Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Joy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

12 fullblack panelen aangekocht

12 fullblack panelen en een Solplanet omvormer aangekocht via Bobsolar. Afgesproken het binnen 6 weken te installeren maar in de 3e week zijn ze de installatie al komen plaatsen. Wel 2 maal een schouw gehad wat ik niet helemaal begrijp maar blij dat het zo snel is geplaatst. Wij zijn tevreden.

Uitgevoerd op 11-01-2023

frans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

keurig werk geleverd

betrouwbaar advies en nette en goede monteurs niks op aan te merken (gemaakt volgens afspraak)

Uitgevoerd op 17-01-2023

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Gehele traject is perfect verlopen

Vanaf offerte t/m oplevering alles prima verlopen. De communicatie, adviezen, afspraken en het plaatsen van de zonnepanelen zijn allen zoals afgesproken verlopen. De werkzaamheden werden door vriendelijke en deskundige monteurs verricht. Gezien de huidige markt ook een zeer snelle levering en een uitstekende service. Kortom een prima bedrijf! Een aanrader voor andere mensen.

Uitgevoerd op 17-01-2023

Roy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig en optijd!

Afspraken goed na gekomen, zelf mee mogen installeren en gelachen met de jongens! Kort om, top bedrijf!

Uitgevoerd op 06-01-2023

Taalieb

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Flexibel en zeer vriendelijk

Medewerker aan de telefoon was erg vriendelijk en duidelijk. Helaas heb ik zelf een geplande installatiedag moeten afzeggen door omstandigheden. Ze wisten hier snel op in te haken en een nieuwe datum te prikken, zeer flexibel en meedenkend. De installateurs waren erg vriendelijk en hebben top vakwerk geleverd. Na het weekend had ik nog wat vragen, dus telefonisch contact opgenomen. Ook telefonisch werd ik snel geholpen en mijn vragen duidelijk beantwoord. Ik raad dit bedrijf dan ook aan en ben er zeer tevreden over.

Uitgevoerd op 13-01-2023

Harrie

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Snelle service, duidelijk en overzichtelijke offerte en nette monteurs. Al met al een zeer goede ervaring!

Uitgevoerd op 16-01-2023

Rob

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prettige samenwerking

Er wordt meegedacht aan de oplossingen, maar ook in planning. Vriendelijke installateurs en men werkt netjes.

Uitgevoerd op 13-01-2023

Harold

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, kundig personeel

Afspraken werden nagekomen, kundig personeel. Meedenken in oplossingen.

Uitgevoerd op 11-01-2023

Henk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Een bedrijf om mee in zee te gaan!

Een goed advies gekregen. Het werk is netjes en op tijd uitgevoerd door professionele medewerkers. Complimenten!

Uitgevoerd op 10-01-2023

John

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig werk afgeleverd

Afspraken goed nagekomen, vriendelijke vakbekwamen monteurs, ook hulp bij aanmelden zonnepanelen e.d.

Uitgevoerd op 02-01-2023

P

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede toelichting vooraf

Op tijd geleverd en goede afspraken gehouden

Uitgevoerd op 01-01-2023

Gerben

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Goed en snel contact kunnen leggen.

Professionele medewerkers, snel advies gekregen waardoor wij snel akkoord konden gaan met de offerte.

Uitgevoerd op 13-03-2023

Pascal

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super correcte en snelle mensen.

Super snelle service en en correct. Vriendelijk en je kan alles vragen.

Uitgevoerd op 23-12-2022

Angelique

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

goed en snel geplaatst

netjes uitgevoerd

Uitgevoerd op 19-12-2022

Ria

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, werken netjes.

De eerste afspraak met Youssef verliep heel netjes maar achteraf niet tot onze tevredenheid wat betreft het vermogen zou worden. Youssef weer gebeld, nou geen probleem en stond zeer snel weer bij ons voor de deur, en ook daar was hij weer met de oplossing. Prima uitleg en neemt echt de tijd voor je.
De instalatie verliep vlekkeloos 8 panelen geplaatst en binnen 2.5 uur was men al klaar inclusief de electricien die trouwens wel weet waar hij mee bezig is. Nog voor de installatie ook bericht van het garantiefonds zonzeker, en helemaal makkelijk de btw teruggaaf door FDY geregeld.
Je kan ze voor alle vragen altijd bellen, nemen ze niet op dan bellen ze wel terug,
Zeer beleefd en vriendelijk personeel en met verstand van zaken.
Kortom een topteam, ik raad ze iedereen aan.

Uitgevoerd op 06-12-2022

Maike

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zwartepanelen en warmtepomp gekocht

Zonnepanelen en warmtepomp van het merk bob aangeschaft via Rik. Prima spullen en prima service. Een aanrader. De laadpaal ga ik in de loop van het jaar ook bij Bobsolar bestellen.

Uitgevoerd op 20-12-2022

Susan

Zonnepanelen installeren

Goed werk maar slechte communicatie

Het geleverde werk is netjes en we zijn blij dat de zonnepanelen erop liggen.
Echter de communicatie is zeer slecht. 2 x niet op komen dagen voor de installatie. Eerste keer afgemeld middels mail, tweede keer zonder bericht niet komen opdagen. Dat de onderdelen niet beschikbaar zijn dat is overmacht, maar een fatsoenlijk klantcontact en nette communicatie ligt wel in hun handen, maar hierin hebben zij veel steken laten vallen.
Helaas zitten we nog steeds te wachten op onze gegevens voor de zonnepanelen app, hiermee kunnen we ons opgewekte energie bekijken, ook na herhaaldelijk bellen en beloftes nog niets ontvangen.. we bellen maar weer na de vakantie want ze zijn nu onbereikbaar.

