Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Erik

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snelle levering, zeer tevreden

De zonnepanelen zijn binnen 4 weken geplaatst. We zijn erg tevreden met hoe het contact verliep. De monteurs waren erg vriendelijk en hebben erg goed hun best gedaan. Met 10 panelen wekken we meer dan de buurman op met 14 panelen ;)

Uitgevoerd op 20-09-2022

Eric

Zonnepanelen installeren

Niks is te veel, klant is koning

Net als ze in hun advertentie zeggen; van A tot Z geregeld, duidelijk verhaal door verkoper, komen thuis kijken en geven dan advies op maat, rustige jongens die weten wat ze doen, netjes gewerkt en schade( pan wax gebroken en nok pan zat los ) keurig hersteld, duidelijke uitleg bij installeren in de meterkast en werking app, ik ben super tevreden en durf dit bedrijf bij iedereen aan te bevelen

Uitgevoerd op 17-09-2022

Danny

Zonnepanelen installeren

Top Bedrijf

Top bedrijf. Alles was duidelijk, vanaf het begin tot de dag van installatie. Keurige installatie en vriendelijk personeel. Goede prijzen en geen verassingen achteraf. Een aanrader!

Uitgevoerd op 25-08-2022

Ronald

Zonnepanelen installeren

Niet komen opdagen

Wij hebben duurkracht de opdracht gegeven ( had er een goed gevoel bij ) echter op de plaatsing datum ,zijn ze niet komen opdagen. Veel bellen , maar vanwege vakantie werd er niet opgenomen op kantoor.
Uiteindelijk na een paar dagen en na messenger contact,kreeg ik iemand aan de lijn , en zijn reactie was , dat de monteur zich ziek had gemeld. Zelf heb ik hiervoor 600 km moeten rijden vanaf mijn vakantie adres voor de plaatsing van de panelen.( vond ik ook niet erg , als de panelen er maar op kwamen ) Tot op de dag van vandaag , nog nooit een excuses gehad van dit bedrijf. Toen opnieuw een afspraak gemaakt , en je kan het al raden , niet de juiste haken voor mijn dak aanwezig. Zelfs dat had ik doorgenomen met de verkoper. Dit was niet gecommuniceerd met de werknemers. Kortom nog geen panelen , en ik hoef ze dan ook niet meer van dit bedrijf.ze bellen niet eens terug met een excuses. Gewoon schandalig. Een boze teleurgestelde klant

Uitgevoerd op 09-08-2022

Tonny

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Heel fijn i.v.m de communicatie van de gehele opdracht. Zeer duidelijk advies en ook verstand van zake. De jongens hebben heel mooi werk afgeleverd en werken ook echt door.
Ik durf ze iedereen aan te raden ,ook een fijn gevoel bij gehad. Tonny de Cortie

Uitgevoerd op 31-08-2022

Owen

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top bedrijf

Wij zijn uitermate tevreden met de zonnepanelen van Pro-Duurzaam. Goede voorlichting gehad voordat ik tot aankoop overging en de installatie ging keurig volgens afspraak. Inmiddels doen de zonnepanelen al een 3 maanden hun werk en volgen we in de app de resultaten. Het was een goed besluit voor het milieu en portemonnee!

Uitgevoerd op 19-05-2022

Munir

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijne communicatie

Recent zonnepanelen laten plaatsen bij mij thuis, meneer gaf ook aan dat ze met laadpalen werken. Aangezien ik een elektrische auto heb kwam dit perfect uit.

Hele fijne communicatie gehad, echt mijn complimenten!
Dikke aanrader!

Uitgevoerd op 09-07-2022

Charles

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

100% Tevreden!

Prettige en heldere communicatie. Snelle, nette en professionele installatie. Ik ben 100% tevreden.

