Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Thea

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede voorlichting en top service

Vooraf een duidelijk gesprek thuis met goede voorlichting Op de dag van het leggen ging het als een trein. Top groep mensen.

Uitgevoerd op 19-11-2021

Familie

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Netjes en correct

Het advies gesprek met Reinald was erg fijn. Geen opschep verhalen, cijfertjes nasa lijm dit nasa dat e.d.(zoals bij andere) gewoon zoals het is. Bij ons kwam het over dat hij niet verlegen zat om het werk en dat bedoel ik positief. Het is gewoon zoals het is en zoals het gedaan wordt en dan ligt bij jou de keuze of je het doet.

Reinald dacht ook mee aanoplossingen zoals het omleggen van de aansluitingen op zolder zodat de omvormer en de wasmachine keurig aangesloten konden blijven.
De installateurs waren enorm vriendelijk en kundig! Legden veel uit en kwamen bekwamen over. Wij zijn tot heden blij!

Uitgevoerd op 07-01-2022

Pascal

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Kregen een heel goed advies van Pieter, zij waren niet de goedkoopste maar gaven het beste advies. Met name de aandacht voor het toekomstig gebruik van de installatie in combinatie met accu's sprak ons bijzonder aan. Ook zijn de garanties, veiligheid en kwaliteit van de installatie prima in orde.

Uitgevoerd op 12-01-2022

Inge

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Jos heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de zonnepanelen, wat erg prettig was! De monteurs waren super vriendelijk en behulpzaam! Snel en vakkundig geïnstalleerd en informeerde ons goed over het gebruik en de app! Kortom, wij bevelen Solar Groep Twente van harte aan!

Uitgevoerd op 14-01-2022

Herbert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Van A tot Z prima verlopen

Fijne communicatie, houden zich aan de afspraken, van offerte t/m installatie prima verlopen.

Uitgevoerd op 06-01-2022

Henk

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Alles op tijd, snel en zeer goed

De monteurs geven prima inlichtingen, en werken zeer zeer goed.
Jos de vertegenwoordig heeft ons heel goed behandeld.

Uitgevoerd op 14-01-2022

Harm

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden

Alles correct afgehandeld (offerte, plaatsing, nazorg)

Uitgevoerd op 14-01-2022

Manuel

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tervreden

In dec is Ronald geweest voor een gesprekje en direct alles maar rond gemaakt.
afgelopen vrijdag de 14e is Michael geweest de 10 panelen te plaatsen.
Alles is zeer netjes gebeurd en alles in overleg.
Nette prijs, snelle levering kortom zeer tevreden!
Laat die zon maar komen!

Uitgevoerd op 14-01-2022

Tjeerd

Zonnepanelen installeren

Meijpra Zon

Een magere voldoende.

De afgesproken werkzaamheden uit de offerte waren technisch niet mogelijk bleek bij de installatie. Zonder toelichting verschenen er plotseling 2 Tsjechische installateurs die moeilijk communiceerden en van de installatie van de productieregistratie App niets wisten. Bij de installatie werden de panelen een stuk op het dak van de buren gelegd, wat door ons ingrijpen gecorrigeerd werd. In totaal is men drie keer geweest om alles werkend te krijgen, waarbij uiteindelijk ons niet op alle mogelijkheden is gewezen.

Uitgevoerd op 24-12-2021

Cor

Zonnepanelen installeren

Nauwkeurig, snel en vakmanschap

Na offerte traject werden de afspraken keurig nagekomen, super installatieteam, uiterst vriendelijk, meedenkend en professioneel team. Verbluffende snelheid. Deze vriendelijk organisatie kan ik iedereen aanbevelen. Roel en het gehele team bedankt.

Uitgevoerd op 13-01-2022

Leroy

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Bedankt solar groep Twente

Bedankt solar groep Twente,

Voor de uitstekende service en uitleg. Aan iedereen aan te bevelen.