Uitgevoerd op 10-10-2022

Lenie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Wij zijn heel tevreden!

Vanaf het moment van offerte tot aan het instaleren van de zonnepanalen zijn wij heel tevreden !
Ook telefonisch contact verloopt plezierig en vakkundig ..
Medewerkers van Medhurst solar systeems gaan snel en zeer vakkundig te werk !
ik zal dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

Uitgevoerd op 20-12-2022

Frouke

Zonnepanelen installeren

Komt afspraken niet na.

voorop gesteld het installatie team was fantastisch. Maar vertegenwoordigers en kantoor mogen nog wel werken aan eerlijkheid en afspraken nakomen. Iedere keer weer ergens achteraan bellen voor antwoorden en de antwoorden die je dan kreeg waren duidelijk direct uit de duim gezogen.

Uitgevoerd op 19-12-2022

M.M.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig, zorgvuldig, vriendelijk

Goed advies, prettig overleg, uitvoering professioneel en zorgvuldig, vriendelijk.

Uitgevoerd op 12-12-2022

Bart-Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed anticiperend na goed contact

Goed contact met verkoopmedewerkers en na een (klein) incidentje omtrent enige afspraken goed afgerond en netjes gemaakt/geïnstalleerd.

Uitgevoerd op 17-11-2022

Rodrigo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nauwkeurig, vakkundig & goede prijs

Werkzaamheden in iets meer als een halve dag uitgevoerd (14 panelen op 2 daken met 2 losse omvormers). App geïnstalleerd en uitgelegd. Top prijs en snel zaken doen!

Uitgevoerd op 14-12-2022

Camel

Zonnepanelen installeren

Goede communicatie, snelle levering

Denken heel goed mee en kijken naar mogelijkheden. Geven een realistisch beeld van de mogelijkheden en eerlijk zonder enig gevoel van iets ‘aansmeren’.

Communicatie verliep vlot. Steeds netjes te woord gestaan voor vragen. Prijstechnisch is het netjes.

Panelen deden het direct zonder enig probleem. Panelen waren vlot (misschien iets te vlot, panelen liggen niet helemaal gelijk en lichte krasjes op sommige randen maar zeker geen invloed op opbrengst! )geplaatst evenals de omvormer.

Afhandeling verliep goed en ben zeer tevreden!
Zonder twijfel zal ik opnieuw voor FDY kiezen!

Uitgevoerd op 02-12-2022

Nesh

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Denken mee. Weten wat ze doen.

Pluspunten: ze denken mee, er is gezocht naar een mooie oplossing om zo min mogelijk kabels door het huis te laten lopen. Dit is super creatief opgelost. Top elektramonteur. Werken netjes. Op het dak zagen ze dat een kapje miste. Samen naar de bouwmarkt gegaan om een kapje te kopen. Dit is extra service. Ze hoefden dit niet te doen.
Aandachtspunt wat uiteindelijk goedgekomen is. Ik ben een leek op dit vlak, echter moest ik op de dag zelf de expert bellen om te vragen, hoe nu verder.. Dat is adequaat opgepakt. Goede ervaring. Heb ze ook aanbevolen bij vrienden.

Uitgevoerd op 08-12-2022

Kees

Zonnepanelen installeren

Netjes werk geleverd precies zoals

Er zijn 2 panelen waar ik beduidend minder opbrengst heb dan de anderen.
Dat verschil is behoorlijk groot

Uitgevoerd op 30-11-2022

H G A

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed overleg met de monteurs

Het is precies uitgekomen volgens de offerte en een week eerder uitgevoerd dan de geplande tatum.De monteurs kwamen een probleem tegen en deze werd in goed overleg en zonder extra kosten opgelost.
Ik kan dit bedrijf aanbevelen voor het plaatsen van zonnepanelen en dit bedrijf heb ik ook bij een kennis aanbevolen en hij is ook met dit bedrijf in zee gegaan.
Ook had ik een probleem met mijn app, niet kon zien hoeveel de zonnepanelen tijdens een zonnigedag opleverde.
Dit werd ook keurig opgelost.

Uitgevoerd op 13-10-2022

Jasper

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Installeurs doorzettingsvermogen

Onderstaand het ongefilterde appje op de vraag van de verkoper.
Hoe is je systeem opgeleverd? Alles gelukt?
Hee Sebastiaan.
De mannen waren er rond 10. 00 en zijn pas net weg. Enorm veel bewondering voor hun doorzettingsvermogen. Het trekken van de kabel hebben ze uren werk mee gehad. Uit eindelijk 35 meter aan kabel.. Ze zijn tussendoor naar de bouwmarkt geweest en uiteindelijk ook nog groene zeep nodig gehad. Ik hoop dat jullie deze mannen flink betalen want dat hebben ze verdient 😉
Voor de rest is het super opgeleverd, het ziet er mooi uit!!

Heel veel respect voor de twee mannen die hier vandaag de hele dag aan hebben gewerkt. Mooi werkafgeleverd en wat een doorzettingsvermogen!!!

Uitgevoerd op 14-12-2022

Thijs

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Kundig, energiek, no nonsense!

Goed advies en een kundige installatie voor een eerlijke prijs. Toppers! Zeker aan te raden...

Uitgevoerd op 03-05-2022

Richard

Zonnepanelen installeren

Zeer te vreden

wij zijn prima geadviseerd.
En zijn super te vrede met de installatie en oplevering van onze zonnen panelen en dit voor een normale betaalbare prijs.

Uitgevoerd op 21-11-2022

Annie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Snelle reactie van de medewerkers. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. We zijn zeer tevreden met de geïnstalleerde zonnepanelen en de service van 360 duurzaam!

Uitgevoerd op 06-12-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review