Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Damla

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Te duur, te laat, slecht uitvoering

Wij hebben deze bedrijf gekozen in januari, uitvoering neem plaats op eind April maar helemaal niet volgens de offerte. In het offerte wij hebben akkoord voor 15 solar panelen op onze dak en 3 panelen op de dak van schuur. Monteur hebben alle 18 panelen op onze dak geplaatst waarbij 3 panelen zijn ip de erfgrens van de dak van onze buurvrouw.
Bovendien installatie Van kabelroute is buiten de muur dus ziet er super lelijk uit.
Wij hebben contact opgenomen met bedrijf voor deze aanpassingen te uitvoeren en hun zei dat wij moeten eerst alle factuurbedrag betalen. Deze betaling is voldaan en 3 maanden verder nog steeds geen reactie van het bedrijf.
Ik zou deze bedrijf niemand aanbevelen omdat Helios solar is te duur voor slechte service en uitvoering.

Uitgevoerd op 28-04-2022

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Premium Solar Top bedrijf

Prima ervaring. Prima bedrijf. Snelle nette installatie en heldere communicatie. Verstaan hun vak en klantgericht! Geweldige offerte verkoper op locatie tot aan het plaatsten van het systeem prima verlopen. Zeker een aanrader

Uitgevoerd op 17-06-2022

Ridvan

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Storm paneel weggewaaid

Afspraken komen ze niet na.
Achteraf sturen ze kosten buiten je offerte.
Eerste storm een paneel is 3 hoog nasr tuin gewaaid heel gevaarlijk.
Alle panelen zitten los.
Beloofde vermogen nog niet behaald panelen leveren minderdan beloofd.
Niet te vertrouwen omdat ze eerst alles laten betalen dan pas komen ze plaatsen. Dit is al een reden om ze niet te vertrouwen.

Uitgevoerd op 12-06-2020

Dave

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies!

Goed Advies, snelle service en vriendelijke mensen!!

Uitgevoerd op 17-05-2021

Chaja

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig!

Goede en eerlijke informatie, elke mail wordt direct beantwoord en afspraken keurig nagekomen.

Uitgevoerd op 14-09-2021

Marco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Duidelijk advies en correcte installatie van het systeem. We zijn er blij mee.

Uitgevoerd op 12-10-2021

Iwan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en goed werk geleverd door prima en vriendelijke monteurs.

Uitgevoerd op 03-03-2022

Ross

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Deskundig

Deskundig, persoonlijk en betrokken dat is het team van Ziezo Solar. Van het begin tot het eind word je door het team meegenomen in het proces. Daarnaast is de nazorg ook zeer netjes.

Uitgevoerd op 18-08-2021

Nicholas

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf. Wordt zeer snel geholpen staan altijd klaar bij vragen en in onze lastige situatie een zeer netjes resultaat. Bedankt!

Uitgevoerd op 22-02-2022

Juliëtte

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede service

Hele goede service, snelle plaatsing, aardige mannen en de installatie probleemloos verlopen!

Uitgevoerd op 10-05-2022

Wouter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Werk uit laten voeren door Ringo en zijn collega's.
Alles loopt soepel en probleemloos vanaf 1e contact tot voltooing.
Dit zijn GEEN rouwdouwers!
Zeker niet te beroerd om een stap extra te zetten om het geheel
esthetisch te perfectioneren. dus geen losse kabels overal omheen en overheen.
Een perfect voorbeeld van een bedrijf dat kwaliteit en esthetiek hoog in het vaandel heeft staan!

Dus voor iedereen die zich suf zoekt in zonnepaneel land naar een betrouwbaar en degelijke partij voor installatie van pv-panelen:
ZIEZO SOLAR

Uitgevoerd op 09-06-2021

René

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig

De panelen zijn snel en vakkundig gelegd, probleempje met 1 paneel werd direct opgelost. Duidelijke uitleg en ik ben zeer tevreden.

Uitgevoerd op 26-01-2022

Loet

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Uitstekend voorgelicht door integere adviseur S. met als advies het in ons geval niet te doen. En goede tips om het energieverbruik te verminderen. Bedankt!!!

Uitgevoerd op 11-05-2022

Louis

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Aanrader!

Een professionele organisatie. Goede kwaliteit en goed werk geleverd door prima en vriendelijke monteurs. N.m.m. de beste technologie (panelen en micro-omvormers). Goede en heldere offerte. Afspraken zijn helder en worden nagekomen. Een aanrader!

Uitgevoerd op 07-06-2022

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Duidelijk en snel

uiterst klant gericht en vriendelijk , de monteurs netjes , tijdens montage overleg en geen rest afval achter gelaten., ook de latere administratieve afhandeling correct.

Uitgevoerd op 01-10-2022

Job

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies

We hebben een hele goede ervaring met Ziezo solar!!! Er is goed met ons meegedacht en er is proffessioneel gewerkt. Ook de omgang en communicatie was erg prettig.
Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Uitgevoerd op 02-04-2021

Sandra

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vriendelijk en duidelijk

Wat ben ik blij dat ik voor Ziezo Solar gekozen heb!
Een vakkundig en enthousiast team. Prettig contact, helder verhaal. Er wordt met je meegedacht in de keuze en bij de plaatsing. Uitvoering in 1 woord: keurig! Geen slingerende kabels, alles netjes gemonteerd en weggewerkt. De heren laten na montage alles picobello achter. Ik zou zonder twijfel weer voor Ziezo Solar kiezen!