Uitgevoerd op 06-07-2022

Wilma

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

TOP bedrijf, hebben ons super goed geholpen, met duidelijke informatie vanaf het moment van offerte tot oplevering en ook met het invullen van de formulieren t.b.v. BTW teruggave.
De installateurs hebben alles netjes en schadevrij achtergelaten.
Een echte aanrader.

Uitgevoerd op 16-08-2022

D

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Oog voor de klant, goede prijs/kwal

De aanloop naar het plaatsen van panelen verloopt prettig. Komen langs voor een schouw in plaats van op afstand zoals zovelen. Daarbij mogelijkheden voor het stellen van vragen en persoonlijk advies.
Uiteindelijke plaatsen verliep ook vlug, ondanks koude wintermaanden.
Helaas bleek na plaatsing kleurverschil in de full black panelen te zitten, wat olieachtige vlekken. Niet de schuld van Alfazon maar vanuit leverancier waar andere 'normen' voor kleur gelden dan hier. Uiteindelijk heeft Alfazon dit goed opgelost en is merkbaar dat zij staan voor tevreden klanten.
Enige tip voor Alfazon is de communicatie. Deze moest vaak vanuit de klant komen(waar wel direct op werd gereageerd). Een en ander zal ook komen door de verhitte energiemarkt waarin wij verkeren en de drukte die dat met zich meebrengt.
Uiteindelijk zou ik Alfazon adviseren gezien prijs/kwaliteit en aftersales. Twee vrienden hebben dit inmiddels ook gedaan.

Uitgevoerd op 09-12-2021

Theo

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Bezoek aan huis met duidelijke uitleg en advies .Goede afspraken . Snelle levering en montage. Zeer
tevreden met nette montage en afwerking. Kortom een prima en goed bedrijf, aanrader dus.

Uitgevoerd op 01-07-2022

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Helder, snel en servicegericht !

Na vriendelijk prettig en flexibel offerte traject is na opdrachtbevestiging binnen enkele weken de installatie geplaatst. Geheel volgens afspraak en prettig in contact zijn de zonnepanelen geïnstalleerd. De uitvoering zelf ging vlot en goed op het hoge pannendak en het andere gedeelte op een groendak, had meer tijd en aandacht nodig dan beschikbaar. Dit is prima opgelost door hiervoor direct een volgende serviceafspraak te maken waardoor dit helemaal goed is gekomen. Kortom prima ervaring!

Uitgevoerd op 07-07-2022

Denise

Zonnepanelen installeren

Eén groot drama en bak ellende!

Er kan intern nog een hoop verbeterd worden bij dit bedrijf. De offerte ging in eerste instantie goed. Planning vervolgens absoluut niet. Drie keer een datum gepland voor installatie, twee keer geen monteurs. Maar wel al een aanbetaling gedaan. De monteurs zijn super. Deskundig, vriendelijk en hard werkend. Zij verdienen wel de credits! Maar ook zij worden het bos ingestuurd en krijgen geen reserve onderdelen mee. Groepenkast moest vervangen worden en een omvormer stuk. Weer 1,5 uur wachten. Op kantoor waren de mensen dus al naar huis die over de app en inloggegevens gaan. Maar wel na installatie het openstaande bedrag direct mailen met verzoek om betaling. Volgende dag gebeld en gemaild over de app en inloggegevens. Kon wederom niet opgelost worden, pas na het weekend. VERSCHRIKKELIJKE AFTERSALES! Tip: stuur de inloggegevens en naam van de app mee na aanbetaling! Maar nu wel weer vragen om betaling en een restant van 500 euro open late

Uitgevoerd op 14-07-2022

J

Zonnepanelen installeren

technisch goed,

Aftersales laat te wensen over

Uitgevoerd op 01-07-2022

J

Zonnepanelen installeren

onbetrouwbaar bedrijf

Helaas al een half jaar bezig zonnepanelen geplaatst t hebben. slechte/geen communicatie, foutieve facturen, steeds excuses. afspraken afzeggenn last minute. beloven terug te bellen doen ze niet. helaas een aanbetaling gedaan, dus kan er niet onderuit. maar denk 2 keer na voor je hier besteld

