Over welk project wil je beoordelingen lezen?

Lees ervaringen van consumenten die eerder gebruik maakten van Solvari

Voeg je review toe

Heb je een klus laten uitvoeren? Voeg een review toe en help andere vergelijkers met het kiezen van de beste vakman.

Schrijf review

Henny Chienwie

Aanbevolen door klant

Geweldige service!

Ik ben vakkundig geïnformeerd naar de mogelijkheden wat LED binnen mijn interieur oplossingen kan betekenen. Ik sta versteld van de mogelijkheden en de flexibiliteit. Ik ben dan ook zeer tevreden hoe ik met mijn laatste project ondersteuning en led producten geleverd kreeg. Een partner voor de toekomst.

Uitgevoerd op 27-10-2015

Maria Dröge

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekend, mooi product

=/- ondanks dat ik lang heb moeten wachten op levering was de service mbt plaatsen van het kozijn perfect. Als obstakels zich voor deden (ik heb een huis van +/- 1900) overlegde zij eerst met mij en voerde het dan pas uit. Het schoon opleveren en afval afvoeren deden ze perfect Er werd rekening gehouden met de waarde die ik aan mijn spullen hecht, echt top. Ook al moest ik lang wachten, ivm subisidie die beeindigd werd door de overheid, is het wachten meer dan waar geweest. Ook na levering werd er telefonisch gevraagd of alles naar tevredenheid was gedaan.

Uitgevoerd op 24-10-2015

Geert Diebels

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Heel netjes en keurig

Aura kozijnen is 'n heel net bedrijf. En werken heel prezies en goed.

Uitgevoerd op 23-10-2015

Jan van Bakel

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Alles mooi afgewerkt !

Prima uitleg vooraf. Duidelijke afspraken. Alles op de afgesproken tijd zorgvuldig geplaatst. Professionele medewerkers.

Uitgevoerd op 22-10-2015

Hajo Wigbels

Zonnepanelen installeren

Zondag Solar

Aanbevolen door klant

Prima bedrijf

Goed advies, ruime keuze, snel en kundig geïnstalleerd, geen klachten.

Uitgevoerd op 20-10-2015

Mayke Sanders

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Wij zijn erg tevreden.

De kunststof kozijnen zagen er degelijk uit. Een van de medewerkers was bijzonder goed op de hoogte en gaf ons goede adviezen. Er moest aan het badkamer raam nog een kleine correctie aangebracht worden dit werd later snel verholpen.

Uitgevoerd op 19-10-2015

Paul Zwartjens

Kunststof kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Een aanrader!

Onze gevelbekleding was nodig aan vervanging toe en hiervoor werd Opweg
ingeschakeld. We hadden goeie referenties gelezen en deze tezamen met de
offerte gaven ons alle vertrouwen.
De werkzaamheden betroffen aan vier kanten van het huis de houten gevels
vervangen door kunststof gevels, kleur 'wijnrood'.
Het resultaat is verbluffend! Wat een verbetering!
De werkzaamheden werden door Wilfred uitgevoerd op een accurate wijze. De
overlast was minimaal, het resultaat optimaal! Wij danken Opweg hartelijk en zijn superblij met onze keuze voor Opweg!

Uitgevoerd op 19-10-2015

Marcel Bouman

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

Uitstekend! Aanrader!

Uitstekende service en de producten (gevelbeleding van Keralit en de kozijnen) zijn van top kwaliteit. Alles is geplaatst door vakmensen die uitstekend weten wat er gedaan moet worden. Totaal geen schade binnen na het verwijderen van de oude kozijnen en keurig de nieuwe weer geplaatst.
Ook het werktempo is hoog en het team is zeer vriendelijk in de omgang. Absoluut een aanrader dit bedrijf. Hier gaan wij nog zeker verder zaken mee doen

Uitgevoerd op 16-10-2015

B Gopie

Kozijnen plaatsen of vervangen
Aanbevolen door klant

nauwkeurig en op tijd.

goed geadviseerd, netjes en profesioneel werk afgeleverd.
zeer te vreden voor het werk wat ze hebben geleverd.
zeer tevreden over de medewerker.

Uitgevoerd op 14-10-2015

Arnoud ten Haaft

Dak isoleren
Aanbevolen door klant

Goed werk afgeleverd!

In goed overleg de dikte van de PUR schuim isolatie tegen stalen buitenwanden en bovendek bepaald. Helaas nog wel flink wat trimwerk nodig om op diverse plaatsen te dik aangebrachte isolatie te verwijderen.

Uitgevoerd op 14-10-2015