Leroy kleine

Uitgevoerd op 10-01-2022

Gerard

Zonnepanelen installeren

Bagger bedrijf

Nederlandse Zonnepanelen Unie komt zijn afspraken niet na. Bellen niet terug en reageren niet op mails. Ze brengen slecht een schriftelijke offerte uit maar komen niet aan huis. Er komt desgewenst iemand voor een schouw. verder ku je tekenen voor de offerte. Maar als je een huis koopt wil je toch zien met wie je zaken doet. bijv. de makelaar. Koop je een nieuwe auto wil je ook weten bij welke garage en welke dealer

Uitgevoerd op 08-09-2023

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig volgens afspraak

Goede en duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn vakkundig uitgevoerd door professionele en aardige monteurs

Uitgevoerd op 12-01-2022

P.

Zonnepanelen installeren

Meijpra Zon

Na 3 maanden nog niet klaar

Waar te beginnen... "Werkvoorbereider" - kon niet aangeven hoe de leiding moest lopen. Monteurs moesten het zelf uitzoeken. Zagen geen mogelijkheid. Alleen de zonnepanelen (met micro-omvormers) werden gelegd. Gebruik van een ladder tegen een kunststof goot. Ander bedrijf werd ingeschakeld met onduidelijke afspraken (zo bleek, ook naar het andere bedrijf toe). Zij konden de leiding aanleggen. Maar... nummers van de omvormers niet genoteerd of kwijtgeraakt door Meijpra. Gevolg: er moet nog steeds iemand komen om het dak weer op te gaan, omvormers op te zoeken en nummers te noteren. Elke keer zelf overal achterna bellen. Bellen of ze langs kunnen komen - thuis blijven en dan word je niet afgebeld als ze toch niet langskomen. Ik zou het niet geloven als ik er niet zelf bij zou zijn. Ben benieuwd wanneer de klus wordt afgemaakt. Betere planning, alleen aannemen wat je werkelijk goed kan leveren zou veel meer opleveren.

Uitgevoerd op 12-11-2021

Niels

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

Zeer tevreden, Goede kwaliteit

Recent heb ik door Soltectum zonnepanelen laten plaatsen naar alle tevredenheid. Het was binnen 1 dag geïnstalleerd. De installateurs zijn erg meedenkend. Een echte aanrader!

Uitgevoerd op 07-01-2022

F.

Zonnepanelen installeren

komen afspraken niet na

Verkoper vertelde in verkoop gesprek dat Solargroep doet wat ze zeggen maar dat is niet waar!
Ze doen niets!!!
De afspraak werd op de ochtend zelf verzet omdat personeel ziek was. kan gebeuren maar ik had wel vrij genomen en kon niet meer naar mijn werk. Enkele dagen later werd de installatie als nog uitgevoerd. Over tegemoetkoming zou men terug komen. we zijn halfjaar verder en meerdere keren het bedrijf hierop nog aangesproken maar ze laten niet van zich horen!

Dit bedrijf aanbevelen? Echt niet!!

Uitgevoerd op 24-06-2021

Frank

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

conform afspraken en planning

goed voorlichtings- / verkoopgesprek, alles daarna uitgevoerd volgens de offerte inclusief de nieuwe meterkast. Zowel elektricien als de 2 installateurs hebben goed werk geleverd. Ook de instructies voor het aanmelden van de zonnepanelen, het in te vullen btw-teruggave formulier en hoe de app van Solar Edge te installeren waren goed gecommuniceerd. heb de eerste kW al verdiend. Zeker aan te bevelen.

Uitgevoerd op 29-12-2021

Peter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed en net werk geleverd.

Na een oriënterend gesprek met Lex de bevestiging gegeven tot het plaatsen van de zonnepanelen. Deze zijn geplaatst mede een nieuwe meterkast. Alles netjes gemonteerd en achtergelaten. Aardige en professionele installateurs. Top!

Uitgevoerd op 04-01-2022

Marc

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snel geleverd en netjes uitgevoerd

Prettig contact met het hoofdkantoor en panelen konden al snel geleverd worden. Op de dag van installatie was er in eerste instantie wel wat verwarring over de aanpak, maar dat was gelukkig snel opgelost. Zonnepanelen waren snel en netjes geïnstalleerd en konden diezelfde dag nog in gebruik worden genomen.