Uitgevoerd op 25-07-2022

Rudi

Zonnepanelen installeren

zeer snelle levering

zeer snel geleverd ,na enkele weken na offerte al geïnstalleerd. vakkundig en netjes. ook heel goede begeleiding en after sale service

Uitgevoerd op 21-07-2022

Ercan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Jong en professioneel bedrijf

Het is een jong bedrijf die op een professionele manier zijn werk uitvoert. Het is een bedrijf die zijn afspraken nakomt en zo goed mogelijk zijn klanten op de hoogte stelt over de gang van zaken. Ze denken met de klant mee en proberen hun klanten zo tevreden mogelijk te maken.

Uitgevoerd op 05-07-2022

Allard

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed en persoonlijk contact

Goed advies in eerste gesprek, duidelijke en snelle communicatie. Installatie is snel, netjes en vakkundig afgeleverd. Hoog serviceniveau!

Uitgevoerd op 28-06-2022

Hans en Annemie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakwerk volgens afspraak

Glenn en Burak hebben prima vakwerk geleverd. Waren vriendelijk en gaven uitleg over de werkzaamheden. Na geleverde arbeid werd ik zelfs op het dak uitgenodigd. Klassewerk!

Uitgevoerd op 13-07-2022

Jeannette

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Op afgesproken datum geïnstalleerd

Yousef heeft de tijd genomen om uitleg bij de offerte te geven. De installatie ging vlot. Ik profiteer nu al van de teruglevering.

Uitgevoerd op 20-05-2022

Ted

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

A counter-intuitive review

Based on my son's excellent experience with Boon Duurzaamheid for solar panels installation, I decided to install solar panels at our house. An offerte was made, a technical inspection was performed, and I promptly paid a 25% down payment. Then things changed.

The health situation of my spouse made it necessary to put our house up for sale and purchase a single-level apartment in a building with an elevator. The solar panel installation had not yet taken place.

I wrote to Boon Duurzaamheid, cancelled my order, and asked if my down payment (minus the costs the company had incurred) could be returned. I wondered if the company would honor my request for the return of part of the 25%.

I received a very generous and very kind email from the company indicating that they would indeed return most of my down payment. Their response showed an integrity and generosity that should be a model for all businesses.

Uitgevoerd op 04-07-2022

Frans

Zonnepanelen installeren

Product goed, bedrijf inferieur

Met de producten is niets mis, ze werken perfect. Maar het bedrijf is van een inferieur niveau. De monteurs wilden snel klaar zijn en ruineerden mijn dakgoot. Ondanks overtuigende bewijzen ontkent de directie aansprakelijkheid. Het ergste is nog dat zij de goedwillende medewerker van Collectief Belang, die tussenpersoon was, in zijn hemd laten staan. Ze hebben alle compromissen afgewezen en prefereren een rechtzaak.

Uitgevoerd op 07-01-2022

M

Zonnepanelen installeren

Nazorg zeer slecht

Had een goed gevoel bij de aankoop. De panelen waren aangesloten echter was Soltectum vergeten om de panelen digitaal aan te sluiten. Het duurde weken voordat de panelen digitaal werden aangesloten (hierdoor miste ik een aardige opbrengst) maar zit nog steeds na twee maanden installatie te wachten op mijn inlog gegevens voor de app waarmee ik het gedrag van de panelen kan bestuderen. Tevens wacht ik nog steeds op het herstel van schade maar hier wordt verder niet op gereageerd. Hopelijk kan mijn rechtsbijstandsverzekering dit rechtzetten. Wees gewaarschuwd, aandacht voor de klant tijdens nazorg (kost euro's) is er niet, ik raad dit bedrijf af!

