Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Meinte

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Super service, snel en kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over AddSolar. Ze zijn snel, vriendelijk en leveren vakwerk. Dus overweeg je zonnepanelen dan is AddSolar absoluut aan te raden.

Uitgevoerd op 19-04-2021

Sven

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

oplichters

De zonnepanelen halen maar 75% van de beloofde prestatie. Ik verzoek al het hele jaar een vervanging volgens garantie te krijgen, maar ze ignoreren het gewoon!!
Of antwoorden met een excuus en ignoreren dan weer

Uitgevoerd op 16-04-2020

Bert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden, deskundig.

Uitstekend advies en uitleg, vragen helder beantwoord, gebruikte materialen top, uitvoering werkzaamheden erg goed en mooi gedaan. Bijzonder aardige, kundige medewerkers, zowel back-office als voor de offerte en de plaatsing zelf.

Uitgevoerd op 19-04-2021

H.J.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

komt afspraken na

De uitvoering had wat voeten in de aarde maar uiteindelijk is het naar behoren uitgevoerd en zijn de afspraken prima nagekomen

Uitgevoerd op 20-04-2021

Marja

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Perfect werk geleverd!

Ik ben door Mohammed uitstekend geïnformeerd! Er was veel tijd voor al mijn vragen.
Kreeg een goede offerte en vandaag liggen de 6 mooie strakke panelen op mijn dak! Alles perfect gegaan en goede uitleg van Yousef over bv de app.
Echt super tevreden over FDY-installaties! Kan dit bedrijf iedereen aanraden! Top!

Uitgevoerd op 20-04-2021

Erik

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima en netjes werkend bedrijf

Duurzaamheidscentrum Nederland heeft bij ons zonnepanelen gelegd en van A tot Z was dit een prima ervaring. Thuis goede toelichting gegeven op het proces en de mogelijkheden. Vervolgens is er een schouw gepleegd, in overleg besloten hoe we het in gingen kleuren en dat is vervolgens ook zo gebeurt. Dus wat er wordt afgesproken, wordt nagekomen. Prima ervaring dus en zeker aan te raden!

Uitgevoerd op 11-11-2020

John

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede uitleg, vriendelijk vakkundig

Na verschillende offertes besloten met JD energy systems in zee te gaan. Dit mede door goede uitleg van Lex, en snelle reactie op mijn vragen achteraf, ook van het kantoor. Dit gaf mij een goed en vertrouwd gevoel. Personeel is vriendelijk, en de zonnepanelen installatie is snel, vakkundig en netjes uitgevoerd.

Uitgevoerd op 14-04-2021

Dewald

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Zeer tevreden
Het eerste contact moment offerte tot uiteindelijk oplevering kan niet anders zeggen top
Deze man hans ( ecogreentwente) denkt mee heeft de voors en tegens van verschillende opties netjes op papier gezet en uitgebreid besproken
Door het meedenken tegelijk een hybride warmtepomp geïnstalleerd waar wij anders pas in een vervolg stadium aan hadden gedacht
Bij andere leveranciers (waar we ook offertes van hebben gehad ) was dit zeker niet gelukt qua kwaliteit en prijs
Kortom voor eventuele uitbreiding van dit systeem in de toekomst weten wij waar we moeten en willen zijn
Ecogreentwente bedankt

Uitgevoerd op 16-04-2021

Kees en Vera

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Prima en betrouwbare bedrijf

Duidelijke uitleg over wat de mogelijkheden en de opbrengsten zijn van de zonnepanelen, klant vriendelijk. Professioneel en een goede installateur. Wij zijn zeer tevreden

Uitgevoerd op 02-04-2021

Huub

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Gedagen en deskundige plaatsing.

Het advies was heel goed van iemand die de praktijk kent. Dacht mee voor de juiste plaatsing van panelen en omvormer. De uitvoering was prima en netjes ook op moeilijk bereikbare plaatsen.
Klein minpuntje was de planning.
Zeer tevreden een aanrader.

Uitgevoerd op 12-04-2021

Edward

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Betrouwbare partij en zeer tevreden

De zonnepanelen laten plaatsen door Kodakzo. De werkzaamheden waren in één dag volledig perfect geregeld. Duidelijke uitleg over wat de mogelijkheden en de opbrengsten zijn van de zonnepanelen, klant vriendelijk. Professioneel en een goede installateur.

Uitgevoerd op 12-04-2021

Jaap

Zonnepanelen installeren

Uitstekende uitvoering werk

Zeer kundige medewerkers en voorlichting over gebruik applicatie, zeer prettig in omgang en in de wijze van voortgang uitvoering.

Uitgevoerd op 23-03-2021

huib

Zonnepanelen installeren

Afspraken goed nagekomen

goed contact, duidelijke offerte, uitvoering op korte termijn, werk snel en zorgvuldig uitgevoerd

Uitgevoerd op 13-04-2021

Marcel

Zonnepanelen installeren

Vakkundig bedrijf , zeer tevreden

Vakkundig bedrijf, correcte mannen die de panelen vlot en precies en snel hebben gelegd.
Ook flexibel om tot s, avonds door te werken om de klus toch te klaren.
Echt aan te bevelen!

Uitgevoerd op 14-04-2021

A.A.M.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Klantvriendelijk, snel, vakkundig

Goed advies, klantvriendelijk, snelle en vakkundige plaatsing zonnepanelen en omvormer en nette aansluiting op de groepenkast.

Uitgevoerd op 14-04-2021

Rob

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Super tevreden.