Uitgevoerd op 30-12-2021

O

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

Top bedrijf met top mensen!

Het hele proces van begin tot eind super tevreden mee. Ze kwamen op het eerste gesprek al vertrouwelijk over en hebben mij goed geadviseerd, kortom dik tevreden!

Uitgevoerd op 03-01-2022

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Vakkundig en betrouwbaar

In slechts één middag sjouwde de monteur in z'n eentje 14 panelen naar boven en installeerde die op mijn dak. Tegelijkertijd verzorgde de electriciën de aansluiting op de meterkast, met minimale overlast (de spanning is er niet eens af geweest). Alles precies volgens afspraak en dat in moeilijke corona omstandigheden met veel zieke medewerkers. Dank aan JD Energy Systems voor het geleverde werk; wij zijn tevreden!

Uitgevoerd op 30-12-2021

pieter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

Dit is een prima bedrijf, is aan te bevelen.

Uitgevoerd op 30-12-2021

Peter

Zonnepanelen installeren

Snelle plaatsing helemaal TOP !

Heel tevreden met de vakkundig en vriendelijke mannen die ze geplaatst hebben Binnen 4 uurtjes gepiept Top jongens mijn complimenten Ook het voortraject heel duidelijk en overzichtelijk alleeen maar roem ga zo door.

Uitgevoerd op 20-12-2021

AAHG

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Erg tevreden

goed advies en snelle afhandelingen en behulpzaam met alle vragen

Uitgevoerd op 28-12-2021

Jan

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Ja zeker wij zijn zeer tevreden

Goed geadviseerd door Roy
Netjes en schoon gewerkt,
Gratis hulp bij btw teruggave.
De mensen die de panelen plaatsen hebben netjes gewerkt en de man die het binnenwerk deed ook netjes en goede uitleg en hij luisterde ook naar argumenten m.b.t. plaats omvormer.
Kortom wij zijn tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan.

Uitgevoerd op 22-12-2021

Marlies

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijn contact en komen afspraken na

Wij vonden het heel prettig om een face to face gesprek te hebben. Tijdens ons gesprek werden duidelijk de voor en tegens van verschillende systemen toegelicht en hebben we heel duidelijk gesproken over onze wensen voor nu en voor de toekomst. Hierop hebben we onze offerte ook laten aanpassen. Onze vragen werden goed beantwoord en waar nodig verder uitgezocht. Ook het plaatsen van de zonnepanelen is heel prettig verlopen, na de plaatsing werkte de app van de leverancier niet optimaal, maar na wat aanpassingen en de ervaring van Youssef was dit binnen enkele dagen opgelost. Voor ons staat een kwalitatief product en de service altijd voorop en dat kan met een gerust hart aan deze mensen over laten!

Uitgevoerd op 27-11-2021

Jos

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zonnepanelen op leistenen dak

Ik wilde al jaren zonnepanelen maar kreeg keer op keer van diverse bedrijven te horen dat dit niet kon op een leistenen dak. Solarpas nam de klus wel aan en heeft alles in werking gesteld om het goed en netjes voor elkaar te krijgen en dat is gelukt. We zijn dus bijzonder blij en als bijkomend voordeel hebben ze onze meterkast ook volledig gerenoveerd. Komplimenten voor de medewerkers en in het bijzonder voor de elektricien uit Afganistan (ben helaas zijn naam kwijt). Puur vakwerk afgeleverd.
Nu 7 Panelen op de voorkant en 12 op het platte dak.

Uitgevoerd op 28-10-2021

Lammert

Zonnepanelen installeren

Zeer tevreden

Wij zijn blij met onze zonnepanelen. goede uitleg en begeleiding. Ook de installatie was heel goed met echte vakmensen.
Wij zijn heel tevreden over Premium Solar

Uitgevoerd op 22-10-2021

rudolf

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

er komt een nieuwe uitbreiding van

goed werk van allen.

Uitgevoerd op 11-10-2021

koert

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant
Geverifieerde klant

alles perfect

service prima

Uitgevoerd op 03-06-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review