Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Wilco

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Persoonlijk en professioneel

Alles volgens afspraak nagekomen, zowel de verkoper als de installateurs zeer vriendelijk. Voor vragen kan je ze echter beter bellen dan mailen.

Uitgevoerd op 21-09-2021

Aly

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Op tijd. Vriendelijk en meedenkend

Wel enige onduidelijkheid omtrent verzorging teruggaaf BTW.
Naderhand is meterkast gemoderniseerd. Monteur zag dat de zonnepanelen niet correct waren aangesloten. Dit is mij als leek uiteraard niet opgevallen en heeft ook in de praktijk niet tot problemen geleid.

Uitgevoerd op 11-12-2020

Marijke

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goede garantie, prima prijs.

Prettige , professionele en zeer klantvriendelijke medewerkers. een mankement aan een oude dakkapel werd gewoon ook gerepareerd, zonder extra kosten.
Goed overleg over plaatsing van omvormer.
Ik wil dit bedrijf van harte aanbevelen.
ik heb helaas geen foto's gemaakt.

Uitgevoerd op 08-09-2021

Rein

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Keurig op tijd en netjes gewerkt

In overleg met de vriendelijke monteurs kleine aanpassingen gedaan hetgeen keurig is uitgevoerd.
Ook de elektricien die de stoppenkast heeft aangepast is secuur te werk gegaan.
Alle lof voor de vriendelijke en uiterst attente begeleiding vanuit kantoor.

Uitgevoerd op 14-09-2021

Marijn

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Heel erg tevreden

Wij zijn erg tevreden met Solenergy. Goede afspraken, snel geleverd en heel netjes gewerkt.

Uitgevoerd op 14-09-2021

Bas

Zonnepanelen installeren

Aanrader!

Persoonlijk advies, daarnaast hebben ze goed werk en kwaliteit geleverd. Betrouwbare lokale speler uit Zwolle!

Uitgevoerd op 27-08-2021

Wim

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed contact en snelle levering.

Steeds een goed en helder advies gekregen.
Bij vragen zijn ze goed bereikbaar.
Afspraken zijn zeker nagekomen.
De installateurs denken ook mee met ons als klant.
Geven tijdens de installatie ook goede opties (advies) om de installatie net iets anders uit te voeren, als van te voren bedacht is.

Harde werkers, die maar bleven buffelen, net zolang tot de klus geklaard is.
Met 2 man 18 panelen geplaatst, met alles wat er bij komt kijken, in 1 dag tijd. LOF

Uitgevoerd op 09-09-2021

herman

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Accuraat, doen wat afgesproken is.

Na via internet een aantal richtoffertes gevraagd te hebben was Roy van Energysysems de enige die kontakt opnam om even de zaak te komen bekijken. Hij is deskundig , vriendelijk ervaren en duidelijk en kon na opname meteen een offerte maken. Geen verborgen zaken.
De elektricien en de monteurs zijnleuke, correcte, aardige gosers. Eeen genot om hen te spreken en bezig te zien.
Overall dus 100 % content. ( zelfs meer als dat zou kunnen.)

Uitgevoerd op 09-09-2021

Anne

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Nette jongens die weten wat ze doen

Tijdens het werk werd ik op de hoogte gehouden van hun werkzaamheden. De beslissingen werden bespoten met voor en nadelen. Ze werken netjes en na de klus was alles opgeruimd.

Uitgevoerd op 08-09-2021

G

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

snel en keurig afgehandeld

kreeg zeer goed advies niet opdringerig, snelle montage op mijn verzoek top,
montage kundig snel en alles in overleg klein puntje de veiligheid mag wel naar een hoger niveau, afhandeling zoals de app en belasting teruggaaf keurig geregeld.

Uitgevoerd op 12-08-2021

Belinda

Zonnepanelen installeren

Klantenservice laat te wensen over

Wij zijn zeer tevreden over de zonnepanelen maar niet over de BTW service.
Inmiddels twee mails gestuurd maar je wordt gewoon genegeerd.
Wanneer je als bedrijf een service, waar je gewoon voor betaald, aanbiedt moet je ook open staan voor eventuele klachten en de afhandeling daarvan. Helaas nog steeds niets gehoord, dit maakt dit bedrijf voor mij onbetrouwbaar terwijl mijn eerste indruk heel goed was. Jammer, dingen kunnen uitgepraat worden, kennelijk niet bij dit bedrijf.

Uitgevoerd op 03-05-2021

Adr

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Snelle levering. Duidelijke uitleg

Goed advies voor mogelijkheid van plaatsing. Werkzaamheden goed verricht

Uitgevoerd op 03-09-2021

Erwin

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Strak op tijd om 9:00 en voor 12:00

Netjes gewerkt alles weer opgeruimd en ‘s middags de app geïnstalleerd met uitleg en aanmelding op het netwerk.

Uitgevoerd op 04-06-2021

RR

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

zeer tevreden

zijn alle afspraken nagekomen

Uitgevoerd op 08-04-2021

John

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

afspraken 100% nagekomen

Adviesgesprek en installatie erg goed verlopen. Goede installatie en alles netjes afgewerkt.