Helemaal top, uitstekende ervaring!
Vanaf moment 1, de inspectie en uitleg door Niels Klein tot het in werking stellen van het systeem, een prima samenwerking met Mijn Energie Brabant. Kleinschalig bedrijf met hele korte lijnen. Afspraken worden volledig nagekomen, tijdsventers kloppen, de installatie plus de uitleg verloopt heel goed, onvoorziene problemen worden in no-time verholpen. Kortom: een geolied goed op elkaar ingespeeld team en dus zeker aan te raden voor iedereen die nadenkt over de aanschaf van zonnepanelen!

Uitgevoerd op 17-03-2021

L. Phang

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Help de milieu

Op aanranden van mijn zoon heb ik besloten contact op te nemen met HalloStroom. Het is niet te vergeeft geweest. De service & advies van HalloStroom zijn duidelijk. De mensen die de zonnepanelen komen installeren zijn heel vakkundig alsmede de monteur. Alles wordt heel keurig geïnstalleerd, afgewerkt en afgeleverd. De werking capaciteit van de zonnepanelen, wanneer de zon schijnt, is uitstekend.

Uitgevoerd op 07-04-2021

Marco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed advies, nette uitvoering

Duidelijke offerte vooraf, installatie netjes en professioneel gedaan!

Uitgevoerd op 01-02-2021

Doede

Zonnepanelen installeren

Afspraak is afspraak.

Offerte aangevraagd. Een week later fiat gegeven en een week later geïnstalleerd. Top.

Uitgevoerd op 08-04-2021

Aanbevolen door klant

Perfect verlopen van begin tot eind

Zeer goede informatie bij de start. Heldere offerte, heel concurrerend ook. Zeer plezierig en adequaat contact tijdens het proces. Snelle afhandeling en perfect aangelegd.

Uitgevoerd op 12-04-2021

Martijn

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer vriendelijk en klantgericht.

Goed en eerlijk advies en totaal overzicht met reële berekeningen van de te verwachten opbrengsten rekening houdend met ligging en schaduwwerking.
Flexibel met inplannen en meedenken in oplossingen m.b.t. herstelwerkzaamheden preventief dak onderhoud.
Tevens op de dag van levering snelle oplossing gekomen bij defect zonnepaneel door transportschade van groothandel.
Op zeer korte termijn installatie voltooid.
Controle en een 2e schouwing van het dak en de meterkast een week voor installatie na dat de dakdekker de dakbedekking in orde had gemaakt geeft veel vertrouwen.
Kortom fijne mensen om mee samen te werken.

Uitgevoerd op 08-04-2021

E

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt. Bekend bedrijf.

Netjes gewerkt. Bekend bedrijf.

Uitgevoerd op 10-04-2021

Han

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Komen afspraken goed na

Deskundig en prettig advies en montage.

Uitgevoerd op 09-04-2021

Pepijn

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Superblij van advies en montage

Vanaf begin goed advies over zonnepanelen. De offerte was gedetailleerd en dat is een verademing met alle anders offertes van andere aanbieders van zonnepanelen. Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je. Alle afspraken die we gemaakt hebben zijn keurig nagekomen. Ze waren op tijd op dag van installatie. De montage is goed gedaan. Alle kabels zijn netjes weggewerkt op het dak en richting meterkast. En nu ook na twee maanden ben ik 🙂 en heb ik een glimlach. Prijs/ kwaliteit is hier echt op zijn plaats.
Pluspunten:
- maken afspraken die ze nakomen
- heldere offerte
- ze zitten niet vast aan één leverancier (veel andere aanbieders wel
- ze kunnen omgaan met een complexe installatie
- nette afwerking.
- goede nazorg.
Ik schrijf weinig reviews, maar deze review is wel op zijn plaats. Gewoon top gedaan.

Uitgevoerd op 26-01-2021

T.

Zonnepanelen installeren

Goed begin, daarna stopt het

Gesprek vooraf duidelijk. Plaatsing prima. Panelen met uitlees mogelijkheid via app. Service zou zijn dat indien storing Van buren dit meldt, dit gebeurt echter niet, moet je zelf in de gaten houden en achteraan gaan. Moeilijk bereikbaar en lastig afspraak te maken. Kortom goed begin, maar slechte nazorg. Erg jammer, toch wel teleurgesteld.

Uitgevoerd op 10-04-2020

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakwerk geleverd netjes gemonteerd.

Goed advies, zijn tevreden kan niet beter!!!!

Uitgevoerd op 19-02-2021

Arjen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

De afspraken en het uitgevoerde werk prima verzorgd.
Resultaat een nette en strak uitgevoerde installatie.

Uitgevoerd op 07-04-2021

Jan

Zonnepanelen installeren

Zeer vakbekwaam bedrijf

Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. Van advies/ verkoop -schouwen- kantoor- montage van panelen , elektra en dakdoorvoer en afwikkeling btw terugvragen enz hebben we alleen zeer betrokken ern erg plezierige mensen getroffen. Afspraken werden keurig nagekomen en er werd actief meegedacht om het eindresultaat zo mooi mogelijk te maken. Wij willen Hemmes Installatietechniek hartelijk aanbevelen mocht u van plan zijn zonne-panelen aan te willen schaffen.

Uitgevoerd op 09-03-2021

jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

goed werk geleverd

Wat afgesproken is, is nagekomen. vriendelijke en hulpvaardige medewerkeers

Uitgevoerd op 07-04-2021

Henri Snoek

Zonnepanelen installeren

Goede uitleg wat te doen vandaag

Het werk werd snel uitgevoerd door de 2 uiterst bedreven en gemotiveerde mensen van Atlas Power.
Het werkt net een paar uurtjes dus verder nog geen ervaring. Maar het ziet er goed uit.

Uitgevoerd op 07-04-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review