Uitgevoerd op 18-05-2022

Gerard

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer scherpe prijs

Van te voren meerdere offertes gevraagd en deze was ongeveer de helft goedkoper. De verkoper heeft ons goed geïnformeerd en afgelopen donderdag zijn de panelen voor zover ik kan zien goed geplaatst. Tot nu toe top.

Uitgevoerd op 07-07-2022

Ronald

Zonnepanelen installeren

Snel, met kennis van zaken en netje

Na een goed advies gesprek nu de 10 panelen op het dak.
Snelle en vakkundig montage door drie vriendelijke en voorkomende net werkende monteurs.
Klasse.

Uitgevoerd op 13-07-2022

hans

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundige mensen prima gewerkt.

Professionele vriendelijke mensen die hun werk vakkundig en netjes afleveren, komen afspraken na en leggen alles netjes uit en denken met je mee.

Uitgevoerd op 13-07-2022

Martijn

Zonnepanelen installeren

Komen afspraken niet na.

Ze zijn moeilijk bereikbaar, bellen niet terug en als klap op de vuurpijl komen ze op de dag van installatie niet opdagen. Daarna doen ze ook geen enkele moeite om het op te lossen.

Uitgevoerd op 08-07-2022

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Van a tot z alles perfect geregeld!

Vanaf het begin alles perfect geregeld ! Je wordt duidelijk begeleid met het aanmelden voor teruggave aan energieverstrekker en btw teruggave is ook een fluitje van een cent. Monteurs zeer netjes en beleefd, in overleg nog gekeken of bekabeling binnen door kon maar was niet mogelijk. Buitenom zeer netjes weggewerkt, nagenoeg niet zichtbaar achter regenpijp en ook op onze hoekwoningop het dak ook niets meer zichtbaar. Klachten welke ik lees over de log in welke lang zou duren alvorens deze verstrekt is heb ik niet meegemaakt. Dezelde dag na de restbetaling kreeg ik al een log in toegestuurd.
Bij de aanvang van monteren is klaarblijkelijk vergeten een meterkast te bestellen de monteur heeft ervoor gezorgd dat het systeem in dd oude situatie werkte. Meterkast is 1 dag later met spoed geleverd en door monteur Ali dezelfde dag tot in de avonduren nog gemonteerd. Aan kennissen Helios geadviseerd en hopelijk krijgen zij dezelfde ervaring.

Uitgevoerd op 13-06-2022

Jan

Zonnepanelen installeren

Persoonlijk, vakkundig en duidelijk

Zwolle panelen onderscheid zich dat ze persoonlijk aan huis komen voor advies en niet zoals de meesten online. Offerte met duidelijke uitleg. Vandaag plaatsing, zonder problemen, keurig en vakkundig. Thomas komt na die tijd om alles in te leren, registreren en uitleg te geven over bv. de app. Super tevreden.

Uitgevoerd op 08-07-2022

Nicole

Geverifieerde klant

Ronduit teleurstellend

Waarom verbaast het me niet dat Solar Groep Twente failliet is? Om het simpele feit dat de nazorg waardeloos is. Het verkopen van de panelen kunnen ze als de beste, maar eenmaal gelegd, verdwijn je als klant volledig van hun radar. Mijn panelen werken niet goed en ben nu al ruim 1 1/2 jaar (!) bezig om mijn klacht afgehandeld te krijgen of beter om überhaupt contact met ze te krijgen. Hoewel je heel vriendelijk te woord wordt gestaan door de receptioniste (?) als je belt, blijft ondanks toezeggingen verdere actie volledig uit. Het is natuurlijk ontzettend vervelend voor het personeel dat zij met een faillissement worden opgezadeld, maar een dergelijk bedrijf heeft natuurlijk geen enkel bestaansrecht. Hoe krijg je het als management voor elkaar om in een tijd waar energietransitie booming-business is, een faillissement te moeten aanvragen. Hier is geen enkel excuus voor richting je personeel en zeker niet richting de gedupeerde klanten!

Uitgevoerd op 08-07-2022

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review