Uitgevoerd op 18-08-2021

Aad

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Zeer tevreden!

Zeer goed advies gehad! Keurig uitgevoerd ook ondanks de vertraging van de zonnepanelen die pas later op de dag kwamen. Nette, sympathieke en deskundige medewerkers.

Uitgevoerd op 27-08-2021

Andre

Zonnepanelen installeren

Duurzaamheidscentrum Nederland

Aanbevolen door klant

Netjes gewerkt.

De klus is perfect gedaan. Deskundig en afspraken zijn nagekomen.ik beveel dit bedrijf aan.

Uitgevoerd op 27-08-2021

Frank

Zonnepanelen installeren

Komen afspeaken niet na

Meerdere malen was de installatie afspraak op de dag zelf afgezegd en dus voor niets vrije dagen op genomen.

Opbrengst panellen is niet wat was toegezegd in advies gesprek.

Zeggen eigen monteurs te hebben maar dat bleek niet zo te zijn en installatie laten ze aan andere partijen over. Hierdoor heb je dus ook met meerdere partijen te maken en komt communicatie niet ten goede.

Slecht bereikbaar en reageren niet/slecht als je xe aanspreekt op beloftes. issue daarom nu aangemeld bij rechtsbijstandverzekering.

Uitgevoerd op 27-09-2019

Piet

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Top

Geweldig

Uitgevoerd op 02-09-2021

Andre

Zonnepanelen installeren

Duurzaamheidscentrum Nederland

Aanbevolen door klant

Zeer tevreden

Goed werk geleverd. Deskundig en netjes gewerkt. Afspraken zijn nagekomen ik ben er blij mee!

Uitgevoerd op 27-08-2021

Andre

Zonnepanelen installeren

Duurzaamheidscentrum Nederland

Aanbevolen door klant

Goed werk geleverd. Prima!

Deskundig en netjes gewerkt door Koen en zijn mannen.

Uitgevoerd op 27-08-2021

C

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

prima montage en goed advies

werken schoon en verspillen geen tijd een zeer goede uitleg van de installatie

Uitgevoerd op 26-08-2021

marije

Zonnepanelen installeren

After sales is ruk

bizar hoe slecht de after sales gaan en afspraken worden niet nagekomen, iedereen komt uren te laat als je geluk hebt, want vaak komen ze helemaal niet

Uitgevoerd op 13-05-2021

Andre

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Knap werk geleverd, netjes zo!

Nette en beleefde jongens. Werk is perfect uitgevoerd. En alles netjes en schoon achter gelaten. En goede uitleg gehad.

Uitgevoerd op 26-08-2021

Nicol

Zonnepanelen installeren

Duurzaamheidscentrum Nederland

Aanbevolen door klant

Aanrader!

De 8 panelen zijn super netjes gelegd en aangesloten. Goed team op kantoor als op de weg. Wat resulteert in goede service, net werk, en een tevreden klant.

Uitgevoerd op 25-08-2021

Huub

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Werken keurig netjes en op tijd

Na een goede voorlichting en duidelijk gesprek zijn we over gegaan op de zonnepanelen van JD Energy Systems en zijn hier uitermate tevreden over.
Tevens over de plaatsing en de uitleg daarna.
Huub en Dorine

Uitgevoerd op 25-08-2021

Pieter

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Goed werk verricht.Professionals.

Kreeg zeer goed advies en werkzaamheden zijn nauwkeurig en goed uitgevoerd.Betrouwbaar adres.

Uitgevoerd op 26-08-2021

J.J.

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Fijn zakendoen met ze!

Goed advies, professionele installatie, plezierige mensen, heel mooi resultaat, ik ben 😀

Uitgevoerd op 25-08-2021

Ab

Zonnepanelen installeren
Aanbevolen door klant

Uitstekend advies en vakkundig werk

In juni 13 zonnepanelen van Sharp geplaatst. Fijn contact met de directeur eigenaar die ons uitstekend heeft geadviseerd welke panelen en omvormer te nemen. Alles is zeer vakkundig binnen 3 weken na de offerte uitgevoerd en wij kijken blij naar de stroomopwekking. Teruggave BTW wordt ook door hun geregeld en het geld staat inmiddels op onze rekening. Wij raden Zonnepanelen-Xtra aan en geven ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitgevoerd op 03-06-2021

D.c.g.

Zonnepanelen installeren
Geverifieerde klant

zeer tevreden snel en vakkundig!

Goede afspraken gemaakt en ook alles is nagekomen. 1 dag installeren en volgende dag alles nagelopen en werkend opgeleverd. Door de heren een combi van vermogen en kwaliteit geleverd tegen een goede prijs. Ze werken met een drone om alles goed in beeld te brengen.
Ze houden op afstand de werking in de gaten; kortom een zorgeloos project met een uitstekend resultaat.

Uitgevoerd op 19-04-2021

Filter reviews

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review