Uitgevoerd op 10-04-2021

Nic

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Duidelijk advies

de panelen zijn geplaatst door de mannen van Ziezo Solar , naar volle tevredenheid .het legt er strak op netjes op maat en het is bedrijfsklaar opgeleverd . we zijn er erg blij mee Ziezo Solar is een aanrader .een goed bedrijf nogmaals bedankt

Uitgevoerd op 12-11-2021

Micheldenise

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies

Wij hebben gekozen voor Ziezo Solar op basis van een heel fijn offerte gesprek met Mark, goede prijs, korte lijntjes en snel schakelen. Afgelopen vrijdag zijn de panelen geplaatst. Keurig gewerkt en precies zoals wij het graag wilde hebben. Ook daarna nog wat mail contact gehad met Ringo over de API sleutel van de omvormer. Snelle reacties en super goede service.

Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen, hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Uitgevoerd op 05-01-2022

rob

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede communicatie

Wat een goede installatie door vakmensen, alles werkt in één keer en alles, zowel binnen als buiten, netjes opgeruimd en opgeleverd. Goede communicatie en uitleg bij de oplevering. Ik beveel ZieZO Solar dan ook aan,

Uitgevoerd op 05-02-2022

Jacques

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Klantvriendelijk

Ziezo Solar levert professionaliteit vanaf de offerte tot aan de oplevering. Doordat Ziezo Solar voor de offerte aan huis komt, kwamen zij met een ander legplan voor de zonnepanelen dan de concurrenten. In plaats van 13 panelen, konden zij er 14 plaatsen. De installatie verliep vlot en vlekkeloos. Ook mijn complimenten aan Janie van de backoffice.

Uitgevoerd op 22-04-2022

Christiaan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Ze komen thuis op bezoek en nemen de tijd voor je, ook na de installatie van het systeem en reageren snel op e-mails.
Ze installeren zelf, met een eigen team. Dat zie je aan het geleverde werk.

Uitgevoerd op 17-05-2022

Martijn

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top bedrijf

Topbedrijf. Zij waren tijdens de offertefase het enige bedrijf dat eerst thuis de situatie binnen en buiten op kwam nemen. Goed advies over de verschillende mogelijkheden, plaatsingen, omvormers, etc + een nette prijs. Binnen 6 weken volledige installatie. Installatie heel netjes uitgevoerd door goed team, beleefd en positief. Nu veel plezier aan de app waar ik per paneel de energieopbrengst kan zien en ook mijn overall energieverbruik. 5-sterren echt verdiend.

Uitgevoerd op 07-01-2022

Jannes

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Duidelijk advies

Het hele traject van thuisbezoek met uitvoerige informatie tot en met de installatie van het systeem heb ik als zeer goed ervaren. Na montage ook goede uitleg over de enphase app en aanmelding als elektraleverancier. Ziezo Solar wil ik graag aanbevelen.

Uitgevoerd op 14-01-2022

Edwin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Aanrader

Hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer klantvriendelijk, open en eerlijk. Bekwame leuke ploeg die de montage heel netjes en veilig gedaan hebben. Kortom in de wirwar van aanbieders echt een aanrader. Met de huidige prijzen binnen 3 jaar terugverdiend.

Uitgevoerd op 09-06-2022

Meindert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professioneel

Prima geregeld. Na akkoord op offerte werden de panelen binnen een week geleverd, omdat er een gat in de planning was ontstaan. Alles netjes uitgevoerd en uitgelegd. Fatsoenlijke bedrijf met vriendeljke medewerkers.

Uitgevoerd op 15-04-2022

Sylvia

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Duidelijk advies

Ziezo is één van de weinige bedrijven, dat thuis komt voor een helder overleg. We waren goed geïnformeerd en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Er loopt geen kabel zichtbaar door het huis. In goed overleg is elke stap gezet. De afspraken, de werking van de app, de BTW teruggave, alles is soepel verlopen. Eén klein puntje: Ze hadden een zwaardere boor mee kunnen nemen. Ziezo is een aanrader, echt!

Uitgevoerd op 14-01-2022

Audrey

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede service

Goed advies, beste offerte en een 10 voor klantvriendelijkheid en professionaliteit.
Bij ons ging niet alles meteen perfect, maar binnen een paar dagen alles opgelost en ook een bos bloemen ontvangen. Ik geef 5 sterren omdat je een goed bedrijf herkent aan zijn klantenservice.
Ik kan ZieZo Solar van harte aanbevelen.

Uitgevoerd op 23-03-2022

Bart

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Professionaliteit

Wij hebben Ziezo Solar ervaren als een professionele partij die haar afspraken perfect nakomt. Helder adviesgesprek, scherpe en duidelijk offerte, soepele installatie en snelle actie voor BTW teruggaaf. Panelen werken super en Enphase app is leuke gadget. Top dus

Uitgevoerd op 02-06-2022

Fouad

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Kwaliteit, professionaliteit

Ik heb onlangs zonnepanelen via Ziezo laten plaatsen. Twee monteurs zijn gekomen en de panelen binnen drie uur geplaatst. Ze waren zeer professioneel en gingen gelijk aan de slag. Ik heb verschillende offertes aangevraagd en Ziezo Solar heeft mij het beste bod gegeven. Ik krijg 25 jaar garantie over de product en de rendement. Dit was voor mij de doorslaggevend argument om met Ziezo Solar in zee te gaan. Nu mag ik hopen dat de zon gaat schijnen om mijn zonnepanelen aan het werk te zetten.

Janie van de klanten contacten heeft mij na een kleine miscommunicatie goed op weggeholpen. Zij hecht veel waarden aan service en dat laat zij ook blijken. Dank Janie. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan mijn vrienden en kennissen. Keep up the good work!

Uitgevoerd op 12-04-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review