor de service en we gaan zien hoe de muur gaat drogen.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Bas

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Echte vakmensen, betrouwbaar aardig

Willem is zeer kundig weet veel over het onderwerp. De werkzaamheden waren vlot uitgevoerd. Hij en zijn collega’s zijn toffe mensen die absoluut niet moeilijk doen. Onze boerderij was met 1 dag vrij gemaakt van de oorzaken van het optrekkend vocht.

Uitgevoerd op 28-09-2020

rick

Vocht bestrijden
Aanbevolen door klant

Kelder lekkage opgelost

Wij hadden een complexe kelder lekkage, deze is door de heren van den druppel vochtwering opgelost.
Werken zeer netjes en zijn nette betrouwbare vakmannen. Laten alles extreem netjes achter!

Uitgevoerd op 12-08-2